Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Παρουσίαση του βιβλίου "Εκεί στα 20.000 πόδια..." της Φωτεινής Γιαννίτση



Eπίσημη βράβευση των Ηρώων των Τεμπών στις Βρυξέλλες - Συγκινητική τελετή υπό τους ήχους του ύμνου της Ευρώπης

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Σε μια συγκινητική τελετή στην αίθουσα της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες και υπό τους ήχους του ύμνου της Ευρώπης, ο 21χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης, έλαβε επισήμως το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2023, εκπροσωπώντας τους Ήρωες των Τεμπών.

Δ. Σαρηγιάννης: «Η κυβέρνηση λέει τη μισή αλήθεια για το Flyover»

Δελτίο τύπου ΠΑΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο, Σάκη Μόσχη και Δημήτρη Διαμαντίδη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Σαρηγιάννης, γραμματέας του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη.

Αποζημιώσεις για τους αγρότες ζητά ο Πέτρος Παππάς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Στη Βουλή συζητήθηκε χτες 07/11/2023, η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, με θέμα τις ενισχύσεις και αποζημιώσεις των παραγωγών καστάνου, αμπελιών και σίτου.

Συμβασιοποίηση του έργου Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Βαφειοχωρίου και Ποντοηράκλειας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στο δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του δημάρχου δήμου Παιονίας, ο κ. Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας και ο κ. Γιώργος Παπαζήσης ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.» συνυπέγραψαν την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΕΛ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ & ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ » με δαπάνη εργασιών 1.438.333,60 € και χρηματοδότηση από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ειδική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ειδική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Νοεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Ρεσιτάλ ασάφειας, υπεκφυγών και κυνισμού

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρή ερώτησή μου προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την καθυστέρηση στην υλοποίηση του ΠΑΘΕ Μαλγάρων – Πολυκάστρου και την πλημμελή λήψη μέτρων ως προς την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων.

ΚΕΕΕ : Στο Αγρίνιο εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων, για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.

Απάντηση Ανεξάρτητης Κίνησης Υγειονομικών στην Αγωνιστική Συνεργασία Υγειονομικών Κιλκίς

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Υγειονομικών
Η «καταγγελία» των συνδικαλιστών της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ σε βάρος μας, αποδεικνύει περίτρανα ότι πολλά πράγματα δεν αγνοούνται εκουσίως αλλά εσκεμμένα. Ας μας πουν λοιπόν οι συνάδελφοί μας υπάρχει σωματείο που μετά την εκλογή του δεν επισκέφθηκε το Διοικητή του Νοσοκομείου για να του εκθέσει προβλήματα των εργαζομένων; Δυστυχώς υπάρχει και είναι το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς που από την ημέρα της εκλογής του και μετά από πολύμηνη αδράνεια να συγκροτηθεί σε σώμα, δεν ζήτησε ποτέ συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου. 

Πρόβλημα αγροτικής οδοποιίας με την κατασκευή των Φωτοβολταϊκών Πάρκων στον Νομό Κιλκίς

Προς τους Βουλευτές Ν Κιλκίς-Αντιπεριφεριάρχη-Δημάρχους κ. Γεωργαντά Γεώργιο, κ. Παπά Πέτρο και κ. Παραστατίδη Στέφανο

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η μεγάλη ανάπτυξη των Φωτοβολταικών Σταθμών (ΑΠΕ) καθώς και της εκμίσθωσης πολλών χιλιάδων στρεμμάτων από ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων με σκοπό τη κατασκευή Φωτοβολταικών Πάρκων σε διάφορες περιοχές του Νομού μας προκαλώντας την όξυνση του τεράστιου προβλήματος διέλευσης των αγροτικών μηχανημάτων στους αγροτικούς δρόμους -οι περισσότεροι δρόμοι είναι 2,5 έως 3 μέτρα.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (8/11/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. Ολοκλήρωση Συνεδρίου συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών
2. 2ΓΒ/2023: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
3. 2Ε/2022: Έκδοση τελικών προσωρινών πινάκων (ΚΘ 10009)
4. 2Κ/2022: Πρόσκληση ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών ΔΕ Οδηγών
5. 1ΔΑ/2023: Πρόσκληση Υποβολής Δικαιολογητικών του Υπουργείου Δικαιοσύνης (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας)
6. Προκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου ΓΔ της Εθνικής Βιβλιοθήκης
7. 4Κ/2023: Έκδοση προκήρυξης
8. 1Κ/2021: Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες ΠΕ
9. 3Κ/2019: Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες στην Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας
10. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Παιδείας-Θρησκευμάτων και Αθλητισμού