Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

"Ελισάβετ Μελετιάδου, σ' ευχαριστούμε για την όμορφη ομιλία-συζήτηση"


Υπογράφουν οι
 εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
Οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, ευχαριστούμε την αγαπημένη μας μητέρα και ψυχολόγο κα Ελισάβετ Μελετιάδου για την όμορφη ομιλία - συζήτηση που είχαμε σήμερα, σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί κάθε γονιό "Πως να βοηθήσω το παιδί μου να γίνει καλός μαθητής;" Νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που έχουμε γονείς που είναι έτοιμοι να προσφέρουν την γνώση και τον χρόνο τους όποτε τους ζητηθεί.

(Video) Σπήλαιο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς: Το σημαντικότερο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Μήπως έχουν ζηλέψει την Πυθία εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς;

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Οι αρμόδιοι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς πιστοί στα λόγια του αρχηγού τους και στην ρήση λέγε λέγε κάτι θα μείνει κι ας είναι και ψέματα ισχυρίζονται σε ανακοίνωση ανταπάντηση τους τα ίδια και τα ίδια και παρά του γεγονότος ότι ο νόμος είναι πλέον και τυπικά εν ισχύ.
Για ακόμη μια φορά και μη θέλοντας να αφήσουμε να επικρατεί η κατά ΣΥΡΙΖΑ πρακτική επισημαίνουμε στα λεγόμενα τους τα ακόλουθα:

Ευτυχώς υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν


Επιμέλεια κειμένου: 
Χαράλαμπος Καραγεωργίου* 
«Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ…»
Νίκος Καζαντζάκης
Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς. 

(15/2/2021, 8:00 μ.μ.) Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης)


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αγαθόπουλος: Εκχωρούνται οι Λαϊκές Αγορές σε εργολάβους και μεγαλεμπόρους


Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κιλκίς "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"
Θύελλα αντιδράσεων από παραγωγούς και μικρομεσαίους εμπόρους, καθώς η κυβέρνηση φέρνει σχέδιο νόμου το οποίο θα περιλαμβάνει την εκχώρηση των Λαϊκών Αγορών σε εργολάβους και μεγαλεμπόρους.

Στο Κιλκίς είμαστε πολύ "μπροστά" - Θέση πάρκινγκ αποκλειστικά για ερωτευμένους

Η ιδέα και η υλοποίηση του πάρκινγκ για ερωτευμένους είναι μια ιδέα της Αμαλίας Διαλλινά, που μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες,  βεβαίως - βεβαίως.

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Το να βρεις ελεύθερη θέση πάρκινγκ στο κέντρο του Κιλκίς, αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο. Οι μοναδικές προκαθορισμένες θέσεις είναι αυτές για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία.

Αγαθοπούλου: «Η οικειοποίηση των πολιτικών ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, δεν τιμά την Κυβέρνηση»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Γεμάτη ανακρίβειες και ψεύδη ήταν η απάντηση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα, στην επίκαιρη ερώτηση της Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και αναπλ. τομεάρχισσας αρμόδιας για θέματα Iσότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την υποβάθμιση και απαξίωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και των πολιτικών Ισότητας από την Κυβέρνηση της ΝΔ. 

Δήμος Κιλκίς: Φροντίδα για τη μεταφορά ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς απλώνει στοργικά ένα χέρι βοήθειας στους ηλικιωμένους συνανθρώπους που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον και αναλαμβάνει τη μετακίνησή τους προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού για την Covid – 19.

Δήμος Κιλκίς: Κλειστοί και αύριο οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί κα οι μονάδες προσχολικής αγωγής


Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη δε θα λειτουργήσουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κιλκίς λόγω της κακοκαιρίας και της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Κορωνοϊός (15/2/2021): 698 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 26 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 698, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 172824 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.9% άνδρες.

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στην Περιφέρεια


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στην Περιφέρεια στρέφει πιο επίμονα τον επιχειρησιακό του σχεδιασμό ο Δήμος Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών.

Φραγγίδης: «Η Παιδεία όχημα εξόδου από την κρίση και όχι διεξόδου από τα δύσκολα για την Κυβέρνηση»


Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής νομού Κιλκίς
Με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία την περασμένη Πέμπτη, επικυρώθηκαν σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία και αποτέλεσαν πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων, τόσο ανάμεσα σε Κυβέρνηση και εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και μεταξύ των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και της αμετακίνητης στις απόψεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Συμβουλές από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς για ασφαλή οδήγηση στην κακοκαιρία

Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ιδιαίτερα ικανοποιητική και πλήρως ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, καθώς το προσωπικό των Τεχνικών Έργων της Π.Ε- χειριστές, οδηγοί εκχιονιστικών μηχανημάτων (διαμορφωτήρες γαιών -γκρέηντερ, φορτωτών, μηχανημάτων έργου κ.ά) και οι εργαζόμενοι των Τεχνικών Έργων- επιχείρησε από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η κακοκαιρία με την κωδική ονομασία “Μήδεια” στο σύνολο του οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ (800 χιλιόμετρα), με στόχο να είναι ανοιχτό και η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια.

Κίνδυνος επανεμφάνισης της γρίπης των πτηνών


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

Κλειστά και αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία


Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

( 15/2/2021, 10:00 π.μ.) Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης)


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Η εικονική αυτοπαραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στις στέγες των σχολείων


Γράφει ο Σεραφείμ Κερασιώτης
Μαθηματικός - π. Διευθυντής 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου
Επίτιμος Πρόεδρος Ο.Λ.Τ.Ε.Ε
Η Υ.Α AΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ. 175067 (ΦΕΚ Β΄1547/5.5.2017), δίνει τη δυνατότητα σε Δήμους να προβούν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με το σύστημα της εικονικής αυτοπαραγωγής (Virtual Net metering).

Το χιονισμένο Κιλκίς μέσα από 39 φωτογραφίες


Το χιονισμένο Κιλκίς μέσα από 39 φωτογραφίες του καλού φίλου και αναγνώστη της Γνώμης, Μπάμπη Αθανασιάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση.