Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Δελτίο τύπου περιφερειακής παράταξης, «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, «Πράξεις για τη Μακεδονία», αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Παπαστεργίου και στελέχη από την Π.Ε. Κιλκίς.

Εκδήλωση του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς στα πλαίσια του προγράμματος Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς 
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδήλωση, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή κ. Αρβανίτη Κων/νο, στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Καθώς το σχολείο μας δεν διαθέτει αμφιθέατρο για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητικό Προϊστάμενο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που αποδέχθηκαν το αίτημά μας να μας διαθέσουν την αίθουσα «Β.Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου.

Ψηφίζω ΔΕΝ σημαίνει πάντα νοιάζομαι

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Διαβάζοντας το δημοσίευμα με τίτλο "Ψηφίζω σημαίνει νοιάζομαι",(https://gnomikilkis.blogspot.com/2023/02/blog-post_52.html) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνα με τον τρόπο που αποδίδεται. Πολύ σωστά το να απέχουμε συνειδητά σε ότι διαδραματίζεται γύρω μας είναι επιεικώς λανθασμένο, αφού θα επηρεάσει το δικό μας αύριο. Το δημοσίευμα τελειώνει με κάλεσμα της άσκησης του δημοκρατικού μας δικαιώματος, που ως μοναδικό μας όπλο, ευελπιστούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, εμείς.

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ



Πολύκαστρο: Δράση με θέμα «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας «Ιωάννης Καρακασίδης» στο Πολύκαστρο, πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση με θέμα: «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 8/2/2023, 03:45 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη του απερχόμενου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Κιλκίς

Τον απερχόμενο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς, Πύραρχο Κωνσταντίνο Τσάγκαλο δέχθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Έναρξη Νέου Κύκλου Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Γράφει η Βασιλική Καραγιαννίδου*
Ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου είναι γεγονός! Η ομάδα του βιβλιοπωλείου μας, ανανεωμένη και με ακόμα πιο φρέσκες ιδέες, επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 18-19/2/2022 στις 18:00 & 17:00 αντιστοίχως, στον γνωστό πολυχώρο γνώσης 21ης Ιουνίου 201. Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα διαβάσουμε το παραμύθι «Ο Αρλεκίνος» της Ζωρζ Σαρή, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού, θα κάνουμε τις αποκριάτικες κατασκευές μας και θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας σαν τους πιο τρελούς Μασκαράδες (Face Painting).

Κ. Κιλτίδης: Σύγχρονη Ελληνική Γεωργία και Επανακατοίκηση της Υπαίθρου

Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε εκδήλωση στις 2 Φεβρουαρίου 2023, στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παιονίας, Ν. Κιλκίς, με θέμα:

(Video) Η κατάντια της Ελληνικής Σημαίας στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς

 
Η κατάντια της Ελληνικής Σημαίας στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

(Video) Μάθημα μουσικής στην πράξη, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Μάθημα μουσικής στην πράξη, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Παιονίας συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις

Δελτίο τύπου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας

Ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Παιονίας ανακοινώνει πως συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις όχι μόνο τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά όλο το χρόνο και όχι εθιμοτυπικά όπως κάποιοι το πλασάρουν αλλά συνέχεια επειδή τα προβλήματά μας υπήρχαν και υπάρχουν και δυστυχώς οι κυβερνήσεις δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας (οικονομική ενίσχυση, ανθρωπιστικό υλικό) που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.