Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Οι «Λευκές Περιοχές» αποκτούν τηλεοπτική κάλυψη γρήγορα και απλά, μέσω του gov.gr - Η ρύθμιση περιλαμβάνει σειρά χωριών του Νομού Κιλκίς


Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για τη δράση «Λευκές Περιοχές», σε συνέχεια της υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 14177/14-5-2021 «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», από τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο και τους Υφυπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

Κορωνοϊός (9/6/2021): 890 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 15 θάνατοι και 381 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 890, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 412.420 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 39 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.604 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνάντηση του Γ. Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό.
Συζήτησαν για θέματα αρμοδιότητας των δυο υπουργείων, και κυρίως για τις επικείμενες απλουστεύσεις και ψηφιοποιήσεις των διοικητικών διαδικασιών, που αφορούν τους αγρότες.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids Κιλκίς


Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids Κιλκίς, κάνοντας κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ

Ξανά αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κοινότητα Μουριών


Αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους του Συμβουλίου Κοινότητας Μουριών της Δημοτικής Ενότητας Μουριών του Δήμου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. 

Εκδήλωση στο Πεδινό για την 108η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς


Υπογράφει ο 
Πολυχρόνης Στεργίου
Πρόεδρος Κοινότητας Πεδινού
Στις 20 Ιουνίου 1913 το Πεδινό Πυροβολικό, από όπου έλκει τιμητικά την ονομασία της η Κοινότητα Πεδινού απελευθέρωνε το χωριό από τους Βουλγάρους. Η συμβολή του Πεδινού έχει ξεχωριστή σημασία στην στρατιωτική προπαρασκευή της ιστορικής Μάχης του Κιλκίς.