Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Οι φιλόλογοι του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς, στο 48ο ετήσιο συνέδριο της Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων στη Βέροια

Από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το 48ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ) με θέμα: «Ελληνοτουρκικός πόλεμος 1919-1922. Από τη Μεγάλη Ιδέα στη Μικρασιατική Τραγωδία». Ήταν το πρώτο δια ζώσης Συνέδριο μετά την πανδημία. Το τελευταίο δια ζώσης Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο το 2019.

(Video) Οι φαρμακοποιοί του νομού Κιλκίς ψηφίζουν

Οι φαρμακοποιοί του νομού Κιλκίς ψηφίζουν. Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Με αφορμή την 13η Νοεμβρίου, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε:

Ενθρονίζεται ο νέος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος

Ανακοίνωση 
Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Η Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος έδωσε τη νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και θα ενθρονιστεί στην Επαρχία του το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15η απογευματινή (3 μμ), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

(Video) Εγκαίνια Κέντρου Χειροπρακτικής Αποκατάστασης και Φυσικοθεραπείας Χριστόφορου Μουρατίδη

Εγκαίνια Κέντρου Χειροπρακτικής Αποκατάστασης και Φυσικοθεραπείας Χριστόφορου Μουρατίδη. Κιλκίς, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

(Video) Latin Party των τμημάτων χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Latin Party των τμημάτων χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στον Τρυποκάρυδο Κιλκίς.