Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργάνωσαν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, μια εξαιρετικά επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο, Ταξίδι στην παράδοση".

Μεταφέρθηκαν σήμερα 1158 πρόσφυγες από το Πολύκαστρο σε σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη ομαλότητα, σήμερα αργά το απόγευμα, η αστυνομική επιχείρηση για τη μετεγκατάσταση των αλλοδαπών από τη 530η χιλιομετρική θέση της Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Νεαρή Κιλκισιώτισσα προσκεκλημένη του Ομπάμα σε παγκόσμιο συνέδριο για την επιχειρηματικότητα

Με πρόσκληση ανά χείρας του Προέδρου των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα πηγαίνει σύντομα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού νεαρή Κιλκισιώτισσα. Η 23χρονη Αναστασία Σιάπκα φοιτήτρια Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επελέγη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κορυφής Επιχειρηματικότητας, που διοργανώνεται από τον Αμερικανό Πρόεδρο, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Όσοι πιστοί για συμμετοχή στην 81η ΔΕΘ προσέλθετε

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου και εγώ προσωπικά σε μία περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, πιστεύουμε ότι περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής.

Κιλκίς: Βραδιά αναπόλησης και νοσταλγίας για τις αλησμόνητες πατρίδες

Η ΕπΟμΕΑ Κιλκίς με την στήριξη των Πόντιων Καλλιτεχνών στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016" σας προσκαλεί σε μια βραδιά αναπόλησης και νοσταλγίας για τις αλησμόνητες πατρίδες την Δευτέρα 20 Ιουνίου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς στις 21:00.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Οι σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς τίμησαν την Αλέκα Σιούλη όπως της άξιζε

Την σπουδαία πρωταθλήτρια και προπονήτρια Αλέκα Σιούλη που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τη ζωή τίμησε το Σάββατο 11 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με τους 1ους Αγώνες στη μνήμη της.

ΠΑΜΕ Κιλκίς: «Οι ίδιοι οι συνδικαλιστές υπονόμευσαν την απεργία της 8ης Ιουνίου 2016»

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 8 Ιούνη ήταν ημέρα πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο της Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.  Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της χώρας, χιλιάδες εργαζόμενοι σε υγεία και παιδεία, συνταξιούχοι, άνεργοι, αλλά και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους διαδήλωσαν και εξέφρασαν αγωνιστικά την αντίθεσή τους με την εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία είναι συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Κιλκίς: Θερινό ελεύθερο Camp με θέμα "Η μεταβατική περίοδος και η σημασία της"


Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Με δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο σχολείο"

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς η ημερίδα με θέμα: «Με δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο σχολείο: Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων-δράσεων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων».

Φιλικό παιχνίδι βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς με τον Μίλωνα Γιαννιτσών

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι Βόλεϊ πραγματοποίησε η ομάδα Παγκορασίδων του Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ την Πέμπτη 9/6/2016 με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Συναυλία του "πόλις" στο θέατρο - πάρκου Κιλκίς (Video)



Συναυλία του "πόλις" στο θέατρο - πάρκου Κιλκίς, στο πλαίσιο των "Ελευθερίων 2016", το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016.