Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Έκκληση βοήθειας για τον 19χρονο Ραφαήλ

Η οικογένεια του 19χρονου Ραφαήλ Αλεξάνδρου ζητά τη συνεισφορά όσων μπορούν να βοηθήσουν για την σωτηρία του 19χρονου, που πάσχει από επιληψία και όγκους στον εγκέφαλο και τη μεταφορά του σε ιατρικό κέντρο εξωτερικού για επέμβαση ΓΚΑΜΑ ΝΑΙΦ

Πληρωμές 25 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ εντός του Μαϊου

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ πραγματοποίησε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη διοίκηση, τους διευθυντές των περιφερειακών και κεντρικών υπηρεσιών και τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Οργανισμού.

98η επέτειος μνήμης της Μάχης του Ραβινέ


Την Κυριακή 10 Μαΐου έλαβε χώρα η επετειακή εκδήλωση μνήμης της ιστορικής Μάχης του Ραβινέ στον οικισμό του Χαμηλού Δήμου Παιονίας.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...


Την Παρασκευή 08 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, εθελοντική αιμοδοσία. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Πολλοί συμπολίτες μας ενημερώθηκαν σε θέματα αιμοδοσίας, σε γενικότερα θέματα του ΕΕΣ, αλλά και σε θέματα προστασίας από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος που ενίσχυσαν την Τράπεζα αίματος του ΕΕΣ Κιλκίς.

Υπαίθριες, ανοιχτές για όλους, παραστάσεις του 17ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς

Μη χάσετε τις υπαίθριες, ανοιχτές για όλους, παραστάσεις του 17ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ το Σάββατο 16 Μαίου 2015 στην πλατεία Ειρήνης.

Καμποχώρι Παιονίας: Έπιασαν τρεις Αλβανούς που κουβαλούσαν δύο Αλβανούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 35, 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Τσάκωσαν 46χρονο για μεταφορά τριών λαθρομεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την ημεδαπή προς τρίτες χώρες.

Η πληγή Χίτλερ δεν κλείνει έτσι…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Εκατό χρόνια μετά το Ypern και εβδομήντα πέντε χρόνια από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης, στην ευρωπαϊκή δημοσιότητα εμφανίζεται ο όρος «οικονομική ασφυξία» για να περιγράψει την πολιτική των ισχυρών απέναντι σε ένα αδύναμο κράτος. Αυτό δεν πρέπει να εκληφθεί ως καλός οιωνός για το μέλλον της Ευρώπης.

Γεωργαντάς: «Δυστυχώς δεν είναι ανέκδοτο: Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Η κυβέρνηση χθες με μία ακόμη ενέργεια αποκάλυψε τις πραγματικές της προθέσεις. Χωρίς να αντιλαμβάνεται τις αγωνίες και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας βάζει σε προτεραιότητα την υλοποίηση νομοθετικών πρωτοβουλιών οι οποίες άκαιρα και πρόχειρα αγγίζουν ζητήματα που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και συνεννόηση.

O Νότης Μαριάς στον ΣΚΑΙ- Αυτή είναι η πρόταση-λύση για την εξόφληση του ΔΝΤ



ΟΑΕΔ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές φέτος

Περισσότεροι πολίτες, σε σχέση με πέρυσι, θα κάνουν φέτος δωρεάν διακοπές, στο πλαίσιο του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ 2015 -2016.

6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών στο Αιγίνιο


Ομιλία Χατζησάββα στη Βουλή για την πρωτογενή παραγωγή