Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Καλοκαίρι γεμάτο διακρίσεις για τον βετεράνο Κ. Χαμουρούδη

Μια καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο γεμάτη από μετάλλια και διακρίσεις κατέγραψε και φέτος ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης ολοκληρώνοντας με πλέον επιτυχημένο τρόπο την προετοιμασία για το σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα των βετεράνων.

Χαλαζόπτωση σε χωριά του Δήμου Παιονίας

Την Τρίτη 26/07/2011 υπήρξε σφοδρή χαλαζόπτωση σε μέγεθος αυγού διάρκειας 35 λεπτών στα χωριά Βαλτοτόπι, Ρύζια, Άσπρος και Καμποχώρι του Δήμου Παιονίας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν μεγάλες εκτάσεις με δυναμικές καλλιέργειες (βαμβάκι, καλαμπόκι, ζαχαρότευτλα, οπορωκηπευτικά). Παρακαλούμε για την άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού του ΕΛ.Γ.Α., έτσι ώστε να καταγραφούν και να εκτιμηθούν οι ζημιές καθώς επίσης και για την αποζημίωση των θιγέντων σε σύντομο χρονικό διάστημα δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα διότι εκκρεμούν οι περσινές αποζημιώσεις.

Χρήστος Δραγανίδης: «Απροετοίμαστη η διοίκηση του δήμου Παιονίας»

"Την έλλειψη οποιασδήποτε πολιτικής που να αφορά την ύδρευση του Δήμου Παιονίας επισήμανε ο Χρήστος Δραγανίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παιονίας όπου συζητήθηκε η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΠ. Την ανυπαρξία αυτή θα κληθούν να πληρώσουν ξανά ο ι δημότες με την υπέρογκη τιμή του νερού που στην καλύτερη περίπτωση ξεπερνάει τι 1 ευρώ ανά κυβικό μέτρο.
Συγκεκριμένα πρότεινε μέτρα όπως

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την τοποθέτηση ελεγκτών γιατρών στη Δ/νση Υγιεινής Κιλκίς

Τοποθετήθηκε ελεγκτής γιατρός στη Δ/νση Υγιεινής Κιλκίς. Έτσι αντιμετωπίσθηκε ένα χρονίζον πρόβλημα που είχαν οι ασθενείς και οι φαρμακοποιοί με τη θεώρηση των συνταγών, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων. Τα ονόματα των γιατρών είναι: τακτικός η κ. Φερεσίδου Αλεξία και αναπληρωτής ο κ. Νικολαΐδης Ιωάννης. Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης βουλευτής Ν. Κιλκίς έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θέμα: «Το μέτρο πολιτισμού μίας χώρας είναι ο δείκτης ταλαιπωρίας του πολίτη και δυστυχώς στη χώρα μας όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες ενός κράτους που αντί να διευκολύνει τον εργαζόμενο, το μισθωτό, το συνταξιούχο, τον ταλαιπωρεί, ισοπεδώνοντας συχνά την αξιοπρέπειά του, αλλά και την υπερηφάνειά του. Διεκδικούμε και παλεύουμε για την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε σύμμαχο και αρωγό τον πολίτη».

Σύλληψη ενός διακινητή και ενός μη νόμιμου μετανάστη

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, συνελήφθησαν σήμερα (29-07-2011) τα ξημερώματα, ένας (1) διακινητής και ένας (1) μη νόμιμος μετανάστης.

Συνάντηση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Δικαστικό Μέγαρο

Συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τον Υφυπουργό κ. Πεταλωτή είχε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς κα Ευρώπη Αρτόγλου και ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Θεόδωρος Παραστατίδης με θέμα την μετεγκατάσταση των δικαστικών υπηρεσιών του Κιλκίς.