Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 19η Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Πρόληψη των κινδύνων χρήσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και του διαδικτύου»

Δελτίο τύπου Κέντρου 
Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ ύστερα από αίτημα της προϊσταμένης του Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Κιλκίς κας Τσιρώνα Ευδοκίας σχεδίασε και υλοποίησε βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Πρόληψη των κινδύνων χρήσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και του διαδικτύου». 

Ομιλία Πέτρου Παππά στη Βουλή για το σχέδιο του Προϋπολογισμού του 2024

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μίλησε χτες στη Βουλή για το σχέδιο του Προϋπολογισμού του 2024.

Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση ιστοσέλιδας της Ειδομένης

Δελτίο τύπου Ομάδας 
Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φοράει τα γιορτινά της και συμβαδίζει με το εορταστικό πνεύμα. Δείτε την όμορφη παρουσία μας με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας: www.idomeni.gr

Η εξομολόγηση της κ. Γ. Μπ.


Του Φώτη Μισόπουλου

οι καμπάνες μου ηχούν ποιήματα
η Βενετία μου δε βουλιάζει
Rose Auslaender [1]

(VIDEO) Ψωνίζουμε από την τοπική αγορά του Κιλκίς


Σύλληψη ατόμου για ληστεία και οπαδική βία - Αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού μπλούζα ομάδας από ανήλικο

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (13/12), στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Κάτω τα χέρια από τα Κέντρο Πρόληψης

Δελτίο τύπου Κέντρου 
Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» συμμετείχε στη δράση δρόμου που συνδιοργανώθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 από τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ - ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ - ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Μονάδα απεξάρτησης από αλκοόλ, φάρμακα και τυχερά παιχνίδια «ΜΕΘΕΞΙΣ» - Τμήμα Αποκατάστασης «ΙΑΝΟΣ».

Απαράδεκτη εικόνα στην πλατεία Γαλήνης Κιλκίς (ζωοπάζαρο)

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ρ.Α.
Οι φωτογραφίες είναι από την πλατεία Γαλήνης Κιλκίς (ζωοπάζαρο), όπου άνθρωποι του δήμου έχουν φέρει εδώ και 3 ημέρες ένα μεγάλο αστέρι και το έχουν παρατήσει στην είσοδο του πάρκου, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν πάνω παιδιά, αλλά ακόμη και να το έχουν ουρήσει σκυλιά... πράγματα απαράδεκτα. Θα έπρεπε να το εχουν τοποθετησει στη θέση του. Σε άλλες πόλεις έχουν στολίσει εδώ και καιρό και εδώ ακόμη βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Ντροπή.