Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

(Video) Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς ο καθαρισμός οικοπέδων στο Δήμο Κιλκίς

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς ο καθαρισμός οικοπέδων στο Δήμο Κιλκίς. Μεταξύ των οικοπέδων που καθαρίστηκαν, είναι και το οικόπεδο των Μύλων Σαμαρά, όπου και θα ανεγερθεί το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς.

Δημιουργία Ομίλων στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς


Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
- Ο καραγκιοζοπαίχτης ως συγγραφέας, σκηνογράφος, ηθοποιός, και κατασκευαστής φιγούρας.
- Συντονιστές: Κυριακή Τατίδου, Φιλόλογος, Γιάννης Γεωργούσης, Τεχνολόγος.

Η πρόταση του συγκεκριμένου Ομίλου συνδέεται με το θέατρο σκιών και εντάσσεται στη ευρύτερη θεματική που αφορά στη μάθηση μέσω του θεάτρου σκιών και το ρόλο του στην εκπαίδευση. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται το νομό Κιλκίς


Ανακοίνωση γραφείου τύπου Γ. Φραγγίδη
Την προσεχή Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων στο νομό Κιλκίς:

«ΔΟΝ ΧΟΥΑΝ ΖΕΥΣ» μετά μουσικής και χορού, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 28 Αυγούστου και μετά από απαίτηση πολλών φίλων της Τέχνης και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 η πόλη απόλαυσε την πιο αναπάντεχη και δροσερή κωμωδία του καλοκαιριού στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, από ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές του Κιλκίς.

Κορωνοϊός (18/9/2021): 2.190 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 37 θάνατοι και 348 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.190, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 629.498 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 139 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.204 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων, μιλά στη Γνώμη και στους Παπαδοπούλου Χρυσή και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία, μιλά 
μιλά στη Γνώμη και 
στους Παπαδοπούλου Χρυσή και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Θεωρείς ότι τα στερεότυπα ως προς τη συμμετοχή της σύγχρονης γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων έχουν αρχίσει να υποχωρούν;
Οι αγώνες των γυναικών για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους σε κοινωνικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έχουν κερδηθεί πολλές δεκαετίες πριν. 

Μοίρασαν φυλλάδια για την λειτουργία της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
Δράση ενημέρωσης για την λειτουργία της Ακαδημίας μας στην πόλη του Κιλκίς από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που μοίρασαν φυλλάδια μας σε μικρούς και μεγάλους.

Ψήφισμα για την αναγγελία θανάτου των Ιωαννίδη Κωνσταντίνου και Μπαξεβάνη Σωφρόνιου


Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλιπόντων μελών μας Ιωαννίδη Κωνσταντίνου (5-8-2021) και Μπαξεβάνη Σωφρόνιου (22-8-2021), σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω των θερινών διακοπών κατά τη διάρκεια των οποίων το γραφείο του Συλλόγου ήταν κλειστό, αποφάσισε ομόφωνα:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 18/9/2021, 2:37 μ.μ.


Συνελήφθησαν 3 άτομα για υπόθεση εκβίασης σε βάρος κληρικού

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική καταγγελία για περίπτωση εκβίασης σε βάρος 33χρονου κληρικού, οδήγησαν στις συλλήψεις τριών ατόμων.

Τον τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς με 25 κιλά αρωματικού καπνού σε μορφή πάστας


Συνελήφθη χθες (17 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 25 κιλά αρωματικού καπνού σε μορφή πάστας, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος, μιλά στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου


Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος μιλά στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου

Ξεκινάτε το Βιογραφικό σας σημείωμα στον ιστότοπο σας με την φράση “Είμαι ένας από τους 211.191 συνιδρυτές του Κινήματος Αλλαγής”. Τι είναι για εσάς το Κίνημα Αλλαγής; Ποια θα ήταν η απάντηση σας στο πολλές φορές ειπωμένο ερώτημα: ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα αυθεντικό λαϊκό κίνημα. Δεν είναι υπερβολή, χάρισε στους Έλληνες τις καλύτερες μέρες που έχουν ζήσει από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. Λοιδορήθηκε, κατακερματίστηκε, αλλά μέσα από το Κίνημα Αλλαγής δικαιώνεται και επιστρέφει.