Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ και Αγαθοπούλου επιμένουν για τα σχολικά γεύματα

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση που κατέθεσαν 49 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ προς το Υπουργείο Εργασίας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την καθυστέρηση της διάθεσης των σχολικών γευμάτων την νέα σχολική χρονιά, αλλά και τη μη αύξηση των ωφελούμενων μαθητών.

Μέγας Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκσιακού, η TORRE COOPERLAT

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Σας ανακοινώνουμε πως Μέγας Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκσιακού, είναι πλέον η μεγάλη εταιρεία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE COOPERLAT.

Και επίσημα ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Πλαγιάς, οι Μπάπκας και Ζάλτος

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Στην Αναγέννηση Πλαγιάς, συμφώνησαν και θα αγωνίζονται, την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Και τυπικά, καθώς χθες οριστικοποιήθηκε η απόκτηση τους, (ήρθαν τα σχετικά έγγραφα) πρόκειται για τους:

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού

Αρχίζει από σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, στη σχετική πλατφόρμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα «Διέξοδος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Λέμε όχι σε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς"

Υπογράφει ο
Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Με αφορμή τις υγειονομικές εξελίξεις της πανδημίας του COVID-19 στην περιοχή μας, παρατηρήθηκαν ειδησεογραφικές αναφορές που ενέπλεκαν κατοίκους της Παιονίας και ενείχαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Γκουντενούδης: Ένας χρόνος διοίκησης Σιωνίδη, ένας χρόνος απραξίας

Υπογράφει ο Χ. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την συμπλήρωση ακριβώς ενός χρόνου διοίκησης Σιωνίδη, ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι τώρα πολιτικής παρουσίας του αφήνει μια αίσθηση πλήρους ανυπαρξίας. Σαν να μπήκε ο δήμος στον αυτόματο πιλότο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτης 10/9/2020, 10:30 μ.μ.

Άμεσα εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό των Σερρών
Με το πρόσχημα βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού ένα άτομο που προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τα Σχέδια Βελτίωσης

Σε λειτουργία έχει τεθεί από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου η εφαρμογή για την υποβολή αιτημάτων πληρωμής για την υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης έπειτα από τις διαρκείς προσπάθειες του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Κιλκίς: Το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου ενεργοποιήθηκε και ξεκινούν οι συνδέσεις καταναλωτών

Λόγω των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από τις αρμόδιες Αρχές για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 στο Κιλκίς, η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για αύριο με αφορμή την ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου διανομής φυσικού αερίου της πόλης αναβάλλεται.

Lock down στο ν. Κιλκίς: Ακυρώνεται η τελετή ενεργοποίησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου


Από το Δήμο Κιλκίς και τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) ανακοινώνεται η ακύρωση της προγραμματιζόμενης για αύριο τελετής ενεργοποίησης του υφιστάμενου δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς (lock down) για την αποφυγή διασποράς του Covid -19.

Το φυσικό αέριο έρχεται στο Κιλκίς – Ενεργοποιείται το υφιστάμενο δίκτυο και ξεκινούν οι συνδέσεις καταναλωτών


Στην ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Κιλκίς προχωρά η ΔΕΔΑ, παρέχοντας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την οικονομικότερη και φιλικότερη, προς το περιβάλλον, μορφή ενέργειας.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ.3028/21-7-2020 ιδρύθηκε στο Νομό μας Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ).

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάριο βασικών γνώσεων τηλεκατάρτισης για την εξ αποστάσεως (α’βάθμια και β’ βάθμια) εκπαίδευση

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Οι εκπαιδευτικές μέθοδοι και διαδικασίες στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποτελούν καίριο ζήτημα για τους φορείς που χαράσσουν τις πολιτικές εκπαίδευσης, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς, εφόσον οι γνώσεις που λαμβάνονται από την μαθητική κοινότητα στις ηλικίες 6-18 ετών, διαμορφώνουν τον κορμό του εκπαιδευτικού υπόβαθρου ενός αυριανού ενήλικα πολίτη. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