Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ σας προσκαλεί στον χορό του





Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς, στον Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων Ν.Κιλκίς «οι Αργοναύτες», ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Σ.Σ. Μουριών «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», μετέφερε στην σκηνή του θέατρου Μουριών την ηθογραφική ποντιακή κωμωδία "ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝ 'ΚΙ ‘ΙΝΟΥΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝ 'Κ΄ ΕΥΤΑΓΩ" του Δημήτρη Νικοπολιτίδη. 

«Μόνος γίνεσαι κανένας»: Μια συγκλονιστική παράσταση για την έμφυλη βία

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η θεατρική παράσταση «Μόνος γίνεσαι κανένας», βασισμένη στα έργα “Σας αρέσει ο Μπράμς;” της Μάρως Δούκα και “Κριστέλα” της Μαρίας Τσιμά, έκλεισε την αυλαία της για αυτή τη χρονιά.

Κινητοποίηση Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Το Συνδικάτο μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 6/12 στην ΒΙΠΕ Κιλκίς κινητοποίηση με σκοπό να καταγγείλει τις πάνω από 100 απολύσεις του τελευταίου διαστήματος σε ΑΛΟΥΜΥΛ, ΚΛΕΜΑΝ και ΠΥΡΑΜΙΣ. Επίσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους για το ψήφισμα αλληλεγγύης για τους απολυμένους, για τις δράσεις του συνδικάτου το επόμενο διάστημα και κάλεσε στο γλέντι αλληλεγγύης το Σάββατο 17/12 στις 12:00 στην πλατεία Λατσιών απέναντι από το Δημαρχείο.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς την βιομηχανία AgroPhoenix

Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί απο καρδιάς τη βιομηχανία AgroPhoenix για τη χορηγία τεράστιας ποσότητας (4170 τεμάχια) ζελέ φρούτων για τις ανάγκες των ωφελούμενων οικογενειών του τμήματος.

Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου

Η Άννα Αποστολίδου εγκαινιάζει ατομική Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πολιτιστικής εταιρίας εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).
Διάρκεια Έκθεσης: 11 έως 18 Δεκεμβρίου 2022.
Ώρες Επισκέψεων: καθημερινά 17:00 - 20:30.

Παρουσίαση βιβλίων για την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς
"Ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος από ιστορίες. Ιστορίες που διαμορφώνουν την σκέψη μας. Ιστορίες που ανακαλύπτουν την αλήθεια".
Η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να ζήσετε την ιστορία του Μοναστηριού μέσα από την παρουσίαση των δύο βιβλίων με τίτλο "Δύναμις" και "Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς" την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 6 το απόγευμα, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς.

Πλαφόν στις επαγγελματικές μισθώσεις με ανώτατο όριο το 3% και για το έτος 2023

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ψηφιστεί νέα ρύθμιση που θα ορίζει πως και για το έτος 2023 θα επιτρέπεται αναπροσαρμογή του μισθώματος έως 3% κατά ανώτατο όριο σε σχέση με το μίσθωμα του έτους 2022 για τις εμπορικές και επαγγελματικές μισθώσεις ακινήτων. Δηλαδή διατηρείται το ισχύον πλαφόν του 3%.

Μουσικό αφιέρωμα για την Μικρασιατική καταστροφή προς τιμήν των πολιούχων Κιλκίς Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια από την Μικρασία, την Θράκη και τον Πόντο και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Συμμετέχει η Ενοριακή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ”.

