Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

«Ουδέν κακόν, αμιγές καλού»


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)
Δεν υπάρχει κακό που να μη γεννά κάποιο καλό. Μια συνθήκη που ξεκάθαρα αποκρυσταλλώθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση για την ομάδα μας, συνοδεύτηκε δυστυχώς από ήττα. Ο Αιγινιακός στάθηκε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία, είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή του, ειδικά όσο σωζόταν ο αγωνιστικός χρόνος, και δίκαια επικράτησε.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (20/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε και συνεχίζεται η χρονιά και για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.  Η οικογένεια του ΑΘΛΟΥ, για το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο, συνεργάζεται από πέρυσι με την ομάδα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Πλαγιάς η οποία φέτος, εκπροσωπεί το νομό Κιλκίς, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στην επετειακή εκδήλωση των ‘’Μωμόγερων’’ Αγίου Μάρκου ο Δήμαρχος Κιλκίς


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάρκου "Οι Μωμόγεροι" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία συμπλήρωσης σαράντα χρόνων αδιάλειπτης πολιτιστικής παρουσίας του στον τόπο. Κατά την επετειακή εκδήλωση ανακηρύχθηκαν επίτιμοι Πρόεδροι για τη συνολική τους πολιτιστική συνεισφορά οι διατελέσαντες στην ηγεσία του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Κωνσταντίνος Αποστολίδης, Ηλίας Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Κυριακίδης και Χαράλαμπος Παπαθανασιάδης.

Ενημέρωση για τις δράσεις και τις συναντήσεις της Ε. Αγαθοπούλου


Δελτίο τύπου  Ε. Αγαθοπούλου
Μετά από μια περίοδο περιορισμένων συναντήσεων, λόγω των ειδικών συνθηκών, που είχαν επιβληθεί στο Κιλκίς εξαιτίας του κορονοϊού, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και πάλι κανονικά τις επαφές της με φορείς της περιοχής και τη συμμετοχή της σε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Κιλκίς: Χάρτινα φαρασάκια για καθαριότητα από τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων

Ο Δήμος Κιλκίς προσφέρει στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς την ελληνική οικολογική πατέντα ‘’ΝΟ ΚΑΚΑ’’ για το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων τους στην πόλη του Κιλκίς στο πλαίσιο των ενεργειών για την καθαριότητα και υγιεινή του περιβάλλοντος στο δημόσιο χώρο.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στο νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας, για την δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση


Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή ν. Κιλκίς, στο νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας για την δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπ. Υγείας
Οι επιδημιολογικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνουν ότι το σύστημα υγείας, εργαζόμενοι και δομές, θα δεχθούν μεγάλες πιέσεις. Είναι σημαντικό να γίνουν αποδεκτές οι τροπολογίες του Κινήματος Αλλαγής προς αναγνώριση της προσφοράς και του έργου των ανθρώπων που προστατεύουν τη δημόσια υγεία. Ειδικότερα προτείνονται:

(Video) Μαθητές του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς παρασκευάζουν πιροσκί για τους ωφελούμενους του ΒηματίΖΩ

Μαθητές του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς παρασκευάζουν πιροσκίκαι τα προσφέρουν στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Διημέρευσης "Βηματίζω", την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Μαθητικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός "Με ποιόν τρόπο πηγαίνεις στο σχολείο;"


«Με τα πόδια, το ποδήλατο ή το πατίνι; Με ποιόν τρόπο πηγαίνεις στο σχολείο; Είναι αυτός ο τρόπος φιλικός προς το περιβάλλον ή, όπως θα έλεγε και ένας συγκοινωνιολόγος, μετακινείσαι με “βιώσιμα μέσα”»; Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό που αφορά στη «βιώσιμη» μετακίνηση από και προς το σχολείο.

Ε. Αγαθοπούλου: Η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει την ανεργία για τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου Κιλκίς;

Σημεία ομιλίας βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κιλκίς και Αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, Ε. Αγαθοπούλου σε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας για τις συμβάσεις καθαριότητας στο Νοσοκομείο Κιλκίς
Η επίκαιρη ερώτηση της βουλεύτριας Κιλκίς είχε θέμα την παράταση των ατομικών συμβάσεων εργασίας των καθαριστριών του Νοσοκομείου Κιλκίς τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή των Σερρών για κατοχή κάνναβης


Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς σε Κιλκίς και Παιονία


Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Στη δωρεάν διανομή συνολικά περίπου 2.000 προστατευτικών μασκών στους πολίτες σε Κιλκίς, Πολύκαστρο, Αξιούπολη και Γουμένισσα, θα προχωρήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Παρασκευή 16/10/20 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Ανακοίνωση Ιερού Ναού 
Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεστεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Κιλκίς: Φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing στο GOLDEN ATHLOS STADIUM


Δελτίο τύπου Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς
Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού covid – 19 που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία και ο ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 στο Κιλκίς και στον καλαίσθητο χώρο του GOLDEN ATHLOS STADIUM φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing.