Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

''Amour sacré de la Patrie... Liberté, Liberté chérie!''



Υπογράφουν:
- Αγγελική (Άντζελα) Πατούλια, Ασκούμενη Δικηγόρος / Απόφοιτη Πανεπιστημίου Κύπρου / Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών, Δ.Π.Θ.
- Κωνσταντίνα (Ντίνα) Νταγκίνη, Τελειόφοιτη Φοιτήτρια Νομικής Σχολής, Α.Π.Θ. / Αρθρογράφος
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Τμήμα Δ.Ε.Σ., Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος

''Aux armes, citoyens,
Formez vos bataillons,
Marchons, marchons!''
Vive la France! Vive la Grece! Vive l' Europe!

(Video) Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις, από 14-24 Μαρτίου στο νομό Κιλκίς

Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις, από 14-24 Μαρτίου στο νομό Κιλκίς. Η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς, Παναγιώτα Γκόλιαρη μιλά στη Γνώμη, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 11/3/2022, 6:30 μ.μ.


Σύλληψη ατόμου για εμπορία κοκαΐνης
Στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κορωνοϊός (11/3/2022): 21.260 νέα κρούσματα (103 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 49 θάνατοι και 361 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.260, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.604.626 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 199 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.156 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πετυχημένη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στη Γουμένισσα


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/3/2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γουμένισσας εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων ΄Εμφυλης Βίας του Δήμου Παιονίας, του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας και της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας.

Γιατί πρέπει να κινήσουμε… θεούς και δαίμονες για τον EastMed


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

To κόστος κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού που μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο από τη Βαλτική θάλασσα στη Γερμανία, του ονομαζόμενου Nord Stream 2, ανέρχεται σε 11 δις δολάρια.

Δώδεκα χρόνια μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Σουηδικό Κοινοβούλιο


Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης*
Η 11η Μαρτίου 2010 αποτελεί μία σημαντική ημέρα για τους Έλληνες (όπως και για τους Αρμένιους και για τους Ασσύριους σε όλο τον κόσμο), αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για τη δικαίωση των εκατομμυρίων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, για τους διασωθέντες, για τους απογόνους, για τη Μνήμη και για τη Δικαιοσύνη.

Το ΚΔΑΠ KINESIS μπαίνει στην περίοδο της Σαρακοστής


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS 
Μετά την ξεκούραση του τριήμερου, επιστρέψαμε στο ΚΔΑΠ Kinesis γεμάτοι ενέργεια. Καθώς μπήκαμε στην περίοδο της Σαρακοστής, την ώρα της φιλαναγνωσίας διαβάσαμε ένα παραμύθι για την κυρά-Σαρακοστή. Συζητήσαμε για τη χρήση που είχε παλαιότερα αλλά και τι συμβόλιζε η ίδια αλλά και τα 7 ποδαράκια της. Στη συνέχεια χρωματίσαμε τη δική μας κυρά-Σαρακοστή την κόψαμε και κάθε Σάββατο θα θυμόμαστε να κόβουμε από ένα ποδαράκι μέχρι να έρθει το Πάσχα.

OMNES Κιλκίς: Τμήμα υποδοχής και συγκέντρωσης αιτημάτων Ουκρανών πολιτών που έχουν ήδη φτάσει στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση σωματείου 
ΟΜΝΕΣ

Τα θλιβερά γεγονότα στην Ουκρανία μας υπενθυμίζουν ότι οι άνθρωποι αναγκάζονται να γίνουν πρόσφυγες και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους επειδή κινδυνεύουν οι ζωές τους. Η κοινωνία των πολιτών του Κιλκίς από το 2015 έχει αποδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της απέναντι στους εκτοπισμένους συνανθρώπους μας που αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Συνεχίζονται οι εργασίες ερεισμάτων
και ασφαλτικών εργασιών στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα, Παρασκευή 11-03-2022


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 05/11-03-2022), με ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 11-03-2022.
-Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, σε κατάσταση ετοιμότητας - επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα σε λαϊκές αγορές και καταστήματα
Συνελήφθησαν προχθές (9 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα για πλαστά χαρτονομίσματα.

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς τραγουδούν τα Χελιδονίσματα 2022

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς τραγουδούν τα Χελιδονίσματα 2022, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Ε. Αγαθοπούλου: Επιτακτική η ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων του Κιλκίς και της Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μετά την συνάντηση που είχε με τους προέδρους και μέλη των εμπορικών συλλόγων του Κιλκίς και της Παιονίας, και τη δέσμευση που ανέλαβε, κατέθεσε με την μορφή της κοινοβουλευτικής αναφοράς την κοινή επιστολή τους για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές.

Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Κοινωνική Προστασίας Παιονίας Ελένης Λιακοπούλου


Υπογράφει η Ελένη Λιακοπούλου
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιονίας

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Παιονίας που συμμετείχε στην Πανελλαδική Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών που τελείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού ‘’ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’ για τα παιδιά και τις οικογένειες που βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δύο βραβεία Κυκλικής Οικονομίας, για τη δική μας KLEEMANN

Ανάρτηση KLEEMANN
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα βιώσιμης ανάπτυξης για την KLEEMANN, μας τιμά ιδιαίτερα να λάβουμε δύο βραβεία Κυκλικής Οικονομίας Circular Economy Awards: Χρυσό για Καινοτομίες Κυκλικής Οικονομία και Ασήμι για Πρόληψη Αποβλήτων. 

Kinesis Gym: Super Προσφορά 1+1=1


Η προσφορά ισχύει για τα μαθήματα του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu ή για 1 άτομο πληρώνοντας 40€ για 2 μήνες ή για 2 άτομα πληρώνοντας 40€ κάνοντας 1 μήνα.