Συνεχίζονται οι Βραδιές Ανάγνωσης στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο του #bookclub μας σε εορταστικούς τόνους έφτασε στο τέλος του, κλέβοντας τις εντυπώσεις των μικρών μας φίλων! Τα ξωτικά του βιβλιοπωλείου μας, -και βοηθοί του Άγιου Βασίλη-, έβαλαν τους καλεσμένους τους στο κλίμα των ημερών με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κεράσματα των ημερών και πολλά ζωγραφισμένα και χαμογελαστά πρόσωπα.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου, για την προστασία της πρώτης κατοικίας των παλιννοστούντων ομογενών της ΠΕ Κιλκίς

Ερώτηση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την προστασία της πρώτης κατοικίας των παλιννοστούντων ομογενών της ΠΕ Κιλκίς από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις

Με ερώτηση της προς τον Υπουργό Οικονομικών, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, φέρνει προ των ευθυνών της την Κυβέρνηση της ΝΔ, όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας των παλιννοστούντων ομογενών της ΠΕ Κιλκίς από τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ερώτηση της “μέσα σε ένα κλίμα φόβου η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την επέλαση του «Πτωχευτικού Νόμου Μητσοτάκη» που ψήφισαν οι βουλευτές και οι βουλεύτριες της ΝΔ και έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της πρώτης κατοικίας χιλιάδων δανειοληπτών μέσω των πλειστηριασμών που διεξάγονται καθημερινά.”

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου στο Kontra News για το σκάνδαλο των υποκλοπών και των κόκκινων δανείων

Συνέντευξη της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στο Kontra News για το σκάνδαλο των υποκλοπών, των κόκκινων δανείων και της πρότασης για έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών
Στο δελτίο ειδήσεων του Kontra News με τον κ. Μαραβελίδη, φιλοξενήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, και αναφέρθηκε στο θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, κάθε μέρα να υπάρχουν νέες αποκαλύψεις και η κυβέρνηση να φέρνει νομοσχέδιο για την συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου»[…] και «όσο η Κυβέρνηση δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα από διάφορες εφημερίδες, μένει η εντύπωση ότι ισχύουν όσα γράφονται.». 

Ανακοίνωση σχετικά με σύλληψη 2 ατόμων για το δυστύχημα σε Δημοτικό σχολείο στις Σέρρες

Σήμερα (6 Δεκεμβρίου 2022) το μεσημέρι, συνελήφθησαν στις Σέρρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 2 ημεδαποί άνδρες, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Ο συγγραφέας Κ. Μανίκας μιλά με το Θ. Μαρκόπουλο και το Ν. Νίτσα στον OkRadio



Η Δ. Μιχαηλίδου, η Μ. Συρεγγέλα, η Ο. Παπαδοπούλου και η Μ. Μασμανίδου πολιτιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Γ. Σαρακιώτης: Η επιλογή της χώρας για το μέλλον δεν μπορεί να ταυτίζεται με μια κυβερνητική πρόταση, όπως αυτή της Ν.Δ.

Συνέντευξη παραχώρησε στον Μπάμπη Καραγεωργίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιάννης Σαρακιώτης Ο κ.Σαρακιώτης αναφέρθηκε στο ζήτημα των υποκλοπών και το αν αυτό θα επηρεάσει τον χρόνο των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό ότι: «Όσο πιο γρήγορα τις προκηρύξει τόσο το καλύτερο για τη χώρα, όσο και για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας».

Συνελήφθη διότι κατέγραφε γυμνές τις γυναίκες κατά την παρεχόμενη υπηρεσία σε ευαίσθητες περιοχές

Στη σύλληψη 46χρονης ημεδαπής , ιδιοκτήτριας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών αισθητικής προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, σε βάρος της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Τα δύο Πειραματικά Σχολεία της πόλης μας στην Κορυτσά και την Μοσχόπολη

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το αληθινό ταξίδι ανακάλυψης δεν συνίσταται στο να ψάχνεις για νέα τοπία, αλλά στο να αποκτάς καινούρια μάτια!
Marcel Proust

Στις 1-3 Δεκεμβρίου 2022 οι όμιλοι «Ψηφιακοί Περίπατοι στην Ιστορία» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 2oυ Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς και «Δημοσιογραφία και Ψηφιακά ΜΜΕ» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς πραγματοποίησαν τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε συνεργασία με το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών στην Κορυτσά της Αλβανίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 6/12/2022, 1:18 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (5 Δεκεμβρίου 2022) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα που διατηρεί ο ημεδαπός άνδρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 940,4 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. 

