Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Το έθιμο των Καλανταραίων στο Πεδινό Κιλκίς

Το έθιμο των Καλανταραίων στο Πεδινό Κιλκίς. Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023.

Χορός του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης



Ευχές εορτών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγίων Παιονίας "Αγία Παρασκευή"



Ευχές εορτών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιών Κιλκίς



Ευχές εορτών από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "ΟΜΗΡΟΣ"



Σκοτώθηκε 60χρονος σε τροχαίο

Χθες (23 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 21.35 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Αρκοχωρίου, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου και τον τραυματισμό του 73χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Το “Χωριό του Άη Βασίλη” στο Λόφο Αγίου Γεωργίου είναι γεγονός! - Χιλιάδες τουρίστες συρρέουν από όλο τον κόσμο στο Κιλκίς!

- Κιλκίς 2.039 μ.Χ.
- Χριστουγεννιάτικο Κιλκισιώτικο παραμύθι…

Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
Είναι να τους λυπάσαι τους καημένους τους Τρικαλινούς και το Μύλο των Ξωτικών, αλλά και την Ονειρούπουλη στη Δράμα κ.α. Το ίδιο και τους Ευρωπαίους. Το Ροβανιέμι της Φιλανδίας εκτός από χιόνι, έχει «σκεπαστεί» και από ένα αόρατο πέπλο κατάθλιψης. Δεν είναι ότι έχει πέσει σε οικονομικό μαρασμό. Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπεις να κυκλοφορεί πουθενά ψυχή. Και ποιος να πάει πλέον στην άκρη του κόσμου, να δώσει ένα σκασμό λεφτά, και να «φάει το κρύο της αρκούδας» για να δει το σπίτι του Αϊ Βασίλη;

Η Culinary Team Greece προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής 2024 στη Στουτγκάρδη

Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας θα συμμετέχει, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής, IKA/Culinary Olympics 2024 στη Στουτγκάρδη. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια και θα διεξαχθεί στις 2-7 Φεβρουαρίου 2024. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής παγκοσμίως, στον οποίο θα συμμετέχουν 89 ομάδες chef, από55 χώρες από όλο τον κόσμο και αναμένονται 100.000 επισκέπτες.

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η «Γουρουνοχαρά» στην πλατεία Μετεώρων Πολίχνης

Η γιορτή της Γουρουνοχαράς επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μετεώρων Πολίχνης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος».

Ευχές εορτών από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς



Ευχές εορτών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας "Οι Παίονες"



Το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης, στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας και σε αυτές τις εορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους που μένουν σε χωριά του Δήμου Παιονίας, τα οποία βρίσκονται μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος άλλος ασφαλής τρόπος, να εφοδιαστούν το γεύμα τους αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Η "Ανάσα Ευαισθησίας" ευχαριστεί θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

Ευχαριστήριο 
Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς" και το Δ.Σ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ Βεργίδη Ανδρέα, που με τις ενέργειες του να διασφαλίσει προς τις οικογένειες που στηρίζουμε κρεατικά και με συνεννόηση με τη Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς παραλάβαμε στήριξη εν όψει Χριστουγέννων προς τις άπορες οικογένειες.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με το βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκε για ανταλλαγή ευχών, τον Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Πέτρο Παππά,

Ευχές εορτών από τους Περιπατητές Κιλκίς