Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

(Video) Παρακμή και μαρασμός για το δημοτικό γήπεδο στην περιοχή του Σαλάτς στο Κιλκίς

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης εμφανίζει σήμερα το ανοικτό δημοτικό γήπεδο στην περιοχή Σαλάτς της πόλης του Κιλκίς, δίπλα ακριβώς από το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς. Η διαμόρφωσή του ως αθλητικού βοηθητικού χώρου μικρής κλίμακας ξεκίνησε επί Δημαρχίας Αυγητίδη και ολοκληρώθηκε επί Αμανατίδη. 

Εργαστήριο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον διάσημο σχεδιαστή και καλλιτέχνη William Simpson

Μια νέα σύμπραξη, που φέρνει πιο κοντά την τέχνη του κινηματογράφου με τον κόσμο των κόμικς, εγκαινιάζει αυτό το φθινόπωρο το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το Film Office συμπράττει με το 6ο διεθνές φεστιβάλ κόμικς «The Comic Con - Thessaloniki Comic Convention», μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του είδους στην περιοχή μας. Καρπός της συνεργασίας τους είναιτο masterclass «Storyboard: Από το χαρτί στην οθόνη», με προσκεκλημένο τον διάσημο Αμερικανό δημιουργόWilliam Simpson, δύο φορές βραβευμένο με «EMMY Award» για τα εικονογραφημένα σενάριά του, storyboard και conceptual artist της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο «Game of Thrones».

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση

Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12.30 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 21/9/2022, 8:26 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη προχθές (19 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης που εντοπίστηκε στην οικία του.

Το νόημα της ζωής

Του Κώστα Μπούζα
Μέσα σε έναν καθημερινό καταιγισμό ειδήσεων, γεγονότων, αλλά και προβλημάτων, η ενδοσκόπηση του ανθρώπου φαντάζει, πλέον, σαν πολυτέλεια. Ωστόσο, δεν λείπουν αυτοί, που συνεχίζουν να παρακολουθούν τα βήματά του και να διαπραγματεύονται τους στόχους τους οποίους καλείται – και οφείλει - αυτός να θέσει. Με άλλα λόγια, τον προορισμό του, το νόημα της ζωής του.

Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 122 (New Release) στο Kinesis Gym

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθειά του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προηχογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 122.

Συζήτηση για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας
Τη Δευτέρα 19-9-2022 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των Μέλων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας με τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων.

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς: Προκήρυξη Θέσεων για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών της Β’ και Γ΄τάξης

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ανδ. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την με αρ. 1/19-09-2-22 πράξη του προκηρύσσει για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών τις παρακάτω θέσεις:

Τι λέει ο Χ. Γκουντενούδης για τη εύμβαση επισκευών0συντηρήσεων παιδικών σταθμών Δήμου Πιαονίας

Υπογράφει
ο Χ. Γκουντενούδης 
Για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δήμου Παιονίας, απέδειξε όχι μόνο την παντελή ανυπαρξία της, στα τρία και πλέον χρόνια που διοικεί το δήμο, αλλά και την αλαζονεία της, δημοσιοποιώντας ακόμη ένα έργο της προηγούμενης διοίκησης ως δικό της και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο πριν τις εκλογές, υποτιμώντας την νοημοσύνη των δημοτών.

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς: Ανακύκλωση στην πράξη

Δελτίο Τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την εταιρεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., διαθέτει στους χώρους του τρεις (3) κάδους ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων.

Προτεινόμενα θέματα φυσικής και χημείας με διαθέσιμες και τις λύσεις τους (21/9/2022)

Υπογράφει ο Όμηρος Εμπορόπουλος
Το σημερινό μας θέμα είναι "
Κύλιση χωρίς ολίσθηση – Συστήματα σωμάτων" (Φυσική Γ' Λυκείου).
Δείτε ΕΔΩ

Ραδιοφωνική συνέντευξη Ειρήνης Αγαθοπούλου στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 104,9 fm

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Στην συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων 104,9fm και στην εκπομπή του Νίκου Γιώτη φιλοξενήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου στα πλαίσια της παρουσίας της στη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Maxcom MK821: A new Smart Feature Phone

(Video) Πεντανόστιμες συνταγές με "υπόλοιπα", από τον σεφ Γιώργο Παλησίδη

Συνταγές και τρόπους μαγειρικής προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα υπολείμματα των τροφίμων μας, παρουσίασε στο Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 86η ΔΕΘ την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ο σεφ και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης. 

Κυνήγι θησαυρού του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς



Κιλκίς: 4η Επιμορφωτική Συνάντηση των Εκπαιδευτών της Ποντιακής Διαλέκτου

Ανακοίνωση Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών
Πραγματοποίηση της "4ης Επιμορφωτικής Συνάντησης των Εκπαιδευτών της Ποντιακής Διαλέκτου», σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς με είσοδο ελεύθερη.