Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

(Video) Μια μέρα του 2021 στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Μια μέρα του 2021 στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς. (Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021)

Κορωνοϊός (12/9/2021): 1.319 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 28 θάνατοι και 378 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.319, εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 615.157 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 188 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.002 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 12/9/2021, 2:15 μ.μ.


Διανομή έντυπου υλικού και έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, θα διανείμει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και του ευρύτερου Νομού Θεσσαλονίκης, έντυπα κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.

Τσιτουρίδης: «Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει τη ΔΕΘ με κομματικές φιέστες»


Δελτίο τύπου Ελλήνων Ριζοσπαστών
Στην εναγώνια αναζήτηση επικοινωνιακών ευρημάτων ο κ. Μητσοτάκης απεφάσισε να αλλάξει την ταξιθεσία των καλεσμένων στην ομιλία του στη ΔΕΘ. Έτσι στις πρώτες σειρές δεν κάθισαν αυτοί που θα επέτασσε το δημόσιο πρωτόκολλο, αλλά κομματικοί νεολαίοι.

Κ. Σιωνίδης: Μεγάλη αδικία σε βάρος πολλών χωριών του νομού Κιλκίς


Ο Κώστας Σιωνίδης με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς συμμετείχε στις εργασίες της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη, όπου κατέθεσε πρόταση για την αποκατάσταση της αδικίας που υφίστανται οι επαγγελματίες αρκετών χωριών με πληθυσμό κάτω των 500 κατοίκων σε όλη την χώρα.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν αλλοδαπό για κατοχή 52 κιλών κάνναβης


Συνελήφθη χθες (11 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Εκπληκτικό το μουσικό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ο θεός αγαπά τη μουσική, τα τραγούδια, τις ωραίες παρέες και τις ατμοσφαιρικές βραδιές. Έτσι, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό μας χάρισε μια γλυκιά βραδιά για να απολαύσουμε τις μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου από την ζεστή και αισθαντική φωνή του Φίλιππου Μαχαίρα. Το εξαιρετικό μουσικό σχήμα με τον Ιωάννη Περδίκη και το Γιάννη Κλέοντα μας σεργιάνισε στις μουσικές του μεγάλου συνθέτη. 

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Κυρίες και κύριοι,
Νέες και νέοι, φέτος είστε στην πρώτη σειρά, γιατί ακριβώς είστε προτεραιότητα για την πατρίδα και έχετε την πρώτη θέση στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας. Είστε η γενιά που δοκιμάστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Μακριά από τις σπουδές και τους φίλους σας, δίχως χαρά και ελεύθερο χρόνο. Σε μία καθημερινότητα στεγνή. Βαριά φορτωμένοι από τις ελπίδες που για μία δεκαετία σας στερήσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι. Kαι με το άγχος ότι θα ζήσετε μια ζωή χειρότερη από αυτή των γονιών σας.