Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά


Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά
Θλίψη και στενοχώρια σκόρπισε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. Η μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από πολυήμερη μάχη και χτυπημένη από την επάρατο νόσο, κατέληξε αφήνοντας φτωχότερη την πολιτική και την ελληνική κοινωνία.

Τα νέα του Κιλκισιακού (25/10/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
3ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 23 & 24/10/2021
Στο 3ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της Γυναικείας ομάδας καθώς δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. 

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας


Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό οδικό δίκτυο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 (εκτός της Πέμπτης 28/10/2021).

Ανδρέας Τρεντζίδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδιάς


Υπογράφει ο Ανδρέας Τρεντζίδης
Εκλεγμένος Σύνεδρος
Απευθύνω προς όλα τα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδιάς.

«Μπήκε με το δεξί»


Κείμενο, Φωτογραφίες, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2020. Η ΚουΠα Κιλκίς έδινε το τελευταίο της παιχνίδι. Ηττήθηκε τότε με το αποκαρδιωτικό 51 – 80 γνωρίζοντας τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της σύντομης ιστορίας της. Ένα χρόνο παρά 8 ημέρες μετά, η ανανεωμένη ΚουΠα Κιλκίς υποδέχτηκε στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς τους φίλους της στους οποίους και αφιέρωσε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη αυτή τη φορά, επικρατώντας με το εμφατικό 81 – 33 επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας.

Η "Τόλμη" Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες Kick Boxing και πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη


Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Αγώνες Kick Boxing και πυγμαχίας με φιλικό χαρακτήρα διοργάνωσε το γυμναστήριο Ultra Fighters Gym στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 17/10/2021. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών ήταν αρκετά μεγάλη κάτω από αυστηρά μέτρα σύμφωνα με την οδηγία των ειδικών για την προστασία της υγείας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (25/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Πλήρωσε» τα λάθη του ο Αλέξανδρος
Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή στην Μεγάλη Στέρνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Στερναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά


Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
''Έσβησε το όμορφο χαμόγελο σου Φώφη μας, αλλά θα μείνει πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας. Απέραντη θλίψη για την απώλεια της συντρόφου μας Φώφης Γεννηματά, μιας δυναμικής γυναίκας που έδινε πάντα με αξιοπρέπεια όλους τους αγώνες.

Οι σταυροί των υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΕΠ (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΒΕΛ 853
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 611

Κιλτίδης: Σήμερα λέω στη Φώφη το πικρό αντίο... κρίμα και άδικο...


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Αποχαιρετώ δημόσια, όσους γνώρισα. Την Φώφη την γνώρισα το 2000. Νέος Βουλευτής τότε, στη γαμήλια δεξίωση ενός εκλεκτού και στενού της φίλου, του Τίτου Κοντόπουλου, που έφυγε νωρίς. Από τότε, δεν «χαλαστήκαμε» ποτέ. Αμοιβαία συναισθήματα φιλίας και εκτίμησης. Σήμερα της λέω το πικρό αντίο... κρίμα και άδικο...

(Video) Μια σύντομη εικαστική αναφορά από τον Θανάση Κατσιάνη στους ήρωες της εποποιίας του 1940-41

 
Μια σύντομη εικαστική αναφορά από τον Θανάση Κατσιάνη. στους ήρωες της εποποιίας του 1940-41. που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία.

Τακτική και ειδική δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


- Ειδική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) 
 συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 27η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο, "Έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2020 Δήμου Παιονίας".

Αγαθοπούλου: Αποκομμένα τα χωριά του Κιλκίς και της Παιονίας λόγω της κακής ή της παντελούς έλλειψης συγκοινωνίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Κατά τη διάρκεια των περιοδειών των προηγούμενων ημερών της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, και των συναντήσεών της με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων στα χωριά των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας αναδείχτηκε μετ’ επιτάσεως το σημαντικό πρόβλημα στις συγκοινωνίες της Π.Ε. Κιλκίς.

Άλλη μια επέτειος από τις ιστορικές της Ρωμιοσύνης


Μετ᾽ ευχών πατρικών

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η φετινή χρονιά ωρίμασε, ο κύκλος της κλείνει όπου να ᾽ναι. Οι πληθωρικές επετειακές εκδηλώσεις για την εθνεγερσία, δύο αιώνες από εκείνα τα χρόνια, οσονούπω θα απομείνουν αναμνήσεις, αφήνοντάς μας μιαν αίσθηση επιβιωματικής ελπίδας, αλλά και (είθε…) μια συναίσθηση για το δικό μας συλλογικό και ατομικό θεάρεστο ρόλο σε ένα άπελπι περιφερειακό και παγκόσμιο σκηνικό. Την ρωμαλέα οικονομία της ελπίδας εις Θεόν (όπως είχαν οι αγωνιστές του ᾽21), την οικονομία της φροντίδας για τον ανθρωπισμό της πίστεως, απέναντι στην οικονομία του πολιτισμού της πληθωρικής διαχείρισης (του πλουτισμού, της φύσης, της θρησκείας, του συγκεντρωτισμού κ.τ.ο.).

