Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Συνάντηση «IAAF Kids Athletics»

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 28/1/2018 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς οι αγώνες στίβου «IAAF Kids Athletics» για παιδιά μικρών ηλικιών. 

Ειδομένη: Έτοιμοι για την δράση "Ιδιωτικοί κοινωνικοί Λαχανόκηποι"

Ανακοίνωση ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης ευαισθητοποιημένη από την κρίση που διέπει το Ελληνικό νοικοκυριό αλλά και από την περιβαλλοντολογική της ιδεολογία, σχεδίασε την νέα δράση "Ιδιωτικοί κοινωνικοί Λαχανόκηποι"η οποία ευελπιστεί ότι θα αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό, τονίζοντας το αίσθημα συνεργασίας, συλλογικότητας και οργάνωσης στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πρωτιά για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Μία ακόμα πρωτιά για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, τον φορέα που ασχολείται εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια με την αναπηρία στην πόλη του Κιλκίς.

Τρελό αποκριάτικο πάρτι ετοιμάζει ο Δήμος Κιλκίς

Ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι με καρναβαλιστές ετοιμάζει ο Δήμος Κιλκίς το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα με το γνωστό θέμα “Μασκαράδες με καπέλα” στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του ΓΑΣ Κιλκίς με Α. Αλέρου, Σ. Παρασκευά και Β. Καραμανίδου

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζει το σερί του ο Άτλας Κιλκίς

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος).
Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη επί του ΓΣ Γρεβενών με 3-0 σετ (25-17, 25-23, 25-23)
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο από τεχνικής πλευράς και για τις δύο ομάδες. Οι φάσεις που ενθουσίασαν τους φιλάθλους ήταν κυρίως στο 2ο και 3ο σετ. Η ροή του αγώνα ήταν πολύ καλή με εναλλαγές στο σκορ εκτός του 1ου σετ.

Πωλείται οικόπεδο στην Καλίνδρια Κιλκίς (27/1/2018)


ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 1.234 τμ εντός του οικισμού Καλίνδρια Κιλκίς σε καλή τιμή. Πληροφορίες 6942442074 Σταματίου Αθ.

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο στο Πολύκαστρο

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο στο Πολύκαστρο (Ακροπόλεως και Θερμοπυλών γωνία) συνολικής επιφάνειας 1200 τ.μ. (δομήσιμη επιφάνεια 960 τ.μ.) σε καλή τιμή. Τηλ. 6972516392, τις εργάσιμες 09:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00