Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μπράβο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς!


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Τα καλά αλλά και τα κακά που συμβαίνουν στην πόλη μας πρέπει λέγονται και να προβάλλονται. Τώρα είναι η σειρά των καλών ειδήσεων. Σήμερα το πρωί 2 Φεβ 2020 περπατώντας προς τα παλιά νεκροταφεία, είδα τυχαία ένα συνεργείο από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. 

Τρίτη 2/2/2021, έγιναν 24.714 εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα (198 στο νομό Κιλκίς)


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 24.714 εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. O συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 315.661. Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου 261.575 άτομα.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Νέο Γυναικόκαστρο του Δήμου Κιλκίς


Το φωτογραφικό αφιέρωμα στον οικισμό Νέου Γυναικοκάστρου του Δήμου Κιλκίς δημοσιεύτηκε από τη Γνώμη στις 17 Δεκεμβρίου 2011

Ιταλικά και Γαλλικά τραγούδια που άφησαν εποχή στο Ok Radio, με τον Ηλία Καλπάκα


Ιταλικά και Γαλλικά τραγούδια που άφησαν εποχή τη δεκαετία του '50 & '60 στο Jukebox Boogie #38 του cool cat Ηλία Καλπάκα
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, 9 μ.μ. στο Ok Radio powered by Jitterbugs skg www.ok-radio.gr

''Ένα φάντασμα πλανάται'' πάνω από τον Κεντρώο Χώρο


Υπογράφουν:
- Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης / Φιλόλογος Παν. Ιωαννίνων / Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Ζει ο Βενιζελισμός; Υπάρχουν ιδεολογικοί απόγονοι του μεγάλου αυτού ιδεολογικού ρεύματος; Ναι! Βιολογικοί απόγονοι του Ελευθέριου Κ. Βενιζέλου; Ναι, έμμεσα ναι. Ιδεολογικά και βιολογικά το συντριπτικό κομμάτι του πάλαι ποτέ Βενιζελισμού ζει και μετασχηματίζεται εντός ΝΔ. 

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης: Ξεκινά η χορήγηση των Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2021


Από τo Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκινά η χορήγηση των Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2021.

Επιπλέον τεστ ειδικά για εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών


Δελτίο τύπου Δήμου 
Νεάπολης-Συκεών
Μετά από το έντονο ενδιαφέρον και την επιμονή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών για τη διεξαγωγή τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, εξασφαλίστηκε, συμπληρωματικά, μία επιπλέον ημέρα εκτός σχολικού προγράμματος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 2/2/2021, 6:26 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 376 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 7.520 τεμάχια τσιγάρων) και 8 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κορωνοϊός: Φορητοί αναπνευστήρες και rapid test, παραδίδονται σε όλα τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας


Εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού παρέδωσε σήμερα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κορωνοϊός (2/2/2021): 1261 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 22 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 1261 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 158716, εκ των οποίων 52.0% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5988 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 49885 (63.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης )


Δελτίο τύπου Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νίκη Τσούμα, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και διευθυντικά στελέχη.

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ με τον τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Ιωάννη Χατζηαποστόλου


Κάντε κλικ στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2380

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας, κ. Αστέριο Τάτση.