Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

(Video) Γιόρτασαν την Ημέρα του Νοσηλευτή-τριας στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς
Στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών (12η Μαΐου ) και της Παγκόσμιας Ημέρας των Μαιών (5 Μαΐου), πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο εκδήλωση, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με την συνεργασία του Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς προκειμένου να τιμήσει όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό για την αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (12/5/2023)



Αμεση παρέμβαση Βεργίδη για διακοή εργασιών τοποθέτησης στύλων από ιδιωτικό συνεργείο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκε σχετικά με την τοποθέτηση στύλων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας κατά μήκος της επαρχιακής οδού Κιλκίς – Ευκαρπίας, από συνεργεία αναδόχου ιδιωτικού έργου, έσπευσε άμεσα στο σημείο συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δημήτρη Τσαντάκη και διαπίστωσε ότι, πολλοί στύλοι σε διάφορα σημεία είχαν τοποθετηθεί σε πολύ μικρή απόσταση - μικρότερη του ενός μέτρου – από το οδόστρωμα, προκαλώντας κινδύνους για τους χρήστες της οδού.

Ο Χρήστος Γκουντενούδης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)

Ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ», κ. Χρήστος Γκουντενούδης, αναλαμβάνει καθήκοντα τακτικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ-Κεντρικής Μακεδονίας, ως πρώτος επιλαχών, μετά την παραίτηση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, λόγω καθόδου του στις εθνικές εκλογές.

Κιλκίς: Τον συνέλαβαν για κατοχή 1.740 πακέτων λαθραίων τσιγάρων

Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη χθες (11 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για λαθραία καπνικά προϊόντα.

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίου βουλευτή Παύλου Τονικίδη



Αποζημίωση σε 1130 στρέμματα επιτραπέζιων σταφυλιών στο Κιλκίς

Αποζημιώθηκαν με χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) οι παραγωγοί επιτραπέζιων σταφυλιών Κεντρικής Μακεδονίας λόγω των έντονων ξηροθερμικών συνθηκών, την αύξηση του κόστους παραγωγής και την μείωση της παραγόμενης ποσότητας.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Παιονίας


Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος "Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020" θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων, 

Ανοιχτή ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στην Ευρωπό



Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών – ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών εορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτικής (International Council of Nurses).

Οι Περιπατητές Κιλκίς πάνε πενθήμερη εκδρομή


Οι Περιπατητές Κιλκίς γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Να ξαναέρθει η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η αγάπη για τον τόπο μας, η ελπίδα ότι όλα μπορούν να είναι αλλιώς

Υπογράφει η Δέσποινα Μαλιάρα
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς με το  ΜέΡΑ25

Χθες 10/5/2023 βρεθήκαμε με την καλή μου φίλη Μαρία Σόφτση μέλος του DIEM MέΡΑ25 και τους συνυποψήφιους μου στο Κιλκίς με το ΜέΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ (Κουλίνα Αναστάσιο,την αφεντιά μου Μαλιάρα Δέσποινα & Μπίμπαση Χρήστο, η Σπυρλιάδου Σοφία & Ρέπας Στέφανος απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων), στη Γουμένισσα.