Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο 44χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στη Ρόδο

Πρόκειται για τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου και της Μαριάνθης γεννηθέντα την 30.03.1973 στη Ρόδο.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 07.04.2017 στη Ρόδο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης, της απάτης κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

«Ανάσα» για συμπολίτες η δράση του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας»

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε το Πάσχα μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα τροφίμων κρεατικών κλπ για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων λαμπάδες σοκολατένια και κόκκινα αυγά στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας. 

Kinesis Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος Bodybalance 75

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release 75) του BODYBALANCE.

Ατέρμων: Πρόγραμμα αγώνων του 1ου τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου

Θέσεις εργασίας στο ALEXANDROS SPORTS CENTER Κιλκίς

Το Αθλητικό κέντρο ALEXANDROS SPORTS CENTER ζητάει προσωπικό για τις θέσεις της παραγωγής, του σέρβις και για φύλαξη παιδιών στο παιδότοπο. Βιογραφικά στο e-mail: www.alexandroscenter@gmail.com και στο τηλέφωνο 6949197722 Ντουντούκης Κων/νος.

Η μαύρη κωμωδία «Η τέλεια γυναίκα» στα Μουδανιά

Ανοιχτό κάλεσμα για τη διοργάνωση του πρώτου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride

Δελτίο τύπου Ανοιχτής Πρωτοβουλίας για ένα αυτό-οργανωμένο Thessaloniki Pride
Προχωράμε για τη διοργάνωση του 1ου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride το Μάιο, με βάση τους τρεις βασικούς άξονες της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας:

Εύρωπος: Παραδοσιακοί χοροί προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου


Ο συναγωνιστής μας Tamer Çilingir σε ημερίδα για τη Γενοκτονία

Του Θεοφάνη  Μαλκίδη
Ο συναγωνιστής μας Tamer Çilingir σε ημερίδα για τη Γενοκτονία και στην εκδήλωση των Ποντιακών Συλλόγων στη Στουτγκάρδη.
O Tamer Çilingir θα είναι μαζί με τους Kadir Akin kai Yakup Nuhomo, ομιλητής στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων, των Γιεζίντι και των Ελλήνων, που θα γίνει το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στη Ζυρίχη.

Στη γη του κανενός!


Συγγραφή: Πάλλα Γρηγορία
Σήμερα το μεσημέρι και πηγαίνοντας προς το χωριό μου, την Ειδομένη το βλέμμα μου πέφτει σε ένα ξεβαμμένο σύνθημα που είναι γραμμένο με κόκκινη μπογιά κάτω από μια γέφυρα. ''NATO KILLERS GO HOME''.

"Χριστός ανέστη" από την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν,
θανάτῳ θάνατον πατήσας,
καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι,
ζωὴν χαρισάμενος.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια των αξιωματικών

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, που επέβαιναν στο ελικόπτερο που κατέπεσε σήμερα το πρωί.

«Γεύμα Αγάπης» από το δήμο Νεάπολης-Συκεών για απόρους και μοναχικούς συνανθρώπους μας

Γεύμα Αγάπης, με αφορμή την πρόσφατη Εορτή του Πάσχα, παραθέτει σε άπορους, μοναχικούς και ηλικιωμένους συμπολίτες μας ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.

"Ευχαριστούμε θερμά την φαρμακοποιό Σοφία Ηπιάδου"

Υπογράφει ο Αναστάσιος Μπεαζίδης 
Έφορος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης
Πρόεδρος Παλαιστικού Συλλόγου ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού
"Εκ μέρους της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης και εμού προσωπικά, ευχαριστώ τη φαρμακοποιό Σοφία Ηπιάδου με έδρα την Φιλυριά Παιονίας Κιλκίς για τη χορήγηση ιατροφαρμακευτικού υλικού στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας πάλης παίδων και κορασίδων που γίνεται στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων στον Παντελεήμονα, Κιλκίς."

Συλλυπητήριο μήνυμα Χρυσής Αυγής στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Το βαρύ πένθος για την απώλεια τεσσάρων εκλεκτών Ελλήνων Αξιωματικών συμβαδίζει με την οργή μας για την μη απόσυρση παμπάλαιων και επικίνδυνων ελικοπτέρων περιόδου Βιετνάμ, που έχουν πάμπολλες φορές προκαλέσει θανατηφόρα δυστυχήματα.

