Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (11/12/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Κυριακή με ποδόσφαιρο για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία τη Κυριακή το πρωί βρέθηκε στο Πολύκαστρο λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε η Α.Ε. Πολυκάστρου με όλα της τα ηλικιακά τμήματα.

Ο Άη Βασίλης έρχεται στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for kids του Kinesis-Gym Kilkis
Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν εμείς στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids γεμάτοι από χαρά δημιουργία και αγάπη προς τα παιδιά αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τη θεατρική παράσταση «Τα παράπονα των δώρων» σηματοδοτώντας έτσι με αυτό τον όμορφο τρόπο το κλείσιμο της χρονιάς που φεύγει και ενός πολύ δημιουργικού τετραμήνου για εμάς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας.

Μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς, στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς
Τη Μονή Λαζαριστών επισκέφτηκαν μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πάντα επίκαιρη θεατρική παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. 

34 εκατομμύρια ευρώ για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Κεντρική Μακεδονία

Στην ουσιαστική συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος, αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε στη χτεσινή εκδήλωση για τις νέες επεκτάσεις του δικτύου στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εντός έδρας ήττα για τις Ελπίδες από τον Σ.Σ Μουριών

Την ήττα γνώρισε η Β' ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς , με 0-2 από τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών. Η ομάδα των Ελπίδων παρασύρθηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλό ρυθμό παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και να χάσουν 3 πολύτιμους βαθμούς. 

Ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Με ισοπαλία 2-2 συνέχισε το παιδικό τμήμα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ιωνικό Διαβατών σε εντός έδρας παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 4’ με 0-1. 

Αυτή είναι η αγωνιστική Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
H Lamborghini αποκάλυψε τη Huracan Super Trofeo EVO. Η Lamborghini Squadra Corse έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει, να βγάζει δηλαδή την αγωνιστική πλευρά των αυτοκινήτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για την 24ωρη γενική απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κάλεσμα  ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Ερώτηση Χρήστου Χατζησάββα για Εμμανουήλ Χατζησάββα

Ερώτηση Χρήστου Χατζησάββα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
"Βάσει αναρτήσεων του Πάνου Κομμένου σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως, οι οποίες και αναπαρήχθησαν σε διάφορες ιστοσελίδες, προέκυψε ότι ο Εμ. Χατζησάββας, που προφασιζόταν ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ, ενεργεί για λογαριασμό της ΜΙΤ. 

ΠΑΜΕ Κιλκίς: Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη


Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
Το πανηγυρικό κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης» δεν εμπεριέχει τίποτα θετικό για τον εργαζόμενο λαό, αφού σχεδιάζεται νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σας προσκαλεί σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στο Γήπεδο του Κιλκίς στις 18:00 το απόγευμα. 

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Τούμπας Παιονίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Την 5η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και Ω/10:00 επισκέφθηκε το κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας το 2θέσιο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας του Δήμου Παιονίας συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) μαθητών αλλά και νηπίων, με την συνοδεία γονέων και τριών (3) εκπαιδευτικών με επικεφαλή την Διευθύντρια κ. Κωνσταντοπούλου Πολυξένη. 

Καλύτερα να σας βάλουν τσιπ, παρά να φάτε αυτά τα τσιπς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση chips (πατατάκια), Ολλανδικής προέλευσης, που ενδέχεται να περιέχουν ξένα σώματα (σκληρά επιμήκη τμήματα φυτών, ξυλώδους υφής). 

Ούτε γουλιά… Παπαχελά μέχρι να επαναλειτουργήσει η ενημέρωση

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η κατάσταση στην ελληνική δημοσιότητα είναι θλιβερή και συμβάλλει στη συνεχή καθήλωση του συνόλου της κοινωνίας. Η δημοσιογραφία συνεισφέρει το δικό της καθημερινό μερίδιο στην καταστροφή της απαραίτητης για κάθε δημοκρατικό πολίτευμα δημοσιότητας. 

Μουσικοχορευτική Παράσταση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Χριστουγεννιάτικες δράσεις ΛΕΚ του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεών του, το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 5.30μ.μ.

Κιλκίς: Η παράσταση “Τα τρία ψάρια” στο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Οι παραστάσεις συνεχίζονται με την Ομάδα από τη Γερμανία-Ιταλία με τίτλο “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” που θα μας παρουσιάσει ένα Λαϊκό Παραμύθι από την Συρία, “Τα τρία ψάρια” στις 11/12 στις 19:00 και 12/12 στις 9.00 και 11.00.

Χριστουγεννιάτικη δράση προσφοράς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σ.Ε.Ο. πραγματοποιεί δράση προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Δημητρίου.

H «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς δίπλα στα Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς

Ανακοίνωση Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς
Μιας και η ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας εξελίσσεται καθημερινά σε έναν
άνισο αγώνα, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς και το Διοικητικό του Συμβούλιο, με επικεφαλής την Πρόεδρο Χριστίνα Κουρουζίδου, δίνει σημασία στα σημαντικά ζητήματα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο.

Video από την έναρξη του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς


Έναρξη του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.