Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: Εκπαίδευση Συνοδών Κατασκήνωσης 2019

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς σας προσκαλεί στο πρόγραμμα "Εκπαίδευση Συνοδών Κατασκήνωσης 2019". Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό μας σε πισίνα, στο χώρο που πραγματοποιείται η θεραπευτική ιππασία και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Εκδρομή ΕΛΜΕ Κιλκίς στον Πόντο

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στον Πόντο από 9 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου 2019.

Σοφία Ψαρρά: Είμαι υποψήφια βουλεύτρια νομού Κιλκίς

Δροσερό, καλοκαιρινό, μουσικό βράδυ της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι, δροσιά, χαρά, αμεσότητα και πολύ πολύ μουσική σας υπόσχεται η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στις 9 το βράδυ στο χώρο του θερινού κινηματογράφου «Δημήτρης Ζωηρός».

"Για καμιά μικρομεσαία επιχείρηση δε νοιάζεται ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Ν.Δ. και κανένα κόμμα του ευρωμονόδρομου"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Όταν υποστηρίζεις την καπιταλιστική ανάπτυξη με κίνητρα φοροαπαλλαγών, εισφοροαπαλλαγών, με επιδοτήσεις και άλλες διευκολύνσεις στις μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις και τα μονοπώλια, δεν μπορείς να υποστηρίζεις την μικρομεσαία επιχείρηση και μάλιστα σε συνθήκες οξυμένου οικονομικού ανταγωνισμού και ισχνής ανάπτυξης.

Αποχαιρετιστήρια «Φιλοσοφική νυκτηγορία» με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Η αποχαιρετιστήρια «Φιλοσοφική νυκτηγορία» με τον Όμηρο Ταχμαζίδη για την περίοδο 2018/2019 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 20:30 στο Coffice – Αιγαίου 62, Καλαμαριά, τηλ. 2310 -403550.

Αναστασία Ανανιάδου: Είμαι υποψήφια Βουλευτής νομού Κιλκίς

Υπογράφει η υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς, Αναστασία Ανανιάδου
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια Βουλευτής στο Κιλκίς, με την παράταξη των μεγάλων και ιστορικών επιλογών. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κάνουν πράξη την δέσμευση για ανανέωση με νέους και γυναίκες που, δίπλα σε άξια στελέχη, θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του Ελληνικού λαού για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Μαθήματα πολιτισμού στο Χονγκ Κονγκ

Επιμέλεια: Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Πάνω από δύο εκατομμύρια διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της κυβέρνησής τους, κατέλαβαν τους δρόμους και κατά τη νύχτα φρόντισαν ώστε να μην αφήσουν ούτε σκουπίδι.

Επίσκεψη νέου Δημάρχου Κιλκίς στο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Δελτίο τύπου νέου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και δέχθηκε τις πατρικές ευχές του για δύναμη και φώτιση στα νέα διοικητικά καθήκοντα που αναλαμβάνει σύντομα.

Η Μάχη του Κιλκίς, 21 Ιουνίου 1913 (Ιστορικό ντοκιμαντέρ)



21 Ιουνίου 1913 
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την πόλη του Κιλκίς μετά από τριήμερη μάχη. Το ιστορικό αυτό ντοκιμαντέρ περιγράφει με λεπτομερή τρόπο τον ηρωικό αγώνα των Ελληνικών Δυνάμεων να εξωθήσουν το Βουλγαρικό στρατό από τις αμυντικές θέσεις Κιλκίς & Λαχανά.
Η Honeybee αποκαλύπτει με την παρούσα παραγωγή όλο το ιστορικό πλαίσιο.
Παραγωγή: Honeybee Audiovisual


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 37ων ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΩΝ 2019

Καλοκαιρινές δράσεις 2019 της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
ΙΟΥΝΙΟΣ
Δευτέρα 24 Ιουνίου, 11:00 - 12:30 το πρωί 
Γιορτή έναρξης καλοκαιρινής εκστρατείας 2019
Ζωγραφίζουμε στον εξωτερικό χώρο της βιβλιοθήκης το ημερολόγιο της καλοκαιρινής εκστρατείας, δημιουργούμε τα βάζα των ερωτήσεων, των ονείρων και των αναμνήσεων παρέα με μουσική και δροσερούς χυμούς.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Εξοικονομούμε και ξεμπερδεύουμε με το ''σήριαλ της πτώσης σοβάδων''

Δελτίο τύπου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, απαντώντας στην πρόσκληση με κωδικό 10.4c.15.1-2 του Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», και τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων – Παραγωγή ενέργειας από μονάδες ΣΗΘΥΑ ή με χρήση ΑΠΕ σε Νοσοκομεία» κατέθεσε στις 15/5/2019 τεχνικό δελτίο πράξης στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και κτιριακές παρεμβάσεις όπως εξωτερική θερμομόνωση κελύφους και οροφής, αντικατάσταση κουφωμάτων, φωτιστικών σωμάτων, κ.ά. συνολικής δαπάνης 2.896.384,26 € και αναμένεται η ένταξη της πράξης. 

