Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

(VIDEO) Ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος Sinsay στο Κιλκίς

Ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος Sinsay στο Κιλκίς. Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024.

Νέα Παράταση Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση»

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το περασμένο έτος υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση».

Τα νέα του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη (30/7/2024)

Δελτίο τύπου υποψηφίου προέδρου ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη
Στη Μεγάλη Παράταξη που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν υπάρχει χώρος για τον κ. Πολάκη και ότι αυτός αποπνέει
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον κ. Πολάκη στη Βουλή, τόνισε:

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κέντρου 
Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κυριακίδη και κ. Κωνσταντίνο Παπακώστα Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του φορέα για την απομάκρυνση όγκου απορριμμάτων από τον εξωτερικό χώρο του φορέα μετά από την ολοκλήρωση εργασιών καθαριότητας.

Παραδοσιακό Γλέντι- Μουσικό Οδοιπορικό στο Φανό Παιονίας

Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Φανού Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Αναπτυξιακός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό Παραδοσιακό Γλέντι- Μουσικό Οδοιπορικό στην Ελλάδα με τη μοναδική Βάσω Βασιλειάδου και την Ορχήστρα της το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 21.00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Φανού. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και της Τ.Κ. Φανού.

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, ένα χρήσιμο εργαλείο, που έκανε και φέτος το θαύμα του!

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σε 25.000 ανέρχονται, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα οι μαθητές που συμμετείχαν μεν στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά αποκλείστηκαν δε, από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, λόγω της θέσπισης από την πλευρά της κυβέρνησης, του βάρβαρου αυτού, βαθιά ταξικού και αντιεκπαιδευτικού μέτρου, της ελάχιστης βάσης εισαγωγής.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Τρίκαλα, ο Κιλκισιώτης αθλητής του ΑΡΗ Σαββας Παναγιώτης Χνιτίδης

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Τρίκαλα. Ο Κιλκισιώτης αθλητής του ΑΡΗ Σαββας Παναγιώτης Χνιτίδης που κανονικά αγωνίζεται στην Κ18 πήρε μέρος στα 800 μέτρα όπου αν και προερχόμενος από ανάρρωση κατάφερε να κρατήσει των χρόνο που έκανε και στην Πάτρα 02':02":54 και πήρε την 19 θέση σε 33 αθλητές και εδραίωσε την θέση του στην πεντάδα της κατηγορίας Κ18.

Θα ολοκληρωθεί τελικά στις 30/9/2025 ο αυτοκινητόδρομος Κιλκίς-Θεσσαλονίκη, ή πάμε για μία ακόμη παράταση;

Δελτίο τύπου της Περιφερειακής Παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Η έναρξη εργασιών και η ολοκλήρωση αυτών που αφορούν στην αποπεράτωση του Οδικού Άξονα Θεσσαλονίκη – Κιλκίς – Δοϊράνη, Τμήμα από Α/Κ Ασσήρου έως Ν. Σάντα, απο την ανάδοχο εταιρεία «ΙΝΤΡΑΚΑΤ», είναι εξαιρετικής σημασίας για το Ν. Κιλκίς, κυρίως για την σύνδεσή του με την Θεσσαλονίκη, με έναν ασφαλή, λειτουργικό και σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.

Κιλκίς 2.047 μΧ: «Ξαναφτιάχνεται» η θρυλική Ορθοπεδική Κιλκίς

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης

- Κιλκίς 2.047 μΧ
- Επιτέλους λύση για τα χρόνια προβλήματα στο Νοσοκομείο Κιλκίς!
- «Ξαναφτιάχνεται» η θρυλική Ορθοπεδική Κιλκίς!
- Μεγάλος ιατρικός επενδυτικός όμιλος θέλει να έρθει κι αυτός στο Κιλκίς!

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (30/7/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν τα Θερινά Τμήματα Τεχνικής
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προπονήσεις των θερινών τμημάτων τεχνικής και δύναμης. Από την 1η Ιουλίου ως σήμερα τα παιδιά προπονήθηκαν σε μικρά ομοιογενή τμήματα με σκοπό να βελτιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά φυσικά και να παραμείνουν και σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Συγχαρητήρια Μηνά Παπαδόπουλου για τους επιτυχόντες την είσοδο στα δημόσια πανεπιστήμια

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που πέτυχαν τον στόχο τους και ξεκινούν την ακαδημαϊκή τους πορεία στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Είναι ασφαλώς δικαίωση των κόπων τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους.

Ανοιχτή συνάντηση σε Καφέ με το Στέφανο Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη Open Coffee, μια ανοιχτή συνάντηση, ολοκληρώνοντας έναν πρώτο κύκλο, με θέματα συζήτησης τη βιωσιμότητα στη γεωργία, την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, την αλλαγή της ηλικιακής δομής των γεωργών και την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Αποχαιρετιστήρια Συναυλία Καθηγητών Ωδείου Παιονίας 2023-24

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Αποχαιρετιστήρια συναυλία των καθηγητών του Ωδείου Παιονίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρο, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-24.

Δημιουργική απασχόληση στο ΚΔΑΠ Δήμου Παιονίας



Βραδιές πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 03 , 04, 05 & 06 Σεπτεμβρίου, Φράγμα της Θέρμης

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τις «Βραδιές πολιτισμού» στο Φράγμα της Θέρμης με 4 συναυλίες για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο, στον ξεχωριστό αυτό φυσικό χώρο, όπου 3000 καθίσματα θα φιλοξενήσουν το κοινό μας.