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Τζιτζικώστα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά


Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μιας αληθινής μαχήτριας, μιας γυναίκας πρότυπο γενναιότητας, ήθους και αξιοπρέπειας. Μιας μεγάλης πολιτικού που αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή της χώρας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Κοστίζει ακριβά η εγκατάλειψη της αμυντικής βιομηχανίας

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

Στη διεθνή Έκθεση Άμυνας των Αθηνών (DEFEA 21) η ελληνική βιομηχανία οπλικών συστημάτων έδειξε τις δυνατότητές της! Τεθωρακισμένα οχήματα που δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό από τα αντίστοιχα Τουρκικά, όπλα anti-drone, καινοτόμα προϊόντα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και τόσα άλλα επιτεύγματα της εγχώριας παραγωγής φιγούραραν ανταγωνιζόμενα τα αντίστοιχα ξένα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 25/10/2021, 7:10 μ.μ.

Συνελήφθη 36χρονη ημεδαπή, αρχηγικό μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και δύο (2) άμεσοι συνεργοί της

Στη σύλληψη αρχηγικού μέλους και δύο (2) άμεσών του συνεργών ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προχώρησαν, έπειτα από έρευνες και συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Της πούλησαν 11 δοχεία ελαιόλαδο τα οποία όμως περιείχαν νερό


Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και του ενήλικου γιου της, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης ελαιόλαδου, εξαπάτησαν ημεδαπή γυναίκα σε περιοχή των Σερρών. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της ημεδαπής, της παρέδωσαν 11 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα, αντί του ποσού των 154 ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αργότερα περιείχαν νερό αντί ελαιολάδου.

Δήλωση νέου Προέδρου ΔΕΕΠ Κιλκίς, Μηνά Παπαδόπουλου

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς

Στο δημοκρατικό προσκλητήριο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, πρώτευσε η συμμετοχή. Χαρήκαμε τις νέες εγγραφές και τις ανανεώσεις τους, περισσότερο όμως εντυπωσιαστήκαμε από την ενθουσιώδη προσέλευση των νεοδημοκρατών στην εσωκομματική κάλπη και μιας νέας γενιάς στελεχών που αποδέχονται το αξιακό σύστημα του πολιτικού μας φορέα, ως το πλέον αξιόπιστο για την ευημερία του τόπου μας, αναγνωρίζοντας καθ’ υπέρβαση των κομματικών ορίων, τις πολύ καλές επιδόσεις του κυβερνητικού έργου.

Κορωνοϊός (25/10/2021): 3.937 νέα κρούσματα (71 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 54 θάνατοι και 354 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.937, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 720.295 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 139 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.050 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς για τις εσωκομματικές διεργασίες της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς

Οι εσωκομματικές διεργασίες της ΝΔ ολοκληρώθηκαν με πρωτοφανή μαζική συμμετοχή, ομαλότητα και υποδειγματική τάξη.

Δήλωση Θ. Τιρεκίδη για τις εσωκομματικές της ΝΔ Κιλκίς


"Η μαζική συμμετοχή των μελών της ΝΔ στις εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ και συνέδρων μετέτρεψε την χθεσινή ημέρα σε γιορτή για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Συλληπητήρια Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά


Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς υπογράφει 
ο Γραμματέας, Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

Με σεβασμό, θλίψη και οδύνη μπροστά στο ανθρώπινο δράμα της απώλειας αλλά και θαυμασμό για την δύναμη της ψυχής της, απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και σε όλους τους συντρόφους μας για την απώλεια της αγαπημένης μας Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Γ. Φραγγίδης: «Αντίο αγαπημένη μας Πρόεδρε Φώφη»


Υπογράφει ο Γεώργιος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς - Κίνημα Αλλαγής

Έφυγες απρόβλεπτα, μας ξάφνιασες Φώφη, πάντα όμως με τον ίδιο αυτοσεβασμό, γενναιότητα και αξιοπρέπεια απέναντι ακόμη και στο θάνατο. Η ζωή σου ένας δύσκολος και μακροχρόνιος αγώνας. Όμως εσύ άντεξες, αγωνίστηκες, ένωσες την παράταξη, μας καθοδήγησες, μας κράτησες ψηλά.

