Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε την κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2018, του Λυκείου Ελληνίδων και των Αργοναυτών Κιλκίς


Η κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2018 του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και της Ένωσης Ποντίων "Οι Αργοναύτες", έγινε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς.

Ευχές εορτών από το Σύλλογο Γονέων 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Ευχές εορτών από το NIRVANA CAFE και το NIRVANA TECH

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Ευχές εορτών από το Hotel Victoria Κιλκίς


Ευχές εορτών από το "Off The Record News"


Δείτε Video από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2018, του ΚΔΑΠ Κinesis for Kids-Junior


Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2018, του ΚΔΑΠ Κinesis for Kids-Junior, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 63χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (22 Δεκεμβρίου 2018) και ώρα περίπου 01.45, στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νιγρίτας - Στρυμονικού Σερρών, αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Ευχές εορτών από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς



Ευχές εορτών από το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς


"Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς"

Υπογράφουν οι Μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της συγκυρίας των τελευταίων ετών, κατά την οποία διαπιστώνεται, κατά το μάλλον ή ήττον, η αδυναμία της Πολιτείας να χρηματοδοτήσει επαρκώς την πρόοδο και εξέλιξη της δημόσιας εκπαίδευσης, είναι γεγονός ότι η συνδρομή του Δήμου Κιλκίς στο εγχείρημα/αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς υπήρξε καίρια/αξιέπαινη.

Εμφανίσεις Μωμόγερων Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης




ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Με 9 μετάλλια και 17 συμμετοχές στο 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ (ΕΤΑΒΕ)

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 14-15-16/12/2018 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα μαγευτικό, ζεστό και γεμάτο παιδικά χαμόγελα απόγευμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην Τέχνη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής. 

Γιάννης Κουσίδης: Η σαΐτα του ΓΑΣ Κιλκίς

Ξεκίνησε το χάντμπολ μόλις σε ηλικία 7 ετών. Αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στους Πόντιους Κιλκίς, και από φέτος έκανε το βήμα παραπάνω στα 17 του για τον ΓΑΣ Κιλκίς. Ο λόγος για το δεξιό εξτρέμ της ομάδας Γιάννη Κουσίδη. Πάμε να δούμε τι δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Γεωργαντάς στη Βουλή: Οι ευθύνες των Υπουργών στην υπόθεση της ΔΕΠΑ πρέπει να διερευνηθούν και ποινικά


Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης Βουλευτών της Ν.Δ. με θέμα: Αποκαλύψεις αναφορικά με τη δράση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, κ. Θεόδωρου Κιτσάκου και το "αόρατο χέρι" που προκάλεσε ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων στη ΔΕΠΑ.

Ευχές εορτών από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Video από την έναρξη εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Κιλκίς 2018


Η έναρξη εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Κιλκίς 2018, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στην Πλατεία Ειρήνης της πόλης.

Δείτε Video από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018, στο φροντιστήριο Μ. Ε. Fibonacci Κιλκίς


Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018, στο φροντιστήριο Μ. Ε. Fibonacci Κιλκίς, έγινε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.