Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Περιπατητές Κιλκίς: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5/6 εντός του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσίων εόρτασαν πενήντα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. 

(Video) Στολίδι το Ειδικό Σχολείο του Δήμου Παιονίας

Στολίδι το Ειδικό Σχολείο του Δήμου Παιονίας, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

(Video) Πυρετώδεις προετοιμασίες του "πόλις" για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Πυρετώδεις προετοιμασίες του "πόλις" για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Γελάνε και τα σκυλιά ...

Μετά το δημοσίευμα της Γνώμης την Παρασκευή 27 Μαϊου 2022, συνεργείο της ΔΕΥΑ Κιλκίς ασχολήθηκε την Τρίτη 31 Μαϊου 2022 με το θέμα της τρίχρονης διαρροής στο συγκεκριμένο σημείο (Ευρώπης 9 στο Κιλκίς). Τότε πιστέψαμε ότι η βλάβη διορθώθηκε και δεν καλύφτηκε απλώς.
Κάναμε λάθος. Από σήμερα 7 Ιουνίου 2022 το πρωί από το ίδιο "διορθωμένο" σημείο υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαρροή με αποτέλεσμα να γελάνε και τα σκυλιά που φιλοξενεί λίγο πιο πάνω ο Νικήτας.

Τουρνουά ανάπτυξης 2022 στο Ράντσο Κιλκίς



Τελικά οι κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή όχι;


Γεμάτες κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στους αγώνες στίβου των "Ελευθερίων 2022". Οπότε προκύπτουν αβίαστα δύο επισημάνσεις.
1) Εάν είναι νόμιμο γιατί δεν δίνονται σε χρήση οι κερκίδες σε όλους τους αγώνες;
2) Εάν είναι παράνομο τότε η ενέργεια αυτή είναι αδίκημα και επισύρει ποινικές ευθύνες για τις οποίες θα πρέπει να υπάρξει άμεση εισαγγελική παρέμβαση.
Στη δεύτερη περίπτωση αναμένουμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτού του είδους τις εγκληματικές συμπεριφορές των υπευθύνων, που μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν.

Επανεκλογή Κυριάκου Σωτηριάδη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Υπογράφει ο Κυριάκος Σωτηριάδης
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συνέδρους του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που με εξέλεξαν για δεύτερη φορά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Κιλκίς: Παρουσίαση βιβλίου: Οδηγός βοτανολογίας “Θησαυρός υγείας”

Δελτίο τύπου 
εκδοτικού οίκου Homo Natura
Ο εκδοτικός οίκος Homo Natura, διοργανώνει την παρουσίαση βιβλίου: Οδηγός βοτανολογίας “Θησαυρός υγείας” του συγγραφέως κ. Κωνσταντίνου Κουτλουμπάση, τηνΤετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κιλκίς.

Έθιμο Κλήδονα και παραδοσιακό γλέντι στις Καστανιές Κιλκίς

"Γιώργο Φραγγίδη, σ' ευχαριστούμε θερμά"

Ανακοίνωση 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς τον Βουλευτή νομού Κιλκίς-Υπεύθυνο Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Γεώργιο Φραγγίδη για την ευγενική χορηγία ενός εκπαιδευτικού απινιδιστή, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί απο του εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του τμήματος.

Απαιτητικά και για καλά προετοιμασμένους υποψηφίους τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Χθές 06/06/2022 οι μαθητές των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν στα Μαθηματικά, στα Αρχαία και στη Βιολογία.

Summer Camp στο ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από 16/6


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Με το κλείσιμο των σχολείων οι δομές του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, επιστρέφουν σε πρωινό ωράριο με πολλές και πλούσιες δράσεις.  
Φέτος, 1 φορά την εβδομάδα τα παιδιά μας θα μετακινούνται από τις δομές του ΚΔΑΠ δωρεάν με λεωφορείο στις εγκαταστάσεις του Alexandros Sports Center για να απολαμβάνουν aqua fun και αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου. 

Στον αμπελώνα της Π.Ε. Κιλκίς η πρώτη πανελλαδικά εγκατάσταση της ποικιλίας επιτραπέζιων σταφυλιών ACS V 01 “PRISTINE”

Η πρώτη – πανελλαδικά – εγκατάσταση επιτραπέζιου σταφυλιού της ποικιλίας ACS V 01 “PRISTINE” πραγματοποιήθηκε στον αμπελώνα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και συγκεκριμένα στην Τέρπυλλο.

Γιορτή λήξης στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 27 Μαΐου οι μαθητές του σχολείου μας αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με ένα πάρτυ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην αυλή του σχολείου. 

Αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που αποτελεί θεσμό τα τελευταία δέκα έτη.

(Video) Πρόβα θεατρικής παράστασης από τα τμήματα υποκριτικής του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς

Πρόβα θεατρικής παράστασης από τα τμήματα υποκριτικής του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.