Κέντρο... ως Έκκεντρο!


Υπογράφουν:
- Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος / Επιχειρηματίας
- Αλεξία - Σταυρούλα Χαρακίδα, Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής Αθηνών / Πολιτ. Επιστήμονας ΔΠΘ / ΠΜΣ Δημοσιογραφια και Νέα Μέσα ΕΚΠΑ / ΠΜΣ Δημ. Δίκαιο και Δημ. Πολιτική ΕΚΠΑ
- Κωνσταντίνα (Ντίνα) Νταγκίνη, Ασκούμενη Δικηγόρος
- Αγγελική (Άντζελα) Πατούλια, Ασκούμενη Δικηγόρος και
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Δημόσια συζήτηση γίνεται ξανά, περί της ύπαρξης ή μη του Kεντρώου -ή Μεσαίου- Χώρου και στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Ίσως αυτή η κουβέντα να μην σταμάτησε ποτέ. Κυρίως αναρωτιόμαστε σε ποιον ″ανήκει″ κομματικά αυτός ο ιδεολογικός χώρος. 

Αιμοδοσία αιμοδοτών Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


 

Η πόλη της ψυχής μας

Του Κώστα Μπούζα
Η λέξη πόλη προέρχεται από το ρήμα πέλλω, που σημαίνει: υπάρχω, είμαι, κινούμαι, γίνομαι, αποβαίνω. Και πράγματι, γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς οι άνθρωποι, από παλιά, ιδρύουν πόλεις. Γιατί μέσα στα όριά τους μπορούν να υπάρχουν (αυτοσυντήρηση), να είναι (αυτοπροσδιορισμός), να κινούνται (δραστηριοποίηση), να γίνονται (εξέλιξη, πρόοδος) και τελικά να αποβαίνουν (πραγμάτωση, ολοκλήρωση). Δηλαδή, με άλλα λόγια, να γίνονται πολίτες.

"Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί"

Δελτίο τύπου ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς
Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, φιλοξενήθηκε στον χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. όλα τα παιδιά μαζί συζήτησαν για την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ, ζωγράφισαν, άκουσαν μουσική και είδαν σχετικά βίντεο.
Το σύνθημά μας: "Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί"

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης στο ντέρμπι με τον Μίλωνα Γιαννιτσών! Νίκησε με 3-1 σετ (17-25, 25-18, 25-21, 25-21) και τελείωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κάνοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απολογισμός 1ου γύρου, ΑΣ Αλέξρνδρος Αξιούπολης με +2 βαθμούς από τον δεύτερο Μίλωνα.

Δράση 2ου Πειραματικό ΓεΛ Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικό ΓεΛ Κιλκίς
Θα μπορούσατε να παίξετε καλαθοσφαίριση, αν ήσαστε καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο; Πώς θα ήταν η καθημερινότητά σας, αν ήσαστε τυφλοί; Η επαφή σας με τους συνανθρώπους σας θα ήταν εύκολη, αν αντιμετωπίζατε προβλήματα αναπηρίας;

Βράβευση της μαθήτριας του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς Κιουφεντζόγλου Κατσαβέλη Ελένης σε διαγωνισμό φυσικής

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις στη Θεσσαλονίκη βραβεύτηκαν οι μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Φυσικής τον οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Ανάμεσα στους βραβευθέντες, μία μαθήτρια του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, η Κιουφεντζόγλου Κατσαβέλη Ελένη, μοναδική εκπρόσωπος των Γυμνασίων του Νομού μας.

