Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επιστρέφει με την ανδρική του ομάδα


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επανιδρύει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την ανδρική του ομάδα. Ένα συγκρότημα που θα αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά εφήβους, με όρεξη για πολλή δουλειά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως με υψηλούς στόχους για περαιτέρω ανέλιξη.

Πετυχημένη η θρακιώτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία"


Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7 η Θρακιώτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία". 

Η γαλλική κωμωδία "Μαμά από το Πουθενά" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 9.30 με τη γαλλική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά / Momo» των Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί.

"Η κυβερνητική ανευθυνότητα αποδεικνύεται με τη νομοθετική τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η κυβέρνηση πίσω από την τροπολογία της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών θέλει να κρύψει τις δικές της παλινωδίες και επικίνδυνες ανεπάρκειες απογειώνοντας την λογική της «ατομικής ευθύνης» μετακυλώντας όλες τις ευθύνες στον λαό. Διχάζει τεχνητά την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και δημιουργεί συνθήκες «κοινωνικού αυτοματισμού» εκβιάζοντας και απειλώντας εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Κορωνοϊός (31/7/2021): 2.760 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 17 θάνατοι και 172 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.760, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 493.304 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 138 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.865 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η ταινία "Η Αλήθεια" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό μας σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την ταινία «Η Αλήθεια / La Vérité» 4*, του Χιροκάζου Κόρε-Έντα τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 31/7/2021, 3:23 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν προχθές (29 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 22,1 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα.

"Η Κυρά της Ρω", σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Μια συγκινητική θεατρική εμπειρία υπόσχεται η αποψινή βραδιά στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου με την παρουσίαση του θεατρικού μονολόγου της Κυράς της Ρω στις 21:30.

Αυτές είναι οι νέες ειδικότητες στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Κιλκίς



Κιλκίς:7η Έκθεση Εικαστικών «πόλις»


Ανακοίνωση Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της τέχνης και του πολιτισμού.
Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την διεξαγωγή της 7ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις». Μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της δύσκολης χρονιάς που προηγήθηκε, η καθιερωμένη, ετήσια έκθεση επιστρέφει στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου ​Πολιτισμού και Αθλητισμού.