Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Κιλκίς, ζητά ο Γιάννης Λιναρδάκης

Μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, όπως τη μη συντήρηση των μέτρων και μέσων ενεργητικής Πυροπροστασίας και την έλλειψη ηλεκτρολογικού πιστοποιητικού – ΔΕΔΔΗΕ, θέτει υπόψη της Εισαγγελίας Κιλκίς, με έγγραφά του, ο Διευθυντής του Σχολικού Συγκροτήματος και τ. Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς, Γιάννης Λιναρδάκης.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), με τον περιφερειακό σύμβουλο Σταμάτη Παπουλίδη

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, στο πλαίσιο συναντήσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησε συνάντηση, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Σταμάτη Παπουλίδη.

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, μια φορά Πρόσκοπος πάντα Πρόσκοπος...

Τομπουλίδης Χρήστος, Γοριδάρη Όλγα, Ιντζίδης Γιώργος και Στεφανίδου Ξανθίππη ήταν οι «αίτιοι» που ακούστηκε ακόμη μία φορά το Κιλκίς έξω από τα όρια του Νομού.

Δήλωση Μαρίας Σπυράκη μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της

Η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (ΕPPO) για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της δήλωσε:

Άλλαξε τις οδηγικές σου συνήθειες για να μην καταστρέψεις το αυτοκίνητό σου

Pricefox.gr

Ο τρόπος που οδηγείς και οι συνήθειες που έχεις αποκτήσει στο δρόμο κάποιες φορές αποδεικνύονται καταστροφικές για το αυτοκίνητό σου.

Αυτοαπογραφή υφιστάμενων αδειούχων πωλητών υπαιθρίου εμπορίου

Στο πλαίσιο της ανάγκης καταγραφής των υφιστάμενων αδειούχων πωλητών υπαιθρίου εμπορίου (Ν. 4849/2021 - ΦΕΚ Α΄207), δηλαδή των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών (λαϊκών αγορών, στασίμου και πλανοδίου εμπορίου), καθώς και των χειροτεχνών-καλλιτεχνών, καλούνται οι ανωτέρω πωλητές υπαιθρίου εμπορίου που έχουν αποκτήσει άδεια πριν την ισχύ του νόμου, να προχωρήσουν στην καταχώρηση των αδειών τους στο ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) σύμφωνα με τις εξής προθεσμίες:

Εγκαίνια περιοδικής έκθεσης "Μητρόπολις Μορρυλίων"

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης ‘Μητρόπολις Μορρυλίων’, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19.00, στο φουαγιέ του Μουσείου.

Βασιλόπιτα Συλλόγου Καρκιναπαθών Νομού Κιλκίς "Αγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"


Αρχαία ιατρική

Του Κώστα Μπούζα
Είναι γνωστό ότι πολλοί αρχαίοι λαοί, όπως οι Μεσοποτάμιοι, οι Ινδοί, ή οι Αιγύπτιοι διέθεταν ιατρικές γνώσεις. Οι αρχαίοι Έλληνες, όμως, ήταν εκείνοι που ξεπέρασαν τη μαγική διάσταση που είχε μέχρι τότε η ιατρική και η φαρμακευτική, και τις έθεσαν, έτσι, σε ορθολογιστική βάση.

Let’s do it Greece 2024: Κυριακή 14 Απριλίου, καθαρίζουμε τα δάση σε όλη την Ελλάδα

Let’s do it Greece 2024
Η μεγάλη επιστροφή του Let's do it Greece, είναι γεγονός!
Η εθελοντική δράση που από το 2012 αγαπήσατε και αγκαλιάσατε σε όλη την Ελλάδα, από μια παρέα νέων παιδιών, επιστρέφει δυναμικά με μια νέα αποστολή.