Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ανοιχτές ημέρες στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κιλκίς



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 68 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Απρίλιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Απρίλιο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 68 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 26 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Γ. Φραγγίδης για το Νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας: Μεγάλα λόγια, μικρές δυνατότητες, ελάχιστες προσδοκίες

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, με τίτλο «Γιατρός για όλους, ισότιμη και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και άλλες διατάξεις».

(Video) Έλλη Φρεγγίδου: Υποψήφια εσωκομματικών εκλογών ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Δείτε το Video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Μαΐου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Το βιβλίο της ζωής

Του Κώστα Μπούζα
Χρόνια ολόκληρα αφουγκραζόταν τα καλέσματα τα μυστικά, τα εσωτερικά, μα και αυτά που ολόγυρα υπάρχουν. Γιατί χρόνια περιπλανήθηκε στο περιβόλι με τις ανθρώπινες ψυχές. Και μάζεψε, σαν ώριμους καρπούς απ’ τα κλαδιά, τα αναφιλητά τους και τα απίθωσε στο έργο του. Έργο ζωής. Δικής του και των άλλων.

Δήμος Παιονίας: Χρηματοδότηση για έργα ύψους 482.379,24 από το ταμείο Αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Χρηματοδότηση για έργα ύψους 482.379,24 διεκδίκησε και έλαβε ο δήμος Παιονίας από το ταμείο Αλληλεγγύης Η εν λόγω χρηματοδότηση αφορά τα έργα Α) «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» ύψους 400.000,00 , Β) «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ» ύψους 53.660,84 και Γ) «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ» ύψους 28.718,40.

Σάββας Τσιτουρίδης: Όχι στην πόλωση και στο διχασμό - Η Βουλή να συζητήσει τώρα για την Ευρώπη

Ενόψει της επαναλειτουργίας της Βουλής μετά τις πασχαλινές διακοπές ο Πρόεδρος του Δικτύου «Έλληνες Ριζοσπάστες», κ. Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες τοποθέτησης
στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.

Εκδήλωση Celestyal Cruises στη Θεσσαλονίκη



Από σήμερα οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα «Πράσινος Τρύγος»

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο αποκατάστασης της ισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αμπελοοινική αγορά, θέτει σε ισχύ το πρόγραμμα του μέτρου πρώιμης συγκομιδής (πράσινος τρύγος) για το έτος 2022 ( Φ.Ε.Κ. : Β 2192 – 04.05.2022 στις 05.05.2022).

Δήμος Παιονίας: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ
Τρίτη 10 Μαΐου 2022
Ευρωπός (Δημ.κατ/μα) από 09:00 έως 13:00
Αγ.Πέτρο (Κοινότητα) από 13:30 έως 15:30
Γουμένισσα (Πολιτιστικό κέντρο) από 09:00 έως 15:00

Δήλωση Χ. Γκουντενούδη για την παραίτηση Αλίρη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Οι ενεργοί πολίτες των τοπικών κοινωνιών, που θέτουν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία της εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος και της προαγωγής της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποτε επέρχεται και το τέλος αυτής της πορείας.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το πρωί του Σαββάτου 30 Μαΐου στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, στον όμιλο στον οποίο συμμετείχε κι ο Γ.Α.Σ.Κ. με έναν Παίδα στην κατηγορία, τον Σταμάτη Παρασκευά, και μία Κορασίδα, την Βασιλική Καραμανίδου.

Πρόσκληση σε μία πρωτότυπη αρχαιολογική περιήγηση στη μεταλλοφόρο περιοχή των Κρουσσίων

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς οργανώνει την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 μία πρωτότυπη αρχαιολογική περιήγηση στη Βάθη, στην κοιλάδα του Γαλλικού ποταμού, με σκοπό να γνωρίσουμε τον σημαντικό ορυκτό και αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής των Κρουσσίων. Διερευνούμε τη διάδραση και τη συμβολή του ορυκτού πλούτου της περιοχής (χρυσός, άργυρος, μόλυβδος, χαλκός και τα οξείδιά του, σιδηροπυρίτης κ.ά.) στην ανάπτυξη των κοινωνιών της αρχαιότητας, με επίκεντρο την αρχαία πόλη στο Παλατιανό.

Ο "Άτλας" Κιλκίς, σε τουρνουά στο ΔΑΚ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Σε τουρνουά που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Αξιούπολης την Τετάρτη 27/03/2022 συμμετείχε ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς με τα τμήματα ΜΙΝΙ και Κορασίδων. Το τουρνουά διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή κόσμου που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών και να χαρεί με την επιτυχή διοργάνωση που ανέλαβε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης. 

KLEEMANN: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις στην Interlift 2022

Δελτίο τύπου KLEEMANN
Στην INTERLIFT, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στις 26 με 29 Απριλίου στο Augsburg της Γερμανίας συμμετείχε η KLEEMANN, παρουσιάζοντας τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά.

