Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μιλτιάδης Σοφιανός (Πετσάς): Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μιλτιάδης Σοφιανός (Πετσάς)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Σοφιανός Μιλτιάδης και η καταγωγή μου είναι από την Ιστορική Έδρα του Κιλκίς την Νέα Σάντα. Εξάσκησα για πάνω από τριάντα χρόνια το επάγγελμα του επιπλοποιού και σήμερα ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα καλλιεργώντας ρόδια, καθετοποιώντας την παραγωγή μου.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς που συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δείτε Video από την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας στο Κιλκίς


Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία) Κιλκίς, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00.

ΝΟ.ΔΕ ν. Κιλκίς: Οι ευεργετηθέντες έγιναν τιμητές!

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Οι ευεργετηθέντες έγιναν τιμητές
Συντάχθηκαν δήθεν με την ιδεολογία της ΝΔ, χρησιμοποίησαν την παράταξή μας, εκμεταλλεύθηκαν άγρια τους αγνούς οπαδούς και ψηφοφόρους μας στο νομό Κιλκίς. Πάνω στις πλάτες και στον αγώνα του απλού κόσμου οι αριβίστες της πολιτικής μας ζωής έγιναν βουλευτές και υπουργοί. Προκάλεσαν, εξόργισαν, μας προσέβαλλαν, μας πίκραναν.

Video: Τι λέει ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης για το ΤΕΙ Κιλκίς

"Το τραμ το τελευταίο" - Τα πάντα σχεδόν έτοιμα


Πρόβες από τη μουσικοθεατρική παράσταση "Το τραμ το τελευταίο". Μια συνεργασία του μουσικού και του θεατρικού τμήματος του "πόλις". 
Δείτε πληροφορίες για την παράσταση ΕΔΩ

Μάθημα ποντιακής διαλέκτου για παιδιά στο ΚΔΑΠ “Kinesis for Kids”στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ “Kinesis for Kids” 
Μέσα σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού, συμμετοχής και χαράς πραγματοποιήθηκε το πρώτο πιλοτικό μάθημα ποντιακής διαλέκτου για παιδιά ηλικίας 5-9 χρονών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Kinesis for Kids» στο Κιλκίς την Πέμπτη 28 Μαρτίου. 

Συνέντευξη Τύπου Π. Τονικίδη με ανακοίνωση Θ. Βαφειάδη


Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ θα παραχωρήσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, στις 12.30, στο ξενοδοχείο «Habitat», ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

Τα νέα του Δημοτικού Συνδυασμού "Μαζί μπορούμε" του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στην μεγάλη πια ομάδα της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι η Κατερίνα Ραβιανοπούλου, μια αγωνίστρια της ζωής με θέληση για προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και γέννημα θρέμμα του Κιλκίς.

6 Απριλίου: Το "Μαύρο Πάσχα των Θρακιωτών"

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε να ακούω ιστορίες από την γιαγιά μου και με ένα τετράδιο στα χέρια έγραφα ότι μου έλεγε για να μπορώ να τα διαβάσω πάλι να τα θυμάμαι και να μην τα ξεχνάω.

ΚΔΑΠ Kinesis: Βιβλία, δέντρα και λουλούδια κατέκλυσαν την εβδομάδα μας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μία δημιουργική και ανοιξιάτικη εβδομάδα πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors, η οποία όμως ξεκίνησε με μια ιδιαίτερη μέρα, την Πρωταπριλιά. Γι’ αυτό και δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα αθώα ψεματάκια από τα μικρά μας. 

"Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις μαθήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς καθώς και στους γυμναστές-προπονητές τους κ.κ. Νικόλαο Μούρο και Ιορδάνη Ασαρίδη για την πανάξια κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. 

Κιλκίς: Ομιλία Ξενοφώντα Στεργιάδη με θέμα: «Κυπριακός Αγώνας 1955 – 1959»

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς ανακοινώνει ότι: Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Κύπριου ήρωα Γρηγορίου Αυξεντίου, ο κ. Ξενοφών Στεργιάδης, Δικηγόρος και Έφεδρος Αξιωματικός, θα αναπτύξει το θέμα: «Κυπριακός Αγώνας 1955 – 1959».  Σάββατο 6 Απριλίου 2019, Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, ώρα 19:30

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Νέες/Νέοι και Πολιτική το 2019"