Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

"Οι ξεπουλημένοι δήθεν σωτήρες μας, εξαφάνισαν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους"

Δελτίο τύπου Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων τ. Ο.Ε.Ε. στον Ο.Α.Ε.Δ.
Τον Φεβρουάριο του 2012 μάθαμε όλοι οι Έλληνες από τα δελτία των ειδήσεων ότι καταργούνται οι Οργανισμοί Εργατικής Κατοικίας και Εστίας. Τα δύο χρόνια που ακολούθησαν, οι ξεπουλημένοι δήθεν σωτήρες μας εξαφάνισαν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους. Καμιά βοήθεια από το κράτος για τους άστεγους, για τους φτωχούς που έχουν ανάγκη από φροντίδα στέγασης, για τις χιλιάδες ανέργων χωρίς επίδομα.

Ποντιακό γλέντι στη Βάθη Κιλκίς


Εκδηλώσεις στην Πικρολίμνη Κιλκίς


Πρόσληψη αναπληρωτών ή ωρομισθίων εκπαιδευτικών

Από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς καλούνται οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ όλων των ειδικοτήτων , με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση «.50», οι οποίοι επιθυμούν την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Διδασκαλία στο σπίτι και Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ) και έχουν τα τυπικά προσόντα, να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων ΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Σκοτώθηκε 40χρονος σε τροχαίο

Στις 19.08.2014 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Νέας Πέλλας – Αγροσυκίας Γουμένισσας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός και του γεωργικού ελκυστήρα με ελκούμενο ποτιστικό μηχάνημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου οδηγού. Ο 47χρονος οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα της εκπομπής "Η ΕΡΤ στη Βόρεια Ελλάδα" στο Κιλκίς (1978).


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Παρέμβαση Τσίπρα για το Ουκρανικό- Μακριά από τον πόλεμο των κυρώσεων!·Οργή των ροδακινοπαραγωγών για τα ψίχουλα-Δεν διασφαλίζονται ενιαίες αποζημιώσεις για όλες τις ποσότητες·Από σήμερα- Στους δρόμους οι κτηνοτρόφοι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Προσβολή στον Ελληνισμό- Θύελλα αντιδράσεων από τη μη αναγνώριση της γενοκτονίας, για να μη στεναχωρηθεί η Τουρκία·Ο Πούτιν ετοιμάζει εμπάργκο στο κρασί;.. ·Spiegel κατά Μέρκελ! –Απέτυχε η πολιτική της στην Ελλάδα

Ανάκληση από τον Ε.Φ.Ε.Τ. "ροφημάτων γάλακτος"

Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία «MARS HELLAS S.A.», ενημερώθηκε για τη διακίνηση "ροφημάτων γάλακτος", που παρήχθησαν στη Γερμανία, στα οποία ανιχνεύθηκε παρουσία του μικροοργανισμού Bacillus subtilis.

Πρόκειται για τα προϊόντα "Mars Refuel" και "Milky Way", σε συσκευασίες των 350ml, σε μπουκάλια με πώμα για εύκολο άνοιγμα (sports-cap) και αφορά στις παρτίδες με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 19.12.2014 έως και 11.04.2015 των ημερομηνιών αυτών συμπεριλαμβανομένων, που διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία «MARS HELLAS S.A.».