Κορωνοϊός (5/5/2022): 5.191 νέα κρούσματα (26 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 224 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.191. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.348.756 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 459 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 124.822 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

"Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει λατρεμένε μας Σύζυγε και Πατέρα Γιάννη Φωκά"

Υπογράφουν: 
Πέτρος Φωκάς, Ρούλα Φωκά
Η φετινή Πρωτομαγιά δεν κράτησε σ’ εμάς την καθιερωμένη της υπόσχεση. Αντί για λουλούδια και Άνοιξη μας έφερε ανείπωτοπόνο και βαρυχειμωνιά στην καρδιά. Άδικη μοίρα μας στέρησε το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο μεγάλη ανθρωπιά. Τον σύντροφοκαι τον Πατέρα, τον αγαπημένο μας Γιάννη Φωκά.

(Video) Επικίνδυνες και βρωμερές παιδικές χαρές στην πόλη του Κιλκίς

Επικίνδυνες και βρωμερές παιδικές χαρές στην πόλη του Κιλκίς, Μάιος 2022.

Επίτροπος Ενέργειας προς Μ. Σπυράκη: Εντατικοί έλεγχοι στη χονδρική του φυσικού αερίου

Ελέγχους στις πλατφόρμες συναλλαγών και εμπορίου του φυσικού αερίου για τυχόν άσκηση πρακτικών που καταστρατηγούν και χειραγωγούν την αγορά, διενεργούν οι υπηρεσίες της Κομισιόν, καθώς οι τιμές στη χονδρική στην Ευρωπαϊκή Ένωση εκτοξεύονται. Το ίδιο ισχύει και για τα επιμέρους στοιχεία τιμολόγησης, τα οποία προστίθενται στα ορυκτά καύσιμα, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε η Επίτροπος Ενέργειας Κάντρι Σίμσον στην ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, στη διάρκεια ανταλλαγής απόψεων στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Όχι στο άλλοθι των πρόωρων εκλογών

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και π. Αν. Υπουργού Οικονομικών

-Τον Δεκέμβριο του 2014 προκηρύσσονται οι βουλευτικές εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται βεβαία, ότι ο χρόνος εκλογής του Προέδρου ήταν ο Απρίλιος του 2015 και όχι ο Δεκέμβριος του 2014. Κύριοι λόγοι που ανάγκασαν την τότε κυβέρνηση να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ήταν οι ακόλουθοι:

Τουρνουά 8χ8 στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το μεγαλύτερο Τουρνουά Ποδοσφαίρου έρχεται στο Alexandros Sports Center. Δημιούργησε με τους φίλους σου την ομάδα σου, και δήλωσε συμμετοχή.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου

Στις 8 Μαΐου χιλιάδες μέλη του Κινήματος Αλλαγής καλούνται να εκλέξουν τις νέες Νοαμρχιακές και Δημοτικές Οργανώσεις, τους Συνέδρους αλλά και το όνομα του Κινήματος.

Στο Fitness Challenge στην Ιερισσό ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην Ιερισσό το Christine’s Fitness Challenge στη μνήμη της νεαρής αθλήτριας, Χριστίνας Παπαδήμου.

Πανηγυρική εκλογή του κιλκισιώτη φοροτεχνικού Παναγιώτη Πιστικούδη, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών

Δελτίο τύπου 
Ε.Φ.Ε.Ε. Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε. Κιλκίς με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνει ότι στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. που διεξήχθησαν στις 3 Απριλίου 2022 στα Ιωάννινα, για την εκλογή του νέου Δ.Σ., εξελέγη ως δεύτερος σε σύνολο 31 υποψηφίων το μέλος μας και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε. Κιλκίς κ. Παναγιώτης Πιστικούδης λαμβάνοντας το αξίωμα του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα και Προέδρου της επιτροπής φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων.

Άγιος Πέτρος Παιονίας: Εκδήλωση με τίτλο "Μάνα, Μητέρα, Μαμά - Μήτρα ζωής"



Ανακοίνωση για τον ΑΤΑΚ στα μισθωμένα αγροτεμάχια

Διευκρινίσεις δόθηκαν από την ΑΑΔΕ σχετικά με τους ιδιοκτήτες και ιδίως τους κληρονόμους αγροτεμαχίων ή μεριδίων αυτών, που τα εκμισθώνουν σε δικαιούχους της ΕΑΕ και δεν έχουν προβεί σε δήλωσή τους στο Ε9, με αποτέλεσμα τα αγροτεμάχια αυτά να μην διαθέτουν ΑΤΑΚ.

Επιχειρησιακή Λειτουργία Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ)

Από τις 3-5-2022, οι ίδιοι οι δικαιούχοι, καθώς και περισσότερα από 490 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μπορούν να προχωρήσουν στην οριστική υποβολή των δηλώσεων των δικαιούχων στο κυβερνητικό νέφος (gov.gr) για την λήψη των άμεσων επιδοτήσεων.