Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (19/10/2023)

Ζητείται άτομο για εργασία σχετικά με την καθαριότητα και φροντίδα των αλόγων (Σταβλιτης) με δυνατότητα διαμονής στο Αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221, Σωτήρης Πατσιούρας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του ΓΕΛ Γουμένισσας: Λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του ΓΕΛ Γουμένισσας 
Σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης συμμετείχαμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας μαζί με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Β' Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου Γουμένισσας, ΓΕΛ Γουμενισσας, καθώς και άλλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης. 

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την εξασφάλιση της δωρεάν και ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών στην Π.Ε. Κιλκίς

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ, προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Εσωτερικών

Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγοι μήνες από την Ερώτηση (2886/27.3.2023) σχετικά με την μεταφορά μαθητών/τριών από και προς τα σχολεία τους στην Π.Ε. Κιλκίς για δρομολόγια, τα οποία δεν πραγματοποιούνταν γιατί είχαν κηρυχθεί ως άγονα.

Τι λένε τα μέλη του 15μελούς Λυκείου και Γυμνασίου Καμπάνη, για τη διακοπή των σχολικών μεταφορών

Υπογράφουν τα μέλη του 15μελούς Λυκείου και Γυμνασίου Καμπάνη

ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
Το μείζον αυτό ζήτημα, για το οποίο εκδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, είναι η απουσία μετακίνησης των παιδιών από τα χωριά τους έως τον σχολικό χώρο. Αυτό το ζήτημα δημιουργήθηκε από τη μη ανανέωση της σύμβασης των σχολικών λεωφορείων, καθώς, όπως ενημερωθήκαμε, οι τιμές τις οποίες ορίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν ικανοποιούν κανέναν ανάδοχο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτελούνται μόνο δύο δρομολόγια από τα 8, τα οποία και αυτά θα καταργηθούν στις 30/11 λόγω λήξης σύμβασης. Παρακάτω θα βρείτε τα δρομολόγια τα οποία δεν εκτελούνται αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος μετακίνησης εκτός από το αυτοκίνητο:

Κιλτίδης: Σκέψεις και προβληματισμοί για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, στον Νομό μας

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Θεωρώ υποχρέωσή μου να τοποθετηθώ δημόσια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Νομό μας. Επαναλαμβάνω το αυτονόητο, είναι εκλογές του τόπου και των δημοτών για τα του οίκου τους ζητήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται κάθε πολιτική – ιδεολογική διάσταση, που ούτως ή άλλως υπάρχει.

Τα “Ελευθέρια” της Γουμένισσας

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Ως γνωστόν, η επαρχία Παιονίας εορτάζει στις 23 Οκτωβρίου την 111η επέτειο των ελευθερίων της από το Τουρκικό ζυγό, που συνέβη το 1912, στην ιστορική έδρα της, τη Γουμένισσα.. Η απελευθέρωση συνέπεσε με την εορτή του αγίου Ιακώβου του Αδελφόθεου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, μετόχι των οποίων υπήρχε στη Γουμένισσα. Το 2018, με Προεδρικό Διάταγμα καθιερώθηκε ως επίσημη ημέρα αργίας και εορτασμού για όλη την Παιονία.

Ευχαριστήριο Παναγιώτη Γουδαμάνη

Υπογράφει ο  Παναγιώτης  Γουδαμάνης
Αγαπητοί Συμπολίτες/τισες
Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου στον κόσμο του Νομού Κιλκίς που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. 
Σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς να έχω στο παρελθόν εμπλοκή στην πολιτική ενεργά, με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023