Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Κιλκίς: 1ος διαγωνισμός τραγουδιού ερασιτεχνών τραγουδιστών

Λόγω των εθνικών εκλογών η ημερομηνία διεξαγωγής του 1ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Ερασιτεχνών Τραγουδιστών μετατίθεται στις 25 Αυγούστου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30.

Εκδηλώσεις 41ων Αξιουπολίτικων 2019

Πανηγύρι Πικρολίμνης Κιλκίς


(Video) Τρέξον σο Κιλκίς εσύ πα


Τρέξον σο Κιλκίς εσύ πα. 
"Kilkis Run 2019", Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

2ος Αγώνας Δρόμου Κεντρικό-Αρχαίο Παλατιανό ΙΩΡΟΝ

Ο Προοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Κιλκίς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, διοργανώνουν τον 2ο αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων και τον 1ο παιδικό αγώνα δρόμου 1 χιλιομέτρου για μαθητές την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 10:00 το πρωί από το χωριό Κεντρικό προς τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού και πίσω.

Μ. Ανδρουλιδάκης και Κ. Αναστασιάδης στην Πινακοθήκη της Τέχνης στο Μεταλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με χαρά και υπερηφάνεια η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ σας προσφέρει μια βραδιά γεμάτη μουσική με δύο κορυφαίους Έλληνες δεξιοτέχνες, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τον Κώστα Αναστασιάδη και σας καλεί να τη μοιραστούμε την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 στις 9 το βράδυ στην Πινακοθήκη της Τέχνης στο Μεταλλικό.

Τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Κιλκίς: Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (19 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ο 39χρονος να έχει επιβιβάσει σε όχημα τον 28χρονο, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και να τον μεταφέρει με σκοπό την διευκόλυνση της παράνομης εξόδου του από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Κιλκίς: Συνελήφθη 44χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε χώρο έξω από την οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου ο Γιώργος Αναστασιάδης

Tην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στο Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου παρακολούθησε, την Κυριακή 18 Αυγούστου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές Γιώργος Αναστασιάδης ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: