Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Τζιτζικώστας και Λ. Μενδώνη εγκαινίασαν το σύγχρονο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο

Το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο εγκαινίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Δράση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, ενάντια στην ακρίβεια και στην ενεργειακή κρίση

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Με περιοδεία κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ξεκίνησε τη δράση της η νεοεκλεγμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.

Το ΚΔΑΠ Kinesis γεύτηκε τα καλοκαιρινά φρούτα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε και μας βρήκε έτοιμους για νέες δημιουργίες και κατασκευές. Το θέμα μας; Φρούτα του καλοκαιριού. Το καρπούζι είχε την τιμητική του.Την ώρα της ζωγραφικής δημιουργήσαμε μία βεντάλια καρπούζι, ενώ την ώρα των εικαστικών φτιάξαμε ένα διακοσμητικό καρπούζι.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 10/7/2022, 01:59μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (8 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλλινδοίων, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου 2022, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, συνολικής αξίας 7.100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Η πιο απίθανη θεατρική κωμωδία του καλοκαιριού από τη Θεατρική Ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το περασμένο καλοκαίρι, με αφορμή τη λειτουργία του πολυχώρου της Τέχνης στο Μεταλλικό, το αγαπημένο μας «Στέκι», μια πιλοτική ιδέα «εξωστρέφειας» που φιλοδοξούσε να εκφράσει σε πειραματικό επίπεδο θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές, συγγραφικές, χειροτεχνικές κλπ δημιουργίες, εκφράσεις ατομικές ή ομάδων της πόλης μας, ξεκίνησε δειλά με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Τέχνης.