Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Βαφεία Κιλκίς: Μια ιστορία που κρατάει 11 ολόκληρα χρόνια

Υπογράφουν οι εργαζόμενοι των Βαφείων Κιλκίς
Το Δεκέμβρη του 2004 την κοινωνία του Κιλκίς συντάραξε η ιστορία της πτώχευσης των Βαφείων Κιλκίς ΑΕ, που είχε ως αποτέλεσμα 120 εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο. Και λέμε συντάραξε, γιατί το 2004 δεν ήμασταν συνηθισμένοι σε πτωχεύσεις, απολύσεις, απλήρωτη εργασία κλπ… Ζούσαμε, ακόμα, τα χρόνια της ευμάρειας.

Έκκληση για έκτακτη προσφορά υγειονομικού υλικού

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς και το Κοινωνικό Φαρμακείο -Ιατρείο, σε εφαρμογή των αποφάσεων που πάρθηκαν στη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πολύ δυσάρεστων καταστάσεων που δημιουργούνται στα σύνορα της χώρας μας με τα Σκόπια, που έγινε την περασμένη εβδομάδα με πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς και της Κοινωνίας Πολιτών Κιλκίς, ΚΑΛΕΙ τους πολίτες του νομού μας να προσφέρουν ότι μπορούν σε υγειονομικό υλικό.

Εκδήλωση Συλλόγου Γονεων 2ου Δημοτικού για σχολικό εκφοβισμό

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου σας καλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός: μύθοι και πραγματικότητα», το Σάββατο 16 Μάη, στις 19.00, στο πολιτιστικό κέντρο, στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα "Πρόληψη της βίας στο σχολείο και στο σπίτι"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ομιλία-Συζήτηση «Το Κιλκίς μέσα από τις αρχαιότητές του» στην Τέχνη Κιλκίς

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στις 7:30μ.μ., η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς συνδιοργανώνουν ομιλία-συζήτηση με θέμα «Το Κιλκίς μέσα από τις αρχαιότητές του» στην αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» της ΤΕΧΝΗΣ.

Έκθεση εικαστικών τμημάτων ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ «Οι Αόρατες Πόλεις»




Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ., η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Οι Αόρατες Πόλεις», των εικαστικών τμημάτων ενηλίκων του φορέα. Τόσο ο τίτλος, όσο και τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι βασισμένα στο ομώνυμο βιβλίο του Ίταλο Καλβίνο.

Ένα χρυσό και δυο ασημένια μετάλλια για τον "Καραγιάννη" Ευρωπού

Ο σύλλογος ελευθέρας πάλης "Καραγιάννης" Ευρωπού συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων που έγινε στην Κατερίνη το Σάββατο 9-05 -2015 κατακτώντας ένα χρυσό και δυο ασημένια μετάλλια. Το χρυσό κατέκτησε ο Δημητριάδης Παναγιώτης στα 38 κιλά, ασημένιο κατέκτησαν ο Όλντι Καράι, στα 35 κιλά και ο Τουλκερίδης Δημήτρης στα 85 κιλά.

Έναρξη ψηφιακής υπηρεσίας για εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθής χρήσης γεωργικών φαρμάκων

Ξεκίνησε στις 17 Απριλίου η λειτουργία της ψηφιακής υπηρεσίας για τις εξετάσεις χορήγησης του πιστοποιητικού γνώσεων χρήσης γεωργικών φαρμάκων με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 629/τ.Β΄) της με αριθμό 3501/41173/14-4-2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Επίσκεψη 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς στο Μουζάκι

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος, που εκπονούμε για το Δάσος, ως μέλη του πανευρωπαϊκού δικτύου των ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ( Eco Schools) ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ (Learning about forests) και μέλη του εθνικού θεματικού δικτύου για το Δάσος του ΚΠΕ Μουζακίου, πραγματοποιήσαμε 3ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουζάκι.

Κιλκίς: Βοήθησαν 80χρονη σε μετακόμιση και τσίμπησαν τσαντάκι με 8.500 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία ηλικιωμένης στο Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου και ενός 59χρονου για κλοπή, καθώς και ενός ακόμη 28χρονου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Γεωργαντάς: Εκτός εξισωτικής οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρησης Κοινοτικών Πόρων την 11 Μαΐου 2015 έδωσε στη δημοσιότητα την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξισωτική αποζημίωση 2015 (μέτρο 211 και μέτρο 212). Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αγρότες πολλών περιοχών της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς καθώς αποκλείονται απο την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη λήψη της αποζημίωσης.

Συνεχίζει τις προπονήσεις η ακαδημία του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ

Γράφει η Μαρία Σιότσου
Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνουν ακόμη το παρών οι μικρές του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ και γεμίζουν ζωή το γήπεδο του βόλεϊ. Με το πάθος τους και την ενέργεια τους αλλά και τη μεγάλη βοήθεια του προπονητή τους Γιώργου Χειρούλη βάζουν τα δυνατά τους
για να ανεβάσουν τις επιδόσεις της ομάδας τους στα ύψη.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΥΓΗ ·Αισιοδοξία για συμφωνία μέσα τον Μάιο, αλλά.. – Τόσο κοντά, τόσο μακριά..·Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο-«Στην Παιδεία μεροληπτούμε υπέρ όσων έχουν ανάγκη»·Φοιτητικές εκλογές- Να ολοκληρωθεί η ανατροπή της 25ης Γενάρη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Που πάμε;-Μπρα ντε φερ για συντάξεις αλλά και συντελεστές ΦΠΑ!- «Αισιόδοξο» το Μαξίμου (μετά το Eurogroup της Δευτέρας), άκρως επιφυλακτικοί οι θεσμοί·Σκυθρωπά πρόσωπα μετά τη σύσκεψη (στο Μαξίμου)- Το χαμόγελο του Αλέξη, πριν, με τους δημοσιογράφους (φωτογραφία)·Και οι κλήσεις στις 100 δόσεις, τέλη Ι.Χ., με τον μήνα