Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Δείτε Video από την ημερίδα για την κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα


Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την ''Επιμορφωτική'' μ.ΕΠΕ Κιλκίς διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα ''Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα'' την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων της Επιμορφωτικής (οδός Δοϊράνης 56).

Δωρεά δύο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, δωρεά του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, που πραγματοποιήθηκε χάρη στην προσωπική μεσολάβηση του Δημάρχου Κιλκίς, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Βιολιτζής: "Οδηγούμε το Επιμελητήριο Κιλκίς πιο Γρήγορα, πιο Δυνατά και πιο Ψηλά!"


Προεκλογικό μήνυμα του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς και επικεφαλής του συνδυασμού "Το Επιμελητήριο Αλλάζει." του Κώστα Βιολιτζή, στο πλαίσιο των επιμελητηριακών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017 σε Πολύκαστρο και Κιλκίς.

Δημοσιοποίηση πινάκων δικαιούχων του Μέτρου 13 της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2017 - Έναρξη υποβολής ενστάσεων

Ολοκληρώθηκε η δημοσιοποίηση των πινάκων για τους εγκεκριμένους και απορριπτόμενους δικαιούχους του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του ΠΑΑ 2014-2020 (Εξισωτική Αποζημίωση), για το έτος 2017.

Βραδιά ταβέρνας του "Πόλις", στο Ράντσο Κιλκίς


Το τμήμα εκμάθησης τραγουδιού του «πόλις» είναι έτοιμο και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 θα βρίσκεται στο «Ράντσο Κιλκίς» με την ορχήστρα του για μια βραδιά ταβέρνας.

Επιχορηγείται με ποσό ύψους 222.303,24 ευρώ ο δήμος Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 39074/17-11-2017 απόφαση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα, επιχορηγείται με ποσό ύψους 222.303,24 ευρώ ο Δήμος Παιονίας για την αντιμετώπιση ζημιών που υπέστησαν περιουσίες φυσικών και νομικών προσώπων στα δημοτικά διαμερίσματα Ειδομένης, Ευζώνων και Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις προσφύγων ή μεταναστών και έχουν καταγραφεί και αποτιμηθεί στο πρακτικό της επιτροπής που συστάθηκε με απόφαση του Δημάρχου Παιονίας.

Κιλκίς: Μια βραδιά αφιερωμένη σε εθελοντές

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς 
Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ, διοργανώνουμε μια βραδιά αφιερωμένη σε εσάς, τους εθελοντές μας, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας στην υλοποίηση των δράσεών μας!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 28χρονη σε τροχαίο

Χθες (28-11-2017) την 17.10 ώρα στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών - Σιθωνίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 28χρονης οδηγού και τον τραυματισμό της 73χρονης οδηγού και της 64χρονης που επέβαινε στο ίδιο όχημα. 

Εκλογές στον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι την 17η Δεκεμβρίου 2017, και από ώρα 10:00 π.μ μέχρι 17:00 μ.μ. θα διεξαχθούν στο χώρο του Γραφείο του Συλλόγου, Τσιρογιάννη 16,  εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, λόγω συμπλήρωσης 3 (τριών) ετών θητείας του υφιστάμενου, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο καταστατικό.

Η οικογένεια του Δημήτρη Μηλαράκη σας ευχαριστεί από καρδιάς

Υπογράφουν η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του ιατρού Δημήτρη Σ. Μηλαράκη
Η οικογένειά μας νιώθει την ανάγκη να απευθύνει, από καρδιάς, ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που μας συμπαρασταθήκατε, με οποιονδήποτε τρόπο, στο βαρύ πένθος μας για την αναπάντεχη, τραγική απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτρη Μηλαράκη.

Λαμπρός ο Εορτασμός των Πολιούχων του Κιλκίς παρουσία της Ιερής Εικόνας Παναγία Σουμελά


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εόρτασε τους Πολιούχους και Προστάτες του Κιλκίς, Πέντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες.

Άτλας Κιλκίς: Έχασε μεν… κέρδισε δε

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος), έχασε, στο εντός έδρας παιχνίδι του, από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ (21-25, 20-25, 16-25). 

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με τίτλο «ο Μέγας Αλέξανδρος και η "Ευρωπαίων πόλις"»

Υπογράφει ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Στο πλαίσιο της δράσης με τίτλο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από το χθες στο σήμερα, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τίτλο «ο Μέγας Αλέξανδρος και η "Ευρωπαίων πόλις"»