Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κιλκίς: Τσάκωσαν 40χρονο επ' αυτοφώρω να κλέβει χαλκό από εργοστάσιο

Συνελήφθη χθες (5 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίσθηκε να αφαιρεί χάλκινα καλώδια από χώρο μη λειτουργικού εργοστασίου. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη 23χρονος στο Κιλκίς για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 23χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Δείτε Video από τον 3ο Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων 2019 στο Κιλκίς


Για 3η συνεχή χρονιά o Σύλλογος Χωμάτινου Αθλητισμού (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς διοργάνωσε τον αγώνα Δεξιοτεχνίας Κιλκίς στα πλαίσια του 9ου γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Περί αριστείας και σημαίας ο λόγος


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Καμαρώνει τους δυο δίδυμους γιους του ο Σωτήρης. Γεννήθηκαν με τρία λεπτά διαφορά. Ο … μεγάλος είναι ο Αχιλλέας και ο μικρός ο Κωστής. Τα δυο αγόρια μεγαλώνουν και είναι η χαρά των γονιών, των παππούδων και των γιαγιάδων τους.