Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σάββατο 04-02-2017 και ώρα 20.30, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Ράντσο», στο Κιλκίς. 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη

«Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ο καλύτερος Έλληνας (;;) κωμικός, σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας μου, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στoν Οδικό Άξονα Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνας της Εγνατίας Οδού λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι αύριο (28-2-2017) θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στη διαδρομή Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.

Προσπάθησαν να πετάξουν χαρταετό στο λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς (Video)


Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017, στο λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Κιλκισιακός Β' - Σταθμός Μουριών 2-1

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Εξαιρετική η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού υπέταξε με 2-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σταυροχώρι τον Σταθμό Μουριών. Η νίκη προήλθε κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα που βρισκόταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αποκτά τεράστια σημασία καθώς σημειώθηκε χωρίς τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές Ηλία Κουραλίδη και Μπάμπη Ζαμανόπουλο που απουσίαζαν

Μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τις πανελλαδικές

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Έτσι, η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. 

Συμβαίνει τώρα στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς


Κιλκίς: Μικροπιστώσεις και θεματικά εργαστήρια (workshops) για το 2017