Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 18/9/2020, 11:50 μ.μ.


Τροχαίο δυστύχημα 
Σήμερα (18 Σεπτεμβρίου 2020) και ώρα 12.00 περίπου, στον Κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε προστατευτικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Όταν μπαίνουν λουκέτα στον πολιτισμό...


Της Σοφίας Κεσίδου
Σε περιόδους κρίσης και αλλοτρίωσης τα αισθήματα που θεριεύουν και κατακλύζουν την πλειοψηφία του κόσμου είναι ο φόβος, ο θυμός, η ξενοφοβία, ο ατομισμός, η εσωστρέφεια.

(Video) Η Γαλλίδα υπερμαραθωνοδρόμος Marie Leautey στο Κιλκίς

Η Γαλλίδα υπερμαραθωνοδρόμος Marie Leautey στο Κιλκίς, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Κιλκίς: Ζητείται καθηγητής/τρια αγγλικών (18/9/2019)

Από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Κιλκίς ζητείται καθηγητής/τρια Αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες στο : cel_kilkis@aol.com

Δήμος Κιλκίς: Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου


Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Κιλκίς την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 13:00 πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3).

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 05/18-09-2020) με ισχύ από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Πετυχημένο το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο – Κήπου το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Κιλκίς, προσαρμοσμένο φέτος στις ιδιαίτερες συνθήκες. 

Ένα χαρούμενο Πολιτιστικό Καλοκαίρι για το δήμο Κιλκίς


Δελτίο 
τύπου Δήμου Κιλκίς
 
Το καλοκαίρι πέρασε από μπροστά μας σαν αστραπή! Προσωρινός ο αποχαιρετισμός του, καθώς κλέβει ζαβολιάρικα αρκετές ακόμα ηλιογραμμένες μέρες από το Σεπτέμβρη επιμένοντας να μας κρατά συντροφιά στο ζεστό του κόρφο. Στο φετινό άλμπουμ της πιο ανέμελης εποχής του χρόνου οι καταχωρίσεις της μνήμης είναι χρωματιστές, καλογυαλισμένες, γεμάτες παιχνιδιάρικη διάθεση, με πετυχημένους πειραματισμούς αναζήτησης νέων διεξόδων πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μαθημάτων και δράσεων του Inclusion Centre του Omnes Kilkis


Δελτίο τύπου Συλλόγου OMNES
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος μαθημάτων και δράσεων του Inclusion Centre του Omnes για το φετινό καλοκαίρι. 

Λόγω κρούσματος κορωνοϊού, έκλεισαν το 1ο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Γουμένισσας


Λόγω κρούσματος κορωνοϊού, κλειστά θα μείνουν σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το 1ο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Γουμένισσας.