Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Γενική συνέλευση αρχαιρεσιών του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 1 του Καταστατικού του Λυκείου των Ελληνίδων, καλούνται τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου του έτους 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Λ.Ε.Κ., Μητροπόλεως 11.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Virtual Training του Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Ξεκινάει άλλη μια εβδομάδα μακριά από τις αίθουσες των γυμναστηρίων, μας έχετε λείψει και σας έχουμε λείψει πάρα πολύ, το εισπράττουμε καθημερινά από την συμμετοχή σας στα Virtual Workout του γυμναστηρίου μας, αλλά και από την τεράστια αύξηση της αλληλεπίδρασεις στα social media, όλο αυτό μας γεμίζει χαρά και ευθύνη για την "επόμενη μέρα".

Ο Δήμος Κιλκίς ύψωσε τιμητικά τη σημαία του Πόντου

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στις ματωμένες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εξακολουθεί να πληγώνει τη μνήμη. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι τουρκικές θηριωδίες δε μπορούν να ξεχαστούν. 

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς, Δευτέρα, 18/05/2020, 11:00 μ.μ.

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ανοιχτό με ελεγχόμενη πρόσβαση το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς
Με περιοριστικούς όρους στην πρόσβαση αθλούμενων και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας έναντι της Covid – 19 επαναλειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Δευτέρα 18/05/2020, 10:45 μ.μ.

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εμφιαλωμένα νερά στον καταυλισμό Ρομά
Εμφιαλωμένα νερά μοίρασε ο δήμος Παιονίας στου διαμένοντες στον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Αντίστοιχη παράδοση έγινε και πριν 3 εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των κατοίκων από την πανδημία του Covid-19.

"Δήμαρχε Κιλκίς, ξεκίνα να παίρνεις κεφάλια!"

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε ήταν να μην "απασφαλίσουμε τον θυμό μας". Υπομονή, υπομονή μας έσκασαν τόσα χρόνια τα λαμόγια.  Από εδώ και πέρα θα ανεβαίνουν φωτογραφίες και όποιον πάρει ο χάρος. Εκλέχτηκες για να διοικήσεις για το καλό των Κιλκισιωτών και δείχνεις πως έχεις καλές προθέσεις. 

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης 
Πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής
Η Βουλή των Ελλήνων το 1994 με την ιστορική πρωτοβουλία και εισήγηση του Ανδρέα Παπανδρέου αναγνώρισε ομόφωνα τη Γενοκτονία των Ποντίων στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα ομοψυχίας του Ελληνισμού και ανυποχώρητης θέλησης υπέρ της υποστήριξης των εθνικών μας δικαίων.

Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του Κιλκισιακού Λάζαρου Μεταλλίδη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
«Μετά τις χθεσινές εκλογές στο ιστορικό σωματείο του Κιλκισιακού και την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του σωματείου, αυτό που έχω να πω είναι η μαγική λέξη «Συνεργασίες».
Ποτέ σε ένα σύλλογο δεν υπάρχει πρόοδος εάν δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου, την ενεργό συμμετοχή των φορέων, την συμμετοχή στην διοίκηση ανθρώπων του αθλητισμού που νοιάζονται και εάν δεν υπάρχει συνεννόηση και κοινό όραμα όσων συμμετέχουν στην δράση.

"Λύουμαι κι αροθυμώ, ν’ ανασπάλω κι επορώ...ή μήπως τελικά ξεχνάμε"

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ν. Κιλκίς
Η 19η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. 353.000 τα θύματα των διωγμών. Είναι καθήκον όλων μας να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορία μας αυτή και την προσφυγική μας μνήμη, αλλά και να ενεργοποιήσουμε τα αντανακλαστικά της αλληλεγγύης, που συνοδεύουν το προσφυγικό στοιχείο σε όλες τις φάσεις της ιστορίας, στο παρελθόν και στο παρόν.

Μήνυμα Α. Βεργίδη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Την ανάγκη διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς,κ. Ανδρέας Βεργίδης, στο μήνυμά του για την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η μάσκα για τον κορωνοϊό

Πιθανή ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης σε Κιλκίς, Ξηρόβρυση και Ζαχαράτο

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Συνεργείο της ΔΕΥΑΚ επιχειρεί από το πρωί στην Ξηρόβρυση την αποκατάστασης βλάβης κεντρικού αγωγού. Εξαιτίας της φύσης των τεχνικών εργασιών είναι πιθανή ολιγόωρη διακοπή της υδροδότησης της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών Ξηρόβρυσης και Ζαχαράτου τις απογευματινές ώρες.

Αγαθόπουλος: "Ποιος εμπαίζει ποιον, για το δρόμο Νέας Σάντας - Ασσήρου"

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συμμετέχω"
Στις 13-5-2020, σε δημοσίευμα που έδωσε ο τοπικός Βουλευτής και Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντάς, μας διαβεβαίωνε ότι έχουν αρθεί όλα τα εμπόδια και εφεξής θα «τρέξει» η κατασκευή του πολύπαθου δρόμου Νέας Σάντας - Ασσήρου, μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας στο αίτημα του Δήμου Ωραιοκάστρου για την ακύρωση της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας περί «εγκρίσεως των Περιβαλλοντικών Όρων».

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σας γνωρίζουμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κιλκισιακού μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 όπως παρακάτω:

"Δήμαρχε Κιλκίς, δες εδώ τι έκαναν οι ξεφτίλες"

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Αγαπητέ Δήμαρχε 
Σίγουρα θα ξέρεις και έχεις καταλάβει, πως έχεις παραλάβει το μισό νομό Κιλκίς ο οποίος παρουσιάζει τεράστια προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Επί πολλές δεκαετίες έγιναν τραγικά σφάλματα, ενώ δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών ούτε εμείς οι απλοί πολίτες. 

ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς: 2ωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου ,τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών.