Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Αρνητικά στον κορωνοϊό όλα τα δείγματα από το ξενοδοχείο ΔΗΜΗΤΡΑ στις Μουριές

Αρνητικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν και τα 283 δείγματα των μεταναστών που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «Θεά Δήμητρα» στο Σ.Σ. Μουριών. Υπενθυμίζεται ότι τα δείγματα ελήφθησαν από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) την περασμένη Παρασκευή 15 Μαΐου, ενώ τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου 20. Αρνητικά ήταν και τα δείγματα των 10 εργαζομένων στη δομή φιλοξενίας.

Γιατί είναι θέμα χρόνου να σβήσουμε ως λαός;

Κείμενο-φωτογραφίες:
Πάνος Μαύρος
Αν οι γονείς δουλεύουν, ενώ τα παιδιά καλοπερνούν και απολαμβάνουν τη ζωή, τότε τα εγγόνια θα καταλήξουν να ζητιανεύουν
Ιαπωνική παροιμία
Είναι θέμα χρόνου πως θα σβήσουμε πολύ σύντομα ως λαός. Κανείς δεν μας φταίει. Ούτε ο κορωνοϊός, ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί, ούτε οι Αφρικάνοι ή Αφγανοί λαθροεισβολείς. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 17/5/2020, 07:00 μ.μ.

Σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς και σωματική βλάβη 
Συνελήφθη σήμερα (17 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού γείτονα του, προχθές το βράδυ, μετά από διαπληκτισμό, εκσφενδόνισε σε βάρος του διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα προέβη σε πυροβολισμούς στον αέρα. 

Συνελήφθη 76χρονος αλλοδαπός για ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων εγγονών του

Η εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ασελγών πράξεων σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

(Video) Εθελοντικός καθαρισμός της εισόδου του οικισμού Καμπάνης Κιλκίς


Εθελοντικός καθαρισμός της εισόδου του οικισμού Καμπάνης Κιλκίς, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπός άνδρας για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Πρόγραμμα και ωράριο λειτουργίας του Ράντσου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Λόγω της νέας κατάστασης (covid-19), το αναψυκτήριο του Ράντσου Κιλκίς και οι δραστηριότητές του (βόλτα με το άλογο και το πόνι, τοξοβολία, βόλτα με την άμαξα), θα λειτουργήσουν από 1 Ιουνίου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ., εκτός Δευτέρας.