Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί τρέχουν σαν τρελοί οι ντελιβεράδες στους δρόμους του Kιλκίς;


Γράφει ο Πάνος Μαύρος 
Γιατί τρέχουν σαν τρελοί οι ντελιβεράδες στους δρόμους του Kιλκίς;
1. Τους πιέζουν και τους αγχώνουν τα αφεντικά τους, για να πηγαίνουν σε όλο και περισσότερες παραγγελίες.
2. Οι πελάτες διαμαρτύρονται έντονα πως τον τελευταίο καιρό αργούν να έρθουν τα πιτόγυρα, οι πίτσες, οι καφέδες κτλ. Έτσι τους πρήζουν τους κακομοίρηδες με κάθε ευκαιρία.
3. Είναι νέοι και "βράζει το αίμα τους", είναι γκαζιάρηδες, είναι αλάνια, είναι μάγκες, δε μασάνε από νόμους και νουθεσίες.

Ο Κώστας Κιλτίδης σχολιάζει την επικαιρότητα στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή στις 10:00μ.μ -12:00μ.μ το βράδυ ο πρ. Βουλευτής – Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα σχολιάζει την Επικαιρότητα στο EURO CHANNEL στην εκπομπή: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Επανάληψη της εκπομπής κάθε Κυριακή 7:30π.μ.- 9:30π.μ. το πρωί.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.

Κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό βιβλίο της Κιλκισιώτισσας εκπαιδευτικού, Κυριακής Βέλκου


Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο το πρώτο βιβλίο της εκπαιδευτικού και αξιόλογου μέλους της κοινωνίας του Κιλκίς, Βέλκου Κυριακής με τίτλο «Ψίθυροι στην αχλή του χρόνου».

Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης από τα «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας»


Μέχρι τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15.00’ παρατείνεται η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης από τα «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Δήμος Κιλκίς στηρίζει την οργανωμένη άθληση στο σχολικό περιβάλλον


Με την ευκαιρία της σημερινής πανελλήνιας και ευρωπαϊκής ημέρας σχολικού αθλητισμού ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και διέθεσε στους μαθητές τους αθλητικό υλικό. Το μήνυμα των ευεργετικών ωφελειών της άθλησης με Ασφάλεια και Υγεία πέρασε σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου στον εξοπλισμό των οποίων προστέθηκαν μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλλεϋ. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 29/9/2020, 6:15 μ.μ.


Κατασχέθηκαν περισσότερα από 38 κιλά κάνναβης
Στα ίχνη και στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια οδηγήθηκαν έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας


Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, στις 11:00 π.μ.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Υποχρέωση καταβολής ετήσιου τέλους ΓΕΜΗ


Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ενημερώνονται όλοι οι εγγεγραμμένοι στο ΓΕΜΗ, ότι υποχρεούνται να καταβάλλουν το ετήσιο «τέλος τήρησης της μερίδας τους» στο Γ.Ε.ΜΗ., μέσα στις προθεσμίες, που ορίζει η ΚΥΑ 79752/30-12-2014 (ΦΕΚ Β' 2623/31 -12-2014), δηλαδή εντός της κάθε ετήσιας χρήσης και σε περίπτωση που κάποιος υπόχρεος δεν το καταβάλλει μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες και δεν έχει διαγράφει από το Γ.Ε.ΜΗ., το εν λόγω τέλος (σύμφωνα με το άρθρο 3 της ΚΥΑ), αποστέλλεται, από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου, στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ)».

Δήλωση στήριξης στον δημοτικό σύμβουλο Παιονίας, Τάσο Βασιλακάκη.


Γράφει η 
Σοφία Ψαρρά
Πολίτης του νομού Κιλκίς
Όλοι όσοι ζητούσαν την ενότητα τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Παιονίας, την ξέχασαν όταν έκανε τοποθέτηση ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δυνατό φιλικό με Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την Αναγέννηση Πλαγιάς Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30, η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς, στην Γ' Εθνική κατηγορία, Αναγέννησης Πλαγιάς.

5 κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στο νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Γιάννης Ανδρίτσος ενημερώνουν τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε ό,τι αφορά στον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς μέχρι στιγμής σε όλη την επικράτεια του νομού έχουν καταγραφεί πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα.

(Video) Παράδοση καρδιογράφου εκτάκτων αναγκών στο ιατρείο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Παράδοση καρδιογράφου εκτάκτων αναγκών στο ιατρείο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Συνάντηση της Ε. Αγαθοπούλου με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Μετά τις αποφάσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, για την είσοδο εκ νέου των εργολάβων στις υπηρεσίες της καθαριότητας και μετά την συνάντησή μου με τις εργαζόμενες του νοσοκομείου στην καθαριότητα τρία πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα.

Έμπρακτη βοήθεια του Νοσοκομείου Κιλκίς στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας


Την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας επέδειξε το Νοσοκομείο Κιλκίς. Με ομόφωνη απόφασή του, στη συνεδρίαση της 19ης/22-09-2020 το Δ.Σ. του Νοσοκομείου προχώρησε στην αποστολή 1½ τόνου εμφιαλωμένου νερού στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφών.

Ζητούν την ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου


Δελτίο τύπου του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας
Πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο στις 25-9-2020, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συµβουλίου, συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών Σχολείων και των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων του Δ.Δ. Πολυκάστρου, µετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου
Παιονίας.