Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων στη Χαλκίδα


Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2016. 

Τελείωσαν με χαμόγελα οι σημερινοί φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Με μια άκρως χαρούμενη ημέρα τελείωσαν οι φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ. Με τα πρώτα χαμόγελα να εμφανίζονται νωρίς το πρωί ξεκίνησε η μετακίνηση από το γήπεδο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ με λεωφορείο.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» - 14 χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία

Η Eurobank υλοποιεί για 14η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στο Εθνικό Θέατρο Βελιγραδίου

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Βελιγράδι, παρουσιάζουν την παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στο Εθνικό Θέατρο Βελιγραδίου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονίας τον Οκτώβριο 2016

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Οκτώβριο 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου του 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -577- άτομα και ειδικότερα:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016: All Around The Rock στο Take Five Art Cafe Kilkis


19 Ιουνίου 2011: Στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς συζητούν για το Μνημόνιο. Που να 'ξεραν!



«Θα σε στείλω στον Έβρο»

Του Θεοφάνη Μαλκίδη*
Η φράση «θα σε στείλω στον Έβρο» ως απειλή των προϊσταμένων προς τους υφιστάμενους, ως λόγος και πράξη εξορίας των ανεπιθύμητων δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών και άλλων, καταγράφει με επιγραμματικό τρόπο την μεταπολεμική αντίληψη για τη Θράκη και ειδικότερα για τον Έβρο, αντίληψη η οποία διαμορφώθηκε μετά την απελευθέρωσή της και την ένωσή της με τον εθνικό κορμό.

Χάστε εύκολα τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα



Vacu fit thermal fitness vitality beauty
Το Vacu Fit είναι ένα μηχάνημα αερόβιας άσκησης που πετυχαίνει πολύ γρήγορο αδυνάτισμα, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο καλύτερος μη χειρουργικός τρόπος καταπολεμήσεις του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Φραγγίδης: "Ο ανασχηματισμός δε σταματά την πορεία προς την κατάρρευση"

Του Γιώργου Φραγγίδη
Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου δε μπορεί σε καμία περίπτωση να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Εφόσον το νέο κυβερνητικό σχήμα παραμένει δέσμιο των πολιτικών και ιδεολογικών εμμονών που σημάδεψαν και το προηγούμενο, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ανασάνουν ούτε η κοινωνία, ούτε η οικονομία.

Αυτή την Παρασκευή “Κοιτάμε....ψηλά”

Η εκπομπή "Κοιτώντας γύρω μας" της 4Ε αυτήν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 20:30 πραγματοποιεί ένα μικρό αφιέρωμα στους “άγρυπνους φρουρούς των αιθέρων μας”, στους αεροπόρους μας.

Εισήγηση Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη για το προσφυγικό στην ελληνογερμανική συνέλευση

Το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Παιονίας συμμετείχε στην 6η ελληνογερμανική συνέλευση που διοργανώθηκε στο Ναύπλιο με θέμα: «Η αυτοδιοίκηση ενωμένη με το βλέμμα στο μέλλον της Ευρώπης».

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων μετά ενστάσεων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές».

Τι λέει το ΚΚΕ για τη σύλληψη του μέλους της ΚΝΕ της ΤΟ Κιλκίς έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ καταγγέλλει τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ της Τ.Ο. Κιλκίς χθες 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του σχολείου Τάσου Χονδροματίδη, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης».

Άνθρακες ο θησαυρός: Ρυθμίσεις Στεγαστικών Δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Το επικοινωνιακό μπαράζ της Κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις ανακοινώσεις του ΚΥΣΟΙΠ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής) και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, για δήθεν ρύθμιση των δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα. 

Κιλκίς: Σεμινάριο για ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΝΔ του Υπουργείου Εσωτερικών και
Διοικητικής Ανασυγκρότησης) διοργανώνει την Παρασκευή 11/11/2016 και το Σάββατο 12/11/2016 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο Κιλκίς, στο ξενοδοχείο Ευριδίκη  (Σόλωνος 15).

Νέα παράταση ΟΑΕΕ για επανένταξη οφειλετών σε καθεστώς ρύθμισης Ν.4321/2015

Από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αίτησης επανένταξης οφειλετών σε καθεστώς ρύθμισης Ν.4321/2015, παρατείνεται έως 15 Δεκεμβρίου 2016.

Παράταση μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2017 για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

Παράταση μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2017 παίρνει η διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου των δικαιολογητικών για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, όπως ανακοινώνει το Τμήμα Οργάνωσης και Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθη 67χρονος στο Κιλκίς για καλλιέργεια χασισιού

Κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του και πάνω από 600 γραμμάρια κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 67χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στο BLOCK 33

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Κιλκίς: Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου

Ι  Ε  Ρ  Α    Π  Α  Ν  Η  Γ  Υ  Ρ  Ι  Σ
Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών χριστιανών ότι την 9ην Νοεμβρίου τ.ε. εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή μας επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου του εν Αιγίνη. Το πρόγραμμα της Ιεράς πανηγύρεως θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Έναρξη ενημερωτικών συναντήσεων/ομιλιών από την ψυχολόγο Έ. Φρεγγίδου

Με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών της οικογένειας, αλλά και την προάσπισης της ψυχικής υγείας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει για την περίοδο 2016-2017 κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων/ομιλιών, ανοικτό για το κοινό, με συντονίστρια τη συνεργάτιδα του Λ.Ε.Κ., ψυχολόγο και Επιστημονικά υπεύθυνη της Σχολής Γονέων Ι. Μητρόπολης Κιλκίς, Έλλη Φρεγγίδου.
Η πρώτη συνάντηση, που υλοποιείται με τη συνεργασία του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ώρες 19:00-21:00, στο χώρο του Λ.Ε.Κ. (Μητροπόλεως 11), με θέμα «Ψυχοσεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Εφήβων».

Κιλκίς: Αφιέρωμα στο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του Μίκη Θεοδωράκη

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς σας προσκαλεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 7:00μ.μ. στο χώρο του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος ) σε ένα αφιέρωμα στο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του Μίκη Θεοδωράκη από τον Κιλκισιώτη μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.

Κερνάμε Ελλάδα - Κοζάνη 2016: Το πιο νόστιμο Φεστιβάλ



Το πιο νόστιμο Φεστιβάλ, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Κοίλα Κοζάνης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.