Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Σημαντικές παρενέργειες στο εισόδημα των αγροτών από την αύξηση του κόστους ενέργειας στην παραγωγική διαδικασία"


Ερώτηση από τον κ. Γιώργο Φραγγίδη και άλλους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, προς τους Υπουργούς: 1) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό, 2) Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη, 3) Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα με Θέμα: "Σημαντικές παρενέργειες στο εισόδημα των αγροτών από την αύξηση του κόστους ενέργειας στην παραγωγική διαδικασία".​

Μια μέρα στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021, πιστοί στο εικαστικό, και όχι μόνο, ραντεβού μας η Πινακοθήκη της Τέχνης ανοίγει τις πόρτες της και ξεναγεί μικρούς και μεγάλους στους θησαυρούς της.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη, επί των σχεδίων νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών

Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς στην Ολομέλεια της Βουλής, ως ειδικού αγορητή του Κινήματος Αλλαγής επί των σχεδίων νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών

Κορωνοϊός (8/9/2021): 2.807 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 37 θάνατοι και 390 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.198, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 607.356 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.947 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Kangoo Jumps Fitness Event στο Kinesis Gym


Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και την διακοπή της λειτουργίας των γυμναστηρίων επιστρέφουμε. Η νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο δυναμικά. Η έναρξη λειτουργίας του Kangoo Club Kilkis είναι γεγονός.

Έκοψαν 3 επικίνδυνα δέντρα μεταξύ Ευκαρπίας και Γερακαριού Κιλκίς


Στην κοπή και απομάκρυνση 3 δέντρων στον οδικό άξονα που συνδέει την Ευκαρπία με το Γερακαριό, τα οποία δημιουργούσαν εμπόδια στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και αποτελούσαν κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου Κυριάκο Κόκκινο


Με τον Κύπριο συνάδελφό του Κυριάκο Κόκκινο, Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Αθήνα, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

‘’Ελευθερία Γένους Θηλυκού’’: Επετειακή παράσταση από τη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς

Με έμπνευση από την Επανάσταση και τον πατριωτικό αγώνα των γυναικών για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της σκλαβωμένης Ελλάδας, η Θεατρική Σκηνή Κιλκίς κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς με τη θεατρική παράσταση ‘’Ελευθερία Γένους Θηλυκού’’.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21ηΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

Δήμος Κιλκίς: Μικρή διακοπή ρεύματος στα Αμάραντα


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 12:00 έως τις 14:30 στην είσοδο του οικισμού των Αμαράντων λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Τετάρτη 08-09-2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 19/08-09-2021) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 08-09-2021.

Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Σύλλογου Γοργόπης "Η Γόρτυνα"



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 8/9/2021, 2:00 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (7 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: "Λίγο χρυσάφι, λίγο φως"


Γράφει ο Αλέξανδρος Τσιμπούκας 
Συναντώντας, για μία ακόμα φορά, την καλλιτεχνική ομάδα της Τέχνης Κιλκίς σε ένα διαφορετικό, αυτή τη φορά, δρώμενο, σε μια πρωτοφανή θεατρική παράσταση, αρχίζω να συνειδητοποιώ τα όρια και να κατανοώ την αναγκαιότητα της υπέρβασης τους, με μια βαθύτερη αίσθηση ευθύνης, με μια ανέγγιχτη οπτική. 

Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Ο πολίτης σε πρώτο πλάνο (Μέρος 1ο)


Επιμέλεια κειμένου: Καραγεωργίου Χαράλαμπος
Ο 21ος αιώνας είναι αναμφισβήτητα ο αιώνας της ψηφιακής μετάβασης με την ευρεία χρήση του Διαδικτύου να «ενώνει» κάθε γωνιά του πλανήτη ,κάνοντας την επικοινωνία ευκολότερη. Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά προφανώς μόνο την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και τις αμεσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες του κράτους προς τον πολίτη.

29η Αιμοδοσία Άσπρου - Αξιοχωρίου: Προσφορά αίματος - προσφορά αγάπης-ζωής


Υπογράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Υπεύθυνος Συντονισμού Τράπεζας Αίματος
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο Πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 29η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της “τράπεζας” αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.

Προκηρύχθηκαν 7 θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας - Στελεχώνεται η Μ.Ε.Θ.


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η προκήρυξη για την πλήρωση 7 θέσεων ειδικευμένων ιατρών στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας.

(Video) Η εκπληκτική Folk Opera, "Αψηφώντας τους Θεούς - Το αέναο ταξίδι της Αλκυόνης", στην Ευρωπό Παιονίας

 
Η εκπληκτική Folk Opera, "Αψηφώντας τους Θεούς - Το αέναο ταξίδι της Αλκυόνης", στην Ευρωπό Παιονίας την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

ΚΚΕ: 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς