Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Όπως είναι γενικά αντιληπτό, η ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στη δίνη της οποίας βρίσκεται και η εκπαίδευση με την αναστολή των μαθημάτων. Στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της πατρίδας μας, έτσι και τώρα οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων στέκονται αλληλέγγυοι με τους υπόλοιπους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid 19 στην Ελλάδα.

Παιονία: Τέλος στις υγειονομικές βόμβες περιφερόμενων μεταναστών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότης Μηταράκης στην επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη, με την οποία απαίτησε δραστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κίνδυνο μετάδοσης στην περιοχή της Παιονίας του κορωνοϊού, από την ανεξέλεγκτη μετακίνηση των φιλοξενούμενων στην δομή της Νέας Καβάλας και από την φημολογούμενη άφιξη επιπλέον προσφύγων – μεταναστών σε αυτήν.

(Video) Μηδενική η κίνηση στην οδό 21 Ιουνίου στο Κιλκίς, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Μηδενική η κίνηση στην οδό 21 Ιουνίου στο Κιλκίς, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Kinesis Gym Live Fitness TV

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μας επιλέξατε και συνεχίζετε να μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύοντας το KINESIS GYM ως leader στο χώρο του fitness και της μαζικής άθλησης στην πόλη μας, θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να πάμε ένα βήμα παρακάτω, να βρούμε νέους τρόπους, νέα κίνητρα και ιδέες, για άθληση μέσα στο σπίτι μας για όσο διαρκέσουν οι περιορισμοί.

(Video) Γ. Φραγγίδης: "Δεν μιλάμε με το θάνατο, αγαπάμε τη ζωή"


Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Μήνυμα του βουλευτή νομού Κιλκίς, Γ. Φραγγίδη για τον κορωνοϊό.

"Ποδηλάτης" Κιλκίς: Η υγεία, υγεία και η εξυπηρέτηση, εξυπηρέτηση...

Ανακοίνωση καταστήματος "Ποδηλάτης" Κιλκίς
Σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση κι όπως έχει διαμορφωθεί, ακολουθώντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.