Ανοιχτό από Τρίτη 26 έως και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, το Ράντσο Κιλκίς



Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά


Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας Κιλκίς και αν. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Τι τραγική ειρωνεία, 25 Οκτώβρη 2021, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, μας αποχαιρετά η γυναίκα που έδωσε σκληρή μάχη εδώ και 13 χρόνια με τον καρκίνο του μαστού.

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στη μακρά πολιτική της διαδρομή, η Φώφη Γεννηματά πορεύτηκε πάντα με αξιοπρέπεια και ήθος. Εύχομαι ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και την πολιτική της οικογένεια, το ΚΙΝΑΛ».

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη μίας (2) κενών θέσεων στο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, προσκαλεί άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δύο (2) κενών θέσεων και άνευ ορίου αριθμού επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, μετά την αποχώρηση ωφελουμένων, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ».

Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άτλαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το περασμένο Σάββατο 23-10-21 για το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου ο ΑΤΛΑΣ βρέθηκε στην πρώτη αγωνιστική αντιμέτωπος με τον Μίλωνα Γιαννιτσών. 

Ανακύκλωση και κλιματική κρίση


Της Σοφίας Μαυρίδου
Η ανακύκλωση είναι ένα θέμα πολλαπλών συζητήσεων, ένα προϊόν για κατανάλωση, απόψεων, ιδεών, καλής πρόθεσης από όλους, όμως δεν είναι αρκετό. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ανακύκλωση είναι επιτακτική ανάγκη και σπουδαία σε κάθε μορφή της, διότι ο πλανήτης εκπέμπει S.O.S με κάθε τρόπο.

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τέχνης Κιλκίς



Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2022-2023 καθορίστηκε ως ακολούθως:

Η Ζέφη Δημαδάμα από το Κίνημα Αλλαγής μιλά στη Γνώμη και τον Μπάμπη Καραγεωργίου


Η Ζέφη Δημαδάμα* από το Κίνημα Αλλαγής μιλά στη Γνώμη και τον Μπάμπη Καραγεωργίου

Με τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής να βρίσκονται σε μία κρίσιμη καμπή λόγω της εξέλιξης της υγείας της κ. Γεννηματά και νέες υποψηφιότητες να έχουν ανακοινωθεί, θεωρείται ότι το κόμμα έχει μπει σε μία φάση εσωστρέφειας;
Αντίθετα κ. Καραγεωργίου οι εσωκομματικές εκλογές μας οδηγούν ξανά στο προσκήνιο. Το Κίνημα Αλλαγής βρέθηκε στο επίκεντρο της ειδησιογραφίας και αυτό δίνει δύναμη και στους 6 υποψηφίους Προέδρους. Ωστόσο, όλοι και όλες μας αναμένουμε τις πολιτικές θέσεις και πολιτικές πλατφόρμες των υποψηφίων για το μέλλον της παράταξης μας αλλά και της χώρας. Αυτό πρέπει να κρίνει τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών.

Εσωκομματικές ΝΔ: Τελικά αποτελέσματα Μηνά Παπαδόπουλου και Θεόφιλου Τιρεκίδη

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 599
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 282
ΔΗΜΟΣ  ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 160
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 263
ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ ΚΑΛΠΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 759
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 545

(Video) Φθινοπωρινές ανθοσυνθέσεις 2021, στην πόλη του Κιλκίς

Με τις κλασικές γήινες αποχρώσεις "ντύθηκαν" και φέτος οι δημόσιοι χώροι της πόλης του Κιλκίς εναρμονιζόμενοι με τον φθινοπωρινό καμβά. Χρυσάνθεμα και πανσέδες, οι δημοφιλείς καλλωπιστικές επιλογές της εποχής, στολίζουν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου, το Δημοτικό Πάρκο – Κήπο, το Πάρκο της Γαλήνης και το τρίγωνο της εισόδου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η ιστορία της Commodore…

Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
«Υπολογιστές για όλους, όχι για τους εκλεκτούς» ήταν το σύνθημα του ιδρυτή της Commodore. Και όταν κανείς αναφέρεται σε αυτή την εταιρεία το επόμενο που του «έρχεται» στο νου, είναι η Amiga.

Τι λέει ο Γ. Γεωργαντάς για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Η τεράστια συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό κόμμα, στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει. Συνομιλεί, σήμερα περισσότερο από ποτέ, με την κοινωνία, ενισχύοντας τις κομματικές της διαδικασίες και ανανεώνοντας συνεχώς τη σχέση με τα μέλη της.