"Δεν έχουμε τον Θεό μας"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ο. Π.
Είσοδος νέας πτέρυγας Νοσοκομείου Κιλκίς
Δεν έχουμε τον Θεό μας.
Τέλος.

Σοφία Ψαρρά: Η νέα γενιά έχει χρέος να κάνει πυξίδα τα όνειρά της και να αποφασίσει για τη ζωή της

Υπογράφει η Σοφία Ψαρρά 
Υποψήφια βουλεύτρια ν. Κιλκίς 
ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Ακούω συχνά νέους ανθρώπους να αποστρέφονται την έννοια της πολιτικής. Άλλοι, πάλι, εύκολα επιλέγουν οτιδήποτε ακραίο, για να εκφράσουν την αντίθεση τους προς το σύστημα.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Κιλκίς

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας οι υποψήφιοι βουλευτές για το νομό Κιλκίς είναι οι εξής:
ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ 
ΞΟΠΛΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ 
ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ)
Δείτε τη λίστα με όλους τους υποψηφίους ΕΔΩ.

Μοναδικό και μαγικό το 3ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Το 3ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Κιλκίς έκλεισε την αυλαία του φιλοξενώντας για άλλη μια φορά εξαιρετικούς μουσικούς και προσφέροντας μια μουσική όαση στην θέρμη του καλοκαιριού.

Γιώργος Περπερίδης: ΣΥΝΕΧΙΖΩ από άλλο μετερίζι του ΚΙΛΚΙΣ

 Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Γιώργου Περπερίδη
Το αυτονόητο για κάθε ενεργό πολίτη η συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα ισχύει και για εμένα. Μετά από 35 χρόνια παρουσίας στον δημόσιο λόγο αποφάσισα να δοκιμάσω και να κριθώ από τους πολίτες στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Κιλκίς 2.089 μ.Χ.: Αδέσποτος Κιλκισιώτης δάγκωσε σκυλί στην 21η Ιουνίου!

Προσοχή σάτιρα
Κιλκίς 2.089 μ.Χ.
Αδέσποτος Κιλκισιώτης δάγκωσε σκυλί στην 21η Ιουνίου!
«Πεινούσα πολύ, το πέρασα για χοτ ντογκ» δήλωσε μετανιωμένος!
Του απεσταλμένου στο Κιλκίς Φόλα Φώλια
Είναι γνωστό πως εδώ και 20 χρόνια περίπου από το 2.069 μ.Χ., η πόλη του Κιλκίς έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από τους ανθρώπους της. Είναι κυριολεκτικά μια πόλη φάντασμα και θα λέγαμε πως μοιάζει με την Αμμόχωστο της Κύπρου. Άδειοι δρόμοι και έρημες πολυκατοικίες αλλά και τα χόρτα που έχουν πνίξει τα πάντα, συνθέτουν ένα θλιβερό σκηνικό μια «πεθαμένης» πόλης, που άλλοτε έσφυζε από ζωή (λέμε τώρα).

Προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Επιστολή Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Κυριακή 16/06/2019 και ώρα 18:45 μ.μ. κατέρρευσε σοβάς οροφής στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Το περιστατικό συνέβη σε είσοδο τμήματος της Α΄ πτέρυγας (κατασκευής 1937). Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στην ίδια πτέρυγα την 26/01/2019 κατέρρευσε πλάκα ψευδοροφής δίπλα σε νοσηλευόμενο ασθενή και την 05/10/2018 ασκούμενη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από πτώση σοβάδων. 

Δικαίωση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Θετικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα που προέκυψε σχετικά με την εκλογή και χειροτονία "Επισκόπου;" με τον τίτλο Πολυανής στην σχισματική "Μακεδονική Εκκλησία των Σκοπίων", προ ολίγων μηνών, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Μπορεί το ατσάλι να άστραφτε κάτω από τον φλογερό ήλιο του Κιλκίς… όμως η λόγχη νίκησε το πυρ


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Φέτος συμπληρώνονται 106 έτη από την επική μάχη του Κιλκίς - Λαχανά, με την οποία κρίθηκε οριστικά η τύχη της Μακεδονίας μας, της πατρίδας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και η τύχη της Θεσσαλονίκης.