Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Bazaar ζυμαρικών, μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού στη Γοργόπη Παιονίας

Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων Γοργόπης  σας περιμένει στην πλατεία του χωριού με ένα bazaar ζυμαρικών, μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού με διάφορα φρούτα και ποικιλία κρασιών.

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει κινηματογραφικές προβολές, κάθε  Δευτέρα βράδυ στις 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Καθυστερήσεις εντοπίζει η τρόικα στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων

Αξιολόγηση των παρεμβάσεων για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων έχει ζητήσει η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2013, καθώς εντοπίζει καθυστερήσεις στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ: "Μονιμοποιείται το "έκτακτο" χαράτσι - Φοροληστεία σε χωράφια, σπίτια, μαντριά"

"Η δημοσιοποίηση του νέου φορολογικού ληστρικού Ν/Σ, μετά από παρασκήνιο και διαβουλεύσεις ενός έτους, αποδεικνύει τη μνημονιακή σκληρότητα και την αδιαλλαξία των συντακτών του, στα κοινωνικά προβλήματα. Αποδεικνύει ότι το «χαράτσι της ΔΕΗ» παίρνει μόνιμο χαρακτήρα, φορολογεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , σπίτια χωρίς ρεύμα, χωράφια, μαντριά ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ.

"Οι κοινωνικές δομές υπάρχουν για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σίτιση και στέγαση των ανασφάλιστων και άστεγων συμπολιτών μας"

Υπογράφουν
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ:
ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
"Η σκληρή οικονομική πραγματικότητα την οποία βιώνει η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων σε όλη την επικράτεια, ως φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης απέναντι στην αδιαφορία της κυβέρνησης για τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων πλέον πολιτών.

Συγχαρητήρια στους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού «Αστεράκια»

"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού «Αστεράκια», για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης της 28ης Οκτωβρίου για τα παιδιά μας. Είναι όμορφο να διαπιστώνει κανείς πως στους δύσκολους καιρούς της κρίσης και της ανέχειας, υπάρχουν ακόμα επαγγελματίες που εργάζονται με μεράκι και συμβάλλουν καθοριστικά στη διαπαιδαγώγηση των αυριανών πολιτών της κοινωνίας μας.

Δωδεκάχρονη αυτοκτόνησε για να δει τον μπαμπά της στον Παράδεισο

Ένα κοριτσάκι 12χρονών βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του. Το σημείωμα που είχε αφήσει έλεγε ότι πάει να βρει τον μπαμπά της που είναι στον Παράδεισο.

Απονομή πτυχίων στους πενήντα πέντε (55) απόφοιτους του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ., της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια

Πτυχία απονεμήθηκαν σήμερα (25.10.2013) στους πενήντα πέντε (55) συνολικά Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, του εκπαιδευτικού έτους 2013-2014 (1η Εκπαιδευτική Σειρά).

ΟΛΜΕ: Διακήρυξη για την 28η Οκτωβρίου 1940

Υπογράφει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
"Μαθητές και μαθήτριες, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,
Στις 28 του Οκτώβρη ο λαός μας τιμά μια μεγάλη επέτειο. Σαν σήμερα, πριν από 74 χρόνια, η πατρίδα μας δέχτηκε μια ιταμή πρόκληση. Ο ιταλικός φασισμός, έχοντας πίσω του την υποστήριξη του γερμανικού ναζισμού, απαίτησε την παράδοση της χώρας.

Για την 28η Οκτωβρίου 1940 το ΚΚΕ λέει…

"Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού το 1940 στο φασισμό - ναζισμό, καθώς και η μετέπειτα μαζική ηρωική πάλη του ενάντια στον κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εμπνέει και διδάσκει σήμερα τους εργαζόμενους, τη νεολαία, για να πουν το δικό τους ΟΧΙ στις πολιτικές εξαθλίωσης που του επιβάλλουν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Να πουν το δικό τους ΟΧΙ στις πολιτικές που εμπλέκουν την Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, όπως αυτούς που προετοιμάζουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ σε βάρος λαών και χωρών.

Αυτά δήλωσε ο Πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες

"Όπως γνωρίζετε, το βασικό αντικείμενο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ήταν η ψηφιακή οικονομία. Δηλαδή, η μοντέρνα τεχνολογία που πρέπει να είναι στην υπηρεσία μίας σύγχρονης οικονομίας. Ένας τομέας με τεράστια σημασία και θα έλεγα, με συμβολή καθοριστική στο μεγάλο ζητούμενο που είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας στην Οικονομία μας. Αυτό είναι το ζητούμενο και για την Ευρώπη. Είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη για να έχει μία ηγετική θέση στον κόσμο. 

Τζιτζικώστας: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη»

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη, ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε χορηγία από τη Χρυσή Αυγή για την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος και αναγκάστηκε να την επιστρέψει μόνο όταν έγινε αποδέκτης της κατακραυγής της κοινής γνώμης και των συμπολιτών μας.

Γιορτάστηκε η 101η επέτειος απελευθέρωσης της Παιονίας

Με τον προσήκοντα σεβασμό τελέστηκαν την 23η Οκτωβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις της 101η επετείου απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό, στη Γουμένισσα.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Παντρεύονται ο Αλέξνδρος Χαϊτίδης και η Βενέρα Μασμανίδου

Ο Αλέξανδρος Χαϊτίδης του Δημητρίου και της Άννας που γεννήθηκε στο Καζακστάν και κατοικεί μόνιμα στην Αξιούπολη Κιλκίς και η Βενέρα Μασμανίδου του Χαραλάμπους και της Κυριακίας που γεννήθηκε στη Γεωργία και κατοικεί μόνιμα στην Αξιούπολη Κιλκίς, πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Σε δέρνω συνταγματικά

Του Θάνου Τζήμερου*
Δεν είμαι νομικός. Πολύ δε περισσότερο, συνταγματολόγος. Όμως, ξέρω ότι το Σύνταγμα είναι μια συμφωνία ανάμεσα στον λαό και στην εξουσία. Άρα ο λαός, ο απλός πολίτης, πρέπει να το κατανοεί. Ξέρω επίσης ότι καλός νόμος είναι ο σαφής νόμος, αυτός που δεν αφήνει περιθώρια για «ναι μεν, αλλά». Και μια που το Σύνταγμα είναι ο νόμος των νόμων, η κοινή λογική λέει ότι θα έπρεπε να είναι πρότυπο σαφήνειας. Είναι;

Ανανέωση αδειών αλιείας επαγγελματικών σκαφών για το χρονικό διάστημα 2014-2015

Οι άδειες αλιείας σκαφών θα πρέπει να ανανεώνονται κάθε διετία και συγκεκριμένα το τελευταίο τρίμηνο του δεύτερου έτους (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013).

“Η καρδιά της Κάτιας” από τη θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση της Θεατρικής Σκηνής της ΤΕΧΝΗΣ “Η καρδιά της Κάτιας” που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς. 

Σύσκεψη ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με θέμα την απεργία της 6ης Νοεμβρίου 2013

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 14.00 διοργανώθηκε από το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς σύσκεψη με θέμα την καλύτερη οργάνωση της γενικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την 6 Νοεμβρίου 2013.

Τα είχε όλα ο μπαξές!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, πέτυχαν χθες (24.10.2013) το μεσημέρι, τη σύλληψη ενός ημεδαπού ηλικίας 54 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή αρχαίων νομισμάτων.

“Υποστηρίζουμε το Θηλασμό, Υποστηρίζουμε τις Μητέρες”



Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2013, η “Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς” ( www.facebook.com /groups/282638511785437/ ) που ανήκει στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ & ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.