Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

(Video) Χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης παιδικών βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης παιδικών βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου. Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 19/11/2022, 5:25 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθησαν χθες (18 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν να αποκρύπτουν 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 21,6 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 190,8 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Δήμος Παιονίας: Πετυχημένη η δράση για το διαβήτη «Ενημέρωση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Διαβήτη, υλοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα «Ενημέρωση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση», στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Κιλκίς «Δύναμη για Ζωή», του ΚΑΠΗ Αξιούπολης που ανήκει στο Νομικό πρόσωπο Υγειάς και Πρόνοιας και με την στήριξη της Κοινότητας Αξιούπολης.

Επίσκεψη ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά στην Κύπρο

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Κύπρο ο ΥπΑΑΤ, κ. Γ. Γεωργαντάς όπου είχε μια σειρά επίσημων συναντήσεων με τον ομόλογό του, κ. Κώστα Καδή, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και του αγροτικού κόσμου.

Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών όταν χρησιμοποιείτε τζάκι ή σόμπα καυσόξυλων


Ανακοίνωση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς
Να καθαρίζετε την καπνοδόχο ανελλιπώς, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να μη φράζει από την καπνιά. Παράλειψη καθαρισμού, προκαλεί ανάφλεξη της καπνιάς μέσα στον καπναγωγό. Αυτή η ανάφλεξη μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες ζημιές στην εστία, στον καπναγωγό και στην «όλη κατασκευή» του τζακιού. Υπάρχει, επίσης, σοβαρός κίνδυνος για όλο το σπίτι, ειδικά στα σπίτια με ξύλινη στέγη όταν ο καπναγωγός διέρχεται μέσα απ’ αυτή, χωρίς να έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και μόνωση με πυράντοχο «αδρανές» υλικό (μονωτικά).

Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών όταν χρησιμοποιείτε σόμπα πετρελαίου - ηλεκτρική - υγραερίου


Ανακοίνωση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς
Αν χρησιμοποιείτε Σόμπα Πετρελαίου
Να ελέγχετε, σε τακτά χρονικά διαστήματα την στεγανότητα των σωλήνων και των ρακόρ μήπως τρέχει πετρέλαιο στο πάτωμα.

Πού το πάει με την πρόβα πολέμου η Τουρκία

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και π. Υφ/γού Εξωτερικών

Ερντογάν: "Θα έρθουμε το βράδυ ξαφνικά."
Σε τέτοιας μορφής προκλήσεις, η σιωπή δεν είναι χρυσός! Θα ήταν σκόπιμο κάποιος κυβερνητικός αξιωματούχος της χώρας μας –όχι απαραίτητα Υπουργοί Εξωτερικών ή Άμυνας– να έδινε τη δική του απάντηση, που θα μπορούσε να ήταν η ακόλουθη:

Στοχευμένες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο τμήμα Πεντάλοφος - Ομαλός από την Π.Ε. Κιλκίς

«Ενισχύουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις την οδική ασφάλεια στο τμήμα Πεντάλοφος – Ομαλός – όρια ν. Πέλλας, βελτιώνοντας μ αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, υπογράφοντας τη σύμβαση για το υποέργο 22 με τίτλο: «Άρση επικινδυνότητας τμήματος της Επ.Ο.21 «Γουμένισσα προς Γιαννιτσά» στο τμήμα Πεντάλοφος-Ομαλός-όρια Ν. Πέλλας (200μ)» που ανήκει στο έργο:

Κιλκίς: Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ο τόπος μου», της εικαστικού Έλλης Χρυσίδου

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των πολιούχων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Ο τόπος μου», της εικαστικού, Έλλης Χρυσίδου, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

«Μόνος γίνεσαι κανένας»: Μια συγκλονιστική παράσταση για την έμφυλη βία

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η αυτοδιοργανωτική θεατρική ομάδα της Τέχνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Μόνος γίνεσαι κανένας», την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα θεάτρου της Τέχνης, 25ης Μαρτίου 20.

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους δεκάδες απολυμένους του Ομίλου ΑΛΟΥΜΙΛ

Ανακοίνωση Συνδικάτου 
Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας 

Το Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας καταγγέλλει τις αλλεπάλληλες απολύσεις που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες στην ΑΛΟΥΜΙΛ.

Γουμένισσα: Εκδήλωση με τίτλο "Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου, δύση και ανατολή"

Ανακοίνωση Μορφωτικού Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αναπτυξιακός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί στη Μουσικοχορευτική παράσταση "ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ" που παρουσιάζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