Παράσταση διαμαρτυρίας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 παράσταση διαμαρτυρίας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας στη Διεύθυνση ΠΕ Κιλκίς, για το σοβαρό ζήτημα των κενών που συνεχίζουν να υπάρχουν στην Παράλληλη Στήριξη και στα Τμήματα Ένταξης 3 μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς και για το ζήτημα της μη μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, με αφορμή και την 3η Δεκέμβρη – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Κ. Σιωνίδης: Με διαδοχικά ψεύδη και παραπληροφόρηση ο κ. Γκουντενούδης επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης

Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Με διαδοχικά ψεύδη και παραπληροφόρηση ο κ. Γκουντενούδης επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πέρασμα και από το Μαυρονέρι
Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε την πορεία του στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και πέρασε με 4-0 από το Μαυρονέρι. Πέμπτη νίκη στη σειρά και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έφτασε τους 15 βαθμούς ύστερα από έξι αγώνες.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μοντέλο, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νέα Μανούλα, Μοντέλο και Πρ. Παίκτρια Ριάλιτι Σόου
μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

Με τι ασχολείσαι αυτό το διάστημα, αγαπημένη Ελισάβετ.
Ποια είναι τα πλάνα σου;
Ασχολούμαι με την Μητρότητα αποκλειστικά τα τελευταία δυο χρόνια κοντά και είναι η καλύτερη εργασία που έκανα και πιο απαιτητική από όλες (χαχαα) και κάτι λίγα μέσα από τα social τα πλάνα μου προς τ παρόν... δεν έχω πλάνα.

Το λαμπερό δέντρο του ΚΔΑΠ KINESIS στολίστηκε

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS
Η μέρα που περιμέναμε πώς και πώς έφτασε. Με την πολύτιμη βοήθεια των μικρών μας φίλων στολίσαμε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κάθε αστεράκι μας, πήρε το δικό του χάρτινο αστέρι έγραψε το όνομά του και το κρέμασε στο δέντρο. Έτσι, όλοι μαζί με συνεργασία γεμίσαμε όλα τα κλαδάκια.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Ανακοίνωση 
 Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού προσκαλεί τα Μέλη του όπως ορίζει το καταστατικό του στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 από τις 17:00 μμ έως και τις 19:00 μμ στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Το ΚΔΑΠ Kinesis σε μία πολύχρωμη εβδομάδα

Δελτίο ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κατασκευή είναι γεγονός και φτιάχτηκε στο μάθημα του πολυμερικού πηλού. Με λευκό και κόκκινο οι μικρές μας καλλιτέχνιδες δημιούργησαν το πρώτο χριστουγεννιάτικο στολιδάκι που δε θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από έναν Άγιο Βασίλη. Ανυπομονούμε για τις επόμενες δημιουργίες των Χριστουγέννων.

Με επιτυχίες έκλεισε το κύπελλο Σταμάτης Κάσσης για την ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Με επιτυχίες έκλεισε το κύπελλο Σταμάτης Κάσσης για τον αθλητικό σύλλογο "Η Τόλμη" Κιλκίς, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2022. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo κα με video replay σε έξι τερέν νέου τύπου.

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 7η Δκεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.15, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χ. Γκουντενούδης: Αφήνουν μετέωρα κάποια ζητήματα και χωρίς συγκεκριμένες απαντήσεις

Υπογράφει ο Χ. Γκουντενούδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Για άλλη μια φορά, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση Σιωνίδη, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο την απολυταρχική λειτουργία της. Στην καθιερωμένη διαδικασία ερωτήσεων εκτός ημερησίας διάταξης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Καπουτζής δεν έδωσε το λόγο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για να προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις, επικαλούμενος δήθεν τον κανονισμό λειτουργίας, κάτι που κάνει κατά το δοκούν. Δεν γίνεται όμως να αφήνονται μετέωρα κάποια ζητήματα και χωρίς συγκεκριμένες απαντήσεις με συνέπεια να φεύγουμε από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ, χωρίς την προσήκουσα ενημέρωση.

Χριστουγεννιάτικο ωράριο 2022 των καταστημάτων της πόλης του Κιλκίς



Ευχαριστήριο προς την Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Φωτιάδης

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Διευθυντή και τα άξια στελέχη της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την εξαίρετη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα που παρείχαν στην σύζυγό μου Αθηνά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

(Video) Ζει και βασιλεύει η παράνομη χωματερή δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ζει και βασιλεύει η παράνομη χωματερή δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2022.