Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του στο Μυριόφυτο Κιλκίς


Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου ο 28χρονος, που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του σε αγροτική περιοχή του Μυριοφύτου Κιλκίς. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ ζήτησε να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακούστε τραγούδια της δεκαετίας του '50 & '60 Jukebox hits στον Οk radio


Την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 9 μ.μ. στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Καλπάκα Jukebox Boogie #44, με 50s & 60s Jukebox hits. Συντονιστείτε στο Κιλκισιώτικο ραδιόφωνο www.ok-radio.gr

Ψηφιακά δηλώνεται από σήμερα η απώλεια αστυνομικής ταυτότητας


Δελτίο τύπου Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά
Από σήμερα, οι πολίτες μπορούν πλέον να δηλώνουν την απώλεια της αστυνομικής τους ταυτότητας μέσω της ψηφιακής πύλης του Δημοσίου gov.gr.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 17 Μαρτίου έως και την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 16/3/2021, 6:10 μ.μ.


Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων
Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης οδήγησε στην ταυτοποίηση μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση προχωρά στους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Χαλκιδικής και στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη» της Πολιτείας (Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2920) και του κοινού χρονοδιαγράμματος της ΕΡΤ και της DIGEA, επόμενος γεωγραφικός σταθμός για τη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση είναι η Μητροπολιτική Ενότητα της Θεσσαλονίκης και οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.

Κορωνοϊός (16/3/2021): 1.533 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 59 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.533, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 223.789 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.916 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει ακορντεόν στην πλάτη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων"


Υπογράφει ο Χρήστος Κιουρτζίδης
Θεματική Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Κλείνοντας ένα χρόνο από το πρώτο lockdown οι επιχειρηματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι βλέπουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας με την λογική του βλέποντας και κάνοντας, χωρίς κανένα σχέδιο.

Ο Γιώργος Φλωρίδης συνομιλεί με τον Θ. Μαρκόπουλο στον Ok-Radio



Πετυχημένη Διαδικτυακή Συνάντηση Γονέων με θέμα την ενημέρωση των παιδιών για την σεξουαλική κακοποίηση


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα: "Πως θα προστατεύσω και με ποιον τρόπο θα ενημερώσω σωστά το παιδί μου για την σεξουαλική κακοποίηση;" Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, και μια αρκετά ενδιαφέρουσα ενημέρωση από την αρμόδια παιδοψυχολόγο Κ. Ειρήνη Ρέρα.

Δήμος Παιονίας: Αυτή είναι η νεοσύστατη Συμβουλευτική Ομάδα Εργασίας για θέματα υγείας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Συμβουλευτική ομάδας εργασίας για θέματα υγείας σύστησε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης αποτελούμενη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου – ιατρό χειρούργο Καπουτζή Νικόλαο, τον Γεωργιάδη Θεοφύλακτο - ιατρό διευθυντή κέντρου υγείας Πολυκάστρου και τον Παυλίδη Στέργιο ιατρό - πνευμονολόγο του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Δήμος Κιλκίς: Ανοιξιάτικες φυτεύσεις καλλωπιστικών φυτών σε Πάρκο - Κήπο και πλατείες 31 οικισμών


Ο Δήμος Κιλκίς φέρνει την άνοιξη στο Πάρκο – Κήπο της πόλης του Κιλκίς και στις πλατείες πολλών χωριών με νέες φυτεύσεις καλλωπιστικών δέντρων και φυτών, που με την αρμονία των χρωμάτων και την ποικιλία των συνθέσεών τους, ομορφαίνουν το δημόσιο χώρο και πλουτίζουν την αισθητική του.