Πολυκαστρινοί αστυνομικοί τσάκωσαν 57χρονο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 57χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Δήλωση Μητσοτάκη για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου και την απώλεια στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου και την απώλεια στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τσογγίδης: "Αφού όλα είναι καλά και νόμιμα και ηθικά γιατί τόσος πόνος;"

Υπογράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Το άρθρο γύρω από το μεταναστευτικό που έδωσα στη δημοσιότητα πριν 2 εβδομάδες και που είχε εξαιρετική απήχηση σε χιλιάδες συμπολιτών (είχε περισσότερες από 15 χιλιάδες αναγνώσεις στα διάφορα μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα) ξυπνώντας συνειδήσεις από το λήθαργο και την άγνοια, έγινε η αφορμή να δεχθώ αήθεις προσωπικές επιθέσεις με ύβρεις, απειλές και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου πρώτα από facebooks, όπως της Ειρήνης Αγαθοπούλου (ο πατέρας της μάλιστα διένειμε τις σκαιές ύβρεις της κατά του προσώπου μου με το δικό του facebook) και 3–4 ατόμων ακόμη που το έχουν για σπορ να κανιβαλίζουν όταν δεν τους αρέσει κάποια άποψη. 

Ε.Π.Σ. Κιλκίς: Προκήρυξη θέσης ενός προπονητή Ποδοσφαίρου για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018

"Το Δ. Σ. της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με απόφαση του προκηρύσσει τη θέση ενός προπονητή Ποδοσφαίρου για την κάλυψη των αναγκών των μεικτών ομάδων της για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. 

Λαμπρή η Λαμπροτρίτη στην Μητρόπολη Γουμένισσας

[εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Η τρίτη μέρα του Πάσχα είναι πολλαπλά χαρμόσυνη για την ακριτική Μητρόπολη Γουμενίσσης. Κατ᾽ επικρατήσασα ιερή συνήθεια, όπως και σε πολλά Θεομητορικά προσκυνήματα, έτσι και εδώ, στο Θεομητορικό Μοναστήρι λιτανεύεται για δεύτερη μέσα στο χρόνο φορά η θαυματουργός και πολυσέβαστη εικόνα της Παναγίας Γουμένισσας.

"Σας ευχαριστούμε για τα αυγά"

Ευχαριστήριο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προς την  ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε. 
"Σας ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία 160 συσκευασιών (6άδων) πασχαλινών αυγών σύμφωνα με τα σχετικά 1597, 1598, 1599, 1600, 1601, 1602/07-04-2017 Δελτία Αποστολής (αυτοπαράδοση) της εταιρείας σας. 

Βεργίδης: "Δεν αμφισβητούμε τα αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ούτε τον πατριωτισμό κανενός"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Η επιστολή μας προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, το μόνο που δεν είχε ως σκοπό ήταν η όξυνση των πνευμάτων και η δημόσια αντιπαράθεση για ένα εξαιρετικά μείζον ζήτημα, όπως η διαχείριση του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού.

Θεσσαλονίκη: Ο Αντίοχος ο Μακεδών και τα αινίγματα της Βεζυροπούλας


"Ευχαριστούμε από καρδιάς την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Την  Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, παραλάβαμε 600 τεμάχια κονσέρβες και κατεψυγμένο ψάρι 50 κιλά για να διανέμουμε στις οικογένειες που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμένιων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Απριλίου και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

"Καλό το τρένο αλλά τις ζημιές ποιος θα τις πληρώσει;"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη και συνοδεία του Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παιονίας κ. Μπερπερίδη αλλά και του Προέδρου της Τ.Κ. Μικρού Δάσους κ. Λαρχανίδη, επισκέφθηκαν την περιοχή στην οποία υλοποιείται η σύμβαση και το έργο της ΕΡΓΟΣΕ, όπου και οι εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και ένα μεγάλο τμήμα αυτών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. 

Απαγορεύεται το ψάρεμα με κάθε μέσο στην Κεντρική Μακεδονία, από Τρίτη 25 Απριλίου 2017 έως και Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Πρόγραμμα Ακολουθιών Διακαινησίμου στον Όσιο Νικόδημο Παιονίας


Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από την 21 Απριλίου 1967

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η Κομματική οργάνωση ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απρίλη του 1967.