Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τα ρεζιλίκια της Προανακριτικής - Απόλυτος ευτελισμός για τη Βουλή με χυδαίες βρισιές, μπουκάλια που εκτοξεύονται και εγκυμοσύνες

- Για άλλη μία φορά οι βουλευτές φάνηκαν ανάξιοι να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο βάρος
- Γιατί η κα Κωνσταντοπούλου δεν άφηνε τον κ.Βενιζέλο να κάτσει σταβροπόδι
- Αδωνις: Είσαι ένα υποκείμενο χαμηλής στάθμης -Κωνσταντοπούλου: Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου
- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα ζητήσουν έκτακτη σύγκλιση διάσκεψης Προέδρων Βουλής για το ξέσπασμα Κασιδιάρη
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Του Βασίλη Σιαμπάνη
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς θα μπορούσε να είναι η έκφραση που ταιριάζει τη συγκεκριμένη στιγμή και όχι μόνο στην συγκυβέρνηση των τριών και στην εξαγγελία δια στόματος κ. Κουβέλη ότι θα αντικατασταθεί το ειδικό τέλος, από τον ενιαίο φόρο ακινήτων, δηλαδή όπως καταλαβαίνει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε το χαράτσι, με διαφορετικό τρόπο όμως.

Πού καταντήσαμε!

Του Χρήστου Πασαλάρη
Πού καταντήσαμε!!!
Από τρείς υπαλληλίσκους της «Τρόϊκα» να κρέμεται το μέλλον της πατρίδας! Να τους κάνουν τεμενάδες κοτζάμ αρχηγοί! Να τρέμει από το πρωϊ ο Στουρνάρας μη τυχόν και… αγουροξύπνησαν και δεν δώσουν το «Ο.Κ.» για την καταραμένη δόση! Να προσεύχονται όλοι τους μη και κάποιος από τους τρείς προβάλει παραπανίσιες απαιτήσεις, όπως εκείνη η Ρουμάνα του Δ.Ν.Τ. στην Κύπρο!...

Παράταση έως 8/4/2013 της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ζημιάς από τον παγετό

Την παράταση έως 8/4/2013 της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ζημιάς από τον παγετό της 17/3/2013 σε καλλιέργειες αμυγδαλιάς, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, ροδακινιάς (επιτραπέζια ροδάκινα και νεκταρίνια) και ακτινιδίου σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική αποφάσισε σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ.

Συνεδριάζει στις 8 Απριλίου 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 8 Απριλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Βαξεβάνης σε Guardian: «Οι Ελληνες διαβάζουν ξένο Τύπο για να μάθουν τι συμβαίνει στη χώρα τους»

"Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει τεθεί σε κίνδυνο από τους διεφθαρμένους μιντιάρχες, οι οποίοι έχουν έρθει πολύ κοντά στους πολιτικούς τους οποίους έπρεπε να εκθέτουν», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, αναπαράγοντας τα λόγια του Ελληνα δημοσιογράφου που αντιμετωπίζει νέα δίκη. 

Το ΚΚΕ για τη «Συμφωνία» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το χαράτσι λέει…

"Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς – μεσαίους αγρότες σε συσπείρωση και δράση τώρα, για να καταργηθεί το χαράτσι και όλοι οι φόροι που τους πνίγουν, για να μην υποστούν καμία συνέπεια όσοι δε μπορούν να πληρώσουν φόρους, δάνεια και λογαριασμούς.

Απλά πέρασαν κάτω απ’ τον πήχη Βενιζέλος και Κουβέλης!

Τους είδατε;
Εκεί γύρω στις 7 το απόγιομα μπήκαν στο Μαξίμου ευθυτενείς, σαν έτοιμοι από καιρό, μαχητικοί, έτοιμοι να τα… σπάσουν, να τα κάμουν λίμπα, να δώσουν τη μάχη ενάντια στο χαράτσι ο ένας, για τον ανασχηματισμό ο έτερος εταίρος…

Ημερίδα για την εκπαίδευση των παιδιών με ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα

Ημερίδα με θέμα: «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση των παιδιών με ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα», διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κωφών & Βαρήκοων Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 (ώρες: 9.00– 15:00) στο Αμφιθέατρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών του Α.Π.Θ. 

Εκδήλωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κιλκίς την Κυριακή 7 Απριλίου

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κιλκίς διοργανώνει εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της παράταξης με κεντρικό εισηγητή το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Σαουλίδη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Κυριακή 7 Απριλίου 11.30 π.μ

Τον έπιασαν στον Άγιο Σπυρίδωνα, ένα δειλινό

Συνελήφθη χθες (03.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 49χρονος ημεδαπός για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Κατασχέθηκε σκύλος στο Σταυροχώρι Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (03.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 35 ετών, για παράβαση του Νόμου Περί Λαθρεμπορίας. 

Πήγε να κλέψει αλλά δεν τον άφησε ο συνεγερμός

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα εμπορίας οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής, 38χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 02.03.2013 στις Σέρρες. 

Βιωματικό Εργαστήρι Δικτύωσης Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Ν. Κιλκίς με θέμα: «Δίκτυα Συνεργασίας Μέσα στη Σχολική Κοινότητα»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» πραγματοποίησε βιωματικό εργαστήρι Δικτύωσης για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Δίκτυα Συνεργασίας Μέσα στη Σχολική Κοινότητα», την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς. 

Έπιασαν δύο άτομα στο Κιλκίς με ναρκωτικά χαπάκια χωρίς συνταγή

Στις 03.04.2013 το βράδυ συνελήφθησαν στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δύο ημεδαποί 36 και 41 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 ναρκωτικά δισκία και ένα (1) δισκίο άγνωστου φαρμακευτικού σκευάσματος για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Μόνιμο το χαράτσι – 10%-15% μειωμένο, αλλά αυξημένο στα εκτός σχεδίου

- Η τρύπα 200 εκατομμυρίων θα καλυφθεί από αυξημένοφόρο στα εκτός σχεδίου
- Αυξάνεται ο φόρος στα εκτός σχεδίου ηλεκτροδοτούμενα, εντάσσονται στο φόρο τα αγροτεμάχια
- Επιπλέον φόρος για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν μέσω ΔΕΗ το χαράτσι
- Συμφώνησαν οι αρχηγοί, μένει να πει το “ναι” και η τρόικα

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Το δώρο των τριών συγκυβερνητών στην Τρόικα – Μόνιμο το χαράτσι για 2,8 εκατ. ιδιοκτήτες·ΣΕΒ και Citibank προβλέπουν τούνελ ύφεσης·Οργιάζει η ανασφάλιστη εργασία – Χάθηκαν 507.000 θέσεις εργασίας από το 2008
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Τελικά συμφώνησαν για το χαράτσι – Ενιαίος Φόρος μέσω της.. .ΔΕΗ ·Ανακοίνωση Γ. Βρούτση – 460 ευρώ το μήνα για 45.000 ανέργους·Γ. Στουρνάρας – Κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα – Τα αγκάθια για την εκταμίευση της δόσης

Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις»

Η Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους σε γενική συνέλευση, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις» τη Δευτέρα 8 Απρίλη, στις 19.00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς στην οδό Κ. Γαβριηλίδη 8, στον 3ο όροφο.

Αναβάλλεται η προσφυγή του Δήμου Κιλκίς και φορέων του Νομού κατά του ΥΠΕΚΑ για το διαγωνισμό εκμίσθωσης του Δημόσιου Μεταλλευτικού Χώρου ν. Κιλκίς

Αναφορικά με την προσφυγή του Δήμου Κιλκίς και φορέων του Νομού κατά του ΥΠΕΚΑ για το διαγωνισμό εκμίσθωσης του Δημόσιου Μεταλλευτικού Χώρου (ΔΜΧ) Μεταξοχωρίου-Βάθης-Γερακαριού-Μυλοχωρίου-Αντιγόνειας, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα γνωστοποιήθηκε από την ομάδα των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση, πως η εκδίκαση αναβάλλεται. 

Δηλώσεις Στουρνάρα, Βενιζέλου και Κουβέλη μετά τη συνάντησή τους με Σαμαρά

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
«Δημοσιογράφος: Έχουμε συμφωνία από ό,τι